32

6.4K 242 31
                                    

{Angel}

De volgende dag gaan we met zijn vieren naar de bioscoop. Chris heeft zijn arm om me heen geslagen terwijl we richting de bioscoop lopen. Het ligt midden in de stad dus we moeten een stukje lopen. Dylan en Amy lopen een heel stuk voor ons uit. Ze zijn beide heel sportief, in tegenstelling tot mij. Chris is wel redelijk sportief maar hij loopt gewoon langzaam voor mij.

'Sinds wanneer vindt hij haar eigenlijk leuk?' vraag ik, doelend op Dylan en Amy. Chris haalt zijn schouders op.

'Geen idee' antwoordt hij. 'Ik zei iets over Amy en toen zei hij dat hij haar wel zag zitten.' Ik knik begrijpend.

'Wat wil je eigenlijk voor je verjaardag?' vraag ik hem. Hij kijkt me verbaasd aan.

'Hoe weet je dat ik bijna jarig ben?' vraagt hij verbaasd. 'Ik heb je dat toch nooit verteld?' Ik schud mijn hoofd.

'Nee, maar ik heb zo mijn bronnen.' Ik knik naar Dylan.

'Oh' mompelt Chris. 'Ik hoef niks voor mijn verjaardag.'

'Chris' zucht ik. 'Ik wil iets voor je kopen.' Plotseling blijft Chris staan waardoor ik ook stilsta. Hij kijkt me doordringend aan.

'Ik hoef echt niks' verzekert hij me. 'Jij bent alles wat ik wil.' Ik voel mijn wangen warm worden en druk een kus op Chris' lippen.

'We moeten verder lopen' zeg ik dan als ik naar Dylan en Amy blik. 'Ze lopen super ver voor ons.' Chris lacht.

'Kom op mijn rug.' Ik klim op zijn rug en Chris loopt snel naar Dylan en Amy. Daar staat hij stil en zet me weer op de grond.

'Hey, tortelduifjes' grijnst hij. 'Jullie lopen wel erg snel.' Dylan werpt hem een dodelijke blik toe.

'Jullie lopen gewoon langzaam' kaatst Amy terug waarop Dylan lacht.

In de bioscoop aangekomen koopt Dylan de kaartjes en deelt ze vervolgens aan ons uit. Snel bekijk ik het kaartje. We gaan naar een horrorfilm.

'Wat is er?' vraagt Chris grijnzend. 'Ben je nu bang?' Ik geef hem een duwtje en loop achter de rest aan.

'Wij halen wel wat te eten' zegt Chris tegen Dylan en Amy. 'Ga maar vast zitten.' Ze knikken en lopen de zaal in. Chris en ik sluiten aan in de rij. Als wij aan de beurt zijn bestelt Chris twee grote popcorn en flesjes drinken. Met al het eten en drinken lopen wij ook naar de zaal en zoeken Dylan en Amy. Ze zitten naast elkaar en zijn diep in gesprek. Ik ga naast Dylan zitten en naast mij zit Chris. Op deze manier komt Dylan niet in de verleiding om met Chris te praten. Ik overhandig de twee een bak popcorn en zet de andere op mijn schoot.

'Wilde je alles zelf gaan opeten?' vraagt Chris. Ik knik. 'Ik dacht het niet.' Hij pakt de bak popcorn en zet het op zijn schoot. Zuchtend prop ik wat popcorn in mijn mond.

De hele film hebben Dylan en Amy zacht gepraat en bij enge stukjes sloeg Dylan zijn arm om haar heen. Ik heb amper wat van de film gezien. Of ik keek naar Dylan en Amy of ik had aandacht voor Chris.

'Wil je blijven slapen?' vraagt Chris aan mij. 'Mijn moeder is niet thuis.'

'Is goed' glimlach ik.

'Ik breng Amy wel thuis' zegt Dylan. 'We spreken elkaar ooit wel weer.' Chris knikt en nadat we ze gedag hebben gezegd vertrekken Chris en ik naar zijn huis.

{Chris}

Zuchtend trek ik mijn schoenen en jas uit als we thuis zijn aangekomen. Angel volgt mijn voorbeeld en loopt dan door naar de woonkamer.

'Wil je nog iets eten?' vraag ik aan haar. De film begon om zeven uur en daarvoor hebben we niks gegeten. Angel schudt haar hoofd.

'Ik zit nog vol van de popcorn' mompelt ze. 'En ik ben moe.'

'Dan gaan we slapen.' Ik leid Angel mee naar mijn kamer. Daar trekt ze haar shirt uit. Ik bijt op mijn lip als ze ook haar broek uittrekt. Ze heeft een rood setje aan.

'Chris' begint ze. Bij het uitspreken van mijn naam hou ik het niet meer en ik duw haar tegen de muur aan.

'Je beseft niet wat je met me doet' mompel ik. 'Ik wil je zo graag nu.' Angels wangen krijgen een lichte blos. 'Ben je echt zo moe?' Ze schudt haar hoofd. Met die bevestiging laat ik mijn lippen de hare raken. Ze duwt zichzelf dicht tegen me aan en haalt haar handen door mijn haren. Mijn vingertoppen glijden over haar rug naar haar bh-sluiting. Met een simpele beweging maak ik hem open en schuif de bandjes van haar schouders waardoor het op de grond valt. Ik til haar op en leg haar op bed waarna ik mijn shirt en broek uittrek. Angel kijkt me hijgend aan. Ik ga boven haar hangen en breng mijn lippen naar haar oor.

'Je maakt me echt gek' fluister ik waarna ik zachtjes aan de huid net achter haar oor zuig. Zacht kreunt ze mijn naam waardoor ik warm word van binnen. Op haar hele lichaam laat ik kusjes achter tot ik bij haar onderbroek kom. Even blik ik naar Angels gezicht. Ze heeft haar ogen gesloten en haar mond hangt een stukje open. Ik hou ervan om haar zo te zien. Wanneer ik mijn vingers om de rand van haar onderbroek klem opent ze haar ogen.

'Ga verder' brengt ze uit. Ik verwijder het stukje stof van haar lichaam en ook mijn boxer verdwijnt op de grond. Even kom ik weer boven haar en druk een korte kus op haar lippen waarna ik mijn nachtkastje open en er een pakketje uithaal.

Angel valt hijgend naast me neer. Ik trek het dekbed verder over ons heen en trek Angel tegen me aan.

'Ik hou van je' vertel ik haar. Ze glimlacht en legt haar hoofd tegen mijn borstkas.

'Ik ook van jou.' Zacht strijkt ze met haar vingertoppen over mijn buik. Meteen pak ik haar hand vast.

'Als je dat doet ben ik bang dat je dit bed nooit meer uit komt.' Glimlachend kijkt ze me aan.

'Misschien wil ik ook wel nooit meer je bed uitkomen.'

'Als jij het zegt.' Ik draai ons om en duw Angel in het matras waarna mijn lippen de hare weer vinden.

(Sorry dat het zolang duurde voordat er een nieuw hoofdstuk kwam. Ik was druk met school en dat ben ik nu nog steeds. Dus ik heb geen idee wanneer het volgende hoofdstuk komt, sorry x)

Breaking The badboyWhere stories live. Discover now