39

5.6K 238 200
                                    

{Chris}

'Chris, ik voel nog wat voor je' zegt Iris. 'Ik ga het niet ontkennen.' Ik zucht diep en sla mijn ogen neer.

'Ik hou van Angel' mompel ik. 'Ze heeft het uitgemaakt, omdat ze denkt dat ik bij jou wil zijn.'

'Wees eerlijk tegen jezelf' zegt Iris terwijl ze haat hand op de mijne legt. Ik trek hem niet weg. 'Als zelfs Angel het ziet. Ze wilt het beste voor je. Waarom gun je het jezelf niet? Ik bedoel, het is klote dat het zo gelopen is. Maar je kan je gevoelens niet aansturen.'

'Weet ik' fluister ik terwijl ik met mijn lepeltje door mijn koffie roer. Angel heeft het uitgemaakt. Ik ben officieel single. Ik hoef geen verantwoording meer aan haar af te leggen als ik naar een ander ga. 'Ik voelde ook iets tijdens onze zoen.'

'We kunnen het toch rustig aan doen?' stelt Iris voor. 'Dan kan jij even alles op een rijtje zetten. Maar ik weiger het om je weer op te geven. Ik ga niet opnieuw bij je weg.' Ik glimlach klein.

'Oke' zeg ik. 'We doen het.' Iris glimlacht ook en verstrengelt haar vingers met de mijne. Als Angel echt nog met mij had willen zijn had ze het niet uitgemaakt. Ik ga mijn eigen geluk niet langer in de weg staan. Opeens zie ik Quinn en Amy zitten. Ik trek verbaasd mijn wenkbrauw op. Wat doen zij hier?

'Zullen we gaan?' vraagt Iris. Ik knik en loop achter haar aan het café uit.

'Kom.' Ik pak Iris' hand vast en trek haar mee richting het strand. Het strand ligt bijna vlak naast het café dus we zijn er zo.

Iris trekt haar schoenen uit en ik volg haar voorbeeld. Hand in hand lopen we langs het water. Het is echt een warme dag vandaag. Bijna twintig graden. Plotseling voel ik spetters tegen mijn been aankomen. Iris kijkt me lachend aan.

'Die krijg je terug' zeg ik en ik schop wat water naar haar. Lachend spettert ze terug. Ik til haar op en loop verder het water in.

'Chris!' roept ze lachend. 'Niet doen.'

'Wat zeggen we dan?' vraag ik aan haar.

'Alsjeblieft?' vraagt ze twijfelend. Ik schud mijn hoofd en laat haar vallen. Onderweg trekt ze mij mee waardoor ook ik in het water val.

Hoestend kom ik boven. Iris grijnst.

'Het water is koud' zegt ze dan. Ik knik instemmend en laat mijn armen om haar middel glijden. Even kijken we elkaar aan tot ik mijn lippen langzaam de hare laat raken. Ze beantwoordt mijn kus meteen. Tintelingen trekken door heel mijn lichaam en wanneer Iris haar handen door mijn haren haalt geef ik het op. Ik heb gevoelens voor haar.

'Ik moet zo gaan' zegt Iris na een aantal minuten en ze laat me los. 'Ik heb Sofia belooft dat ik op tijd thuis zou zijn.'

'Woon je op jezelf?' vraag ik. Ze knikt.

'Met Sofia.' Sofia is haar beste vriendin sinds de basisschool. 'Je mag wel meekomen?' Even twijfel ik, maar uiteindelijk schud ik mijn hoofd. We zouden het rustig aan doen.

'Ik ga zo maar eens naar mijn moeder.' Ze knikt en we lopen het water uit.

'Hoe gaat het eigenlijk met jullie?' vraagt Iris als we richting mijn auto lopen. Ik haal mijn schouders op.

'Beter' zeg ik dan. 'Ze heeft een nieuwe vriend, Marc.' Ze knikt en glimlacht.

'Fijn.' Langzaam pakt ze mijn hand vast. 'En je vader?'

'Nog steeds een klootzak' zucht ik. 'Moet ik je thuisbrengen?' Iris schudt haar hoofd.

'Ik ben zelf ook met de auto.'

'Oke, zie ik je morgen dan?' Ze knikt en drukt een kus op mijn lippen.

'Tot morgen' fluistert ze waarna ze richting haar auto loopt. Glimlachend loop ik naar mijn eigen auto. Net wanneer ik de hoek omloop bots ik tegen iemand aan. Ik kijk recht in de blauwe ogen van Angel. Naast haar staan Quinn en Amy. Was Angel ook in dat café?

'Hey' stamel ik.

'Heb je gezwommen?' vraagt Quinn. Ik kijk even omlaag. Mijn kleding is helemaal doorweekt.

'Zoiets' mompel ik.

'Je bent zo'n eikel' sist Quinn. 'Had je er weer eens genoeg van? Is Angel niet goed genoeg voor je? Hoelang gaat het duren voordat je die barbie dumpt? Twee, drie weken?'

'Ik-' begin ik, maar ik word meteen onderbroken.

'Verspil geen adem meer aan Angel' zegt ze. 'Ze verdient beter dan jou. Gebruik je adem maar om die barbie van je tevreden te houden.' Angel heeft haar ogen neergeslagen.

'Laten we gaan' zegt Amy tegen Quinn en Angel en al snel zijn ze weggelopen. Zuchtend stap ik in mijn auto. Volgens mij haten ze me alledrie nu voor altijd. Ik verdien het ook wel. Ik ben ook een complete klootzak geweest tegenover Angel. Maar Iris en ik... Het voelt vertrouwd.

Thuis aangekomen loop ik meteen door naar mijn kamer en trek daar droge kleding aan. Vervolgens loop ik naar de keuken waar ik wat te drinken voor mezelf inschenk en een zak chips uit de kast pak waarna ik naast mijn moeder op de bank ga zitten.

'Waarom was je zo nat?' vraagt ze.

'De zee' antwoord ik kortaf en ik prop wat chips in mijn mond.

'Heb je gezwommen?' vraagt ze verbaasd. 'Het water is nog veel te koud.'

'Ben ik een klootzak als ik gevoelens heb gekregen voor een ander?' vraag ik dan.

'Hoezo?' vraagt ze. 'Wat is er gebeurd?'

'Het is uit met Angel' mompel ik. 'Ik heb een ander gezoend.'

'Wat?' vraagt mijn moeder verward. 'Wie heb je gezoend?'

'Iris' zeg ik zacht. 'Ik hou nog steeds van haar. En Angel heeft het uitgemaakt om die reden.'

'Ja, dat snap ik.' Mijn moeder zucht. 'Je kon het beter eerst uitmaken voor je haar zoende.'

'Weet ik' mompel ik. 'Maar die zoen ging vanzelf.'

'Chris, je bent mijn zoon' zegt mijn moeder. 'Ik hou van je en je verdient het om gelukkig te zijn. En als je dat met Iris bent. Ga ervoor.' Ik knik en glimlach.

'Dank je.'

(Een extra hoofdstuk want er is iets leuks gebeurd!

(Een extra hoofdstuk want er is iets leuks gebeurd!

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Een vriendin heeft me hierop gewezen. Dit heb ik nog nooit gehad dus ik vind dit echt heel leuk!)

Breaking The badboyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora