15

8K 298 47
                                    

{Angel}

Tijdens het eten stelt mijn vader allerlei vragen aan Chris. Zo vraagt hij waarom hij ooit is blijven zitten, hoeveel exen hij heeft gehad en wat hij met mij van plan is. Chris antwoordt op alles netjes. Ik hoop dat hij het niet al te irritant vindt. Mijn vader is nooit makkelijk geweest met jongens, mijn moeder daarentegen wel.

'Oh ja John' begint mijn moeder. 'Chris blijft hier vannacht.'

'Is dat niet een beetje vroeg?' vraagt mijn vader. 'Ze hebben pas net een relatie.'

'Hij heeft problemen thuis op dit moment' vertelt mijn moeder. 'Ik heb al gezegd dat hij mag blijven.'

'Goed dan' zucht mijn vader. 'Maar wel handen thuis.' Meteen knikt Chris.

'John!' Mijn moeder kijkt hem geïrriteerd aan. 'Ze zijn oud genoeg om te beslissen wat ze doen. Ze zijn geen dertien meer.' Ik grinnik en neem nog een hap van mijn pasta. Ik merk dat Chris zich ongemakkelijk voelt.

Na zo'n tien minuten is iedereen klaar met eten en helpt Chris met de borden in de keuken zetten.

'Dank je' glimlacht mijn moeder. 'Daar kan Angel nog iets van leren.' Ik rol met mijn ogen. 'Angel, zie je dat? Chris weet hoe het moet.' Chris lacht.

Na zo'n kwartier liggen Chris en ik opnieuw op mijn bed.

'Sorry voor mijn vader' verontschuldig ik me. 'Hij is nogal... Hij heeft het niet zo met jongens.' Chris lacht en slaat zijn armen om me heen.

'Het geeft niets' mompelt hij. 'Als ik een dochter had zou ik ook niet zo makkelijk zijn.' Net als ik iets wil zeggen maakt Chris' telefoon een geluid. Zuchtend pakt hij het ding uit zijn zak.

'Mijn moeder' zucht hij. 'Mijn vader is weer weg en ze vraagt of ik terugkom.'

'Ga je?' Ik wil niet dat hij gaat, maar ik snap het als hij bij zijn moeder wilt zijn.

'Nee' antwoordt Chris. 'Ik heb al gezegd dat ik hier blijf tegen je ouders en mijn moeder moet weten dat ik niet meteen terugkom als het haar uitkomt.'

'Dat snap ik.' Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan. Nadat Chris een bericht naar zijn moeder heeft gestuurd legt hij zijn telefoon weg en trekt het dekbed over ons heen.

'Film kijken?' stelt Chris voor. Ik knik.

'Is goed. Kies jij maar wat uit. Dan trek ik mijn pyjama vast aan.' Chris knikt en zet mijn tv aan waarna hij Netflix opstart. Ik stap uit bed en trek mijn broek uit en trek vervolgens mijn shirt over mijn hoofd. Chris heeft me toch al in mijn ondergoed gezien, dus wat maakt het nog uit?

'Hier.' Chris werpt me zijn shirt toe. Ik kijk hem vragend aan terwijl ik het shirt aantrek. 'Je ziet er verdomd goed uit in mijn shirt.' Hij bijt kort op zijn lip terwijl hij me bekijkt. Ik schud lachend mijn hoofd en trek mijn bh van onder het shirt uit. Vervolgens kruip ik weer in bed naast Chris. Hij heeft geen shirt meer aan waardoor zijn gespierde buik goed zichtbaar is. Ik laat mijn vingertoppen langzaam over de blokjes van zijn buik glijden. Ik stop bij de rand van zijn broek.

'En jij zei dat je geen ervaring had?' mompelt Chris. 'Je weet anders behoorlijk goed hoe je me gek kan maken.' Ik neem even mijn onderlip tussen mijn tanden en kijk hem aan. 'Shit, Angel.' Hij legt de afstandsbediening weg en drukt me in het matras.

'Je bent zo mooi' fluistert Chris terwijl hij zijn vingertoppen over mijn gezicht laat glijden. 'Je bent echt geweldig.' Mijn wangen worden warm. Hij heeft recht op de waarheid. Hij heeft recht om te weten dat dit alles voor een weddenschap was. Hij stelt zichzelf zo veel voor me open, en alles wat ik doe is liegen. Maar ik wil Chris niet kwijtraken. Mijn gevoelens voor hem zijn zo erg toegenomen de afgelopen weken. Hij is zoveel voor me gaan betekenen.

'Beloof me dat je me niet verlaat om de stomme fouten die ik maak' smeek ik hem. Chris kijkt me verbaasd aan.

'Iedereen maakt fouten' zegt hij. 'Ik heb zoveel stomme fouten gemaakt. Ik weet hoe het is als mensen je daarvoor niet vergeven. Al zou je iemand hebben neergeslagen, ik vergeef je.' Ik glimlach en plaats een zachte kus op zijn lippen.

'Je bent echt perfect' vertel ik hem. Chris glimlacht klein.

'Ik ben verreweg van perfect' mompelt hij.

'Voor mij ben je perfect.' Zijn glimlach groeit en hij laat zijn lippen vervolgens de mijne raken.

'Jij bent ook perfect voor mij' fluistert hij dan.

Breaking The badboyWhere stories live. Discover now