14

8.5K 304 32
                                    

{Chris}

Angel ligt tegen me aan. We kijken een of andere serie op Netflix, al letten we beiden amper op. Mijn lippen zitten om de paar minuten op de hare, maar ze lijkt het niet erg te vinden. Ik ben blij dat ik altijd bij haar terecht kan. Ze kan ook altijd bij mij terecht. Ik hoop dat ze dat weet.

Wanneer het geluid van een dichtslaande deur klinkt schrikt Angel op.

'Mijn moeder' mompelt ze. 'Kom je mee naar beneden?' Ik knik en sla het dekbed van me af. Ik kijk toe hoe Angel de tv uitzet en dan voor me uit naar beneden loopt. Zenuwen borrelen in me op. Dit is de eerste keer dat ik haar moeder ga ontmoeten, en haar vader komt waarschijnlijk later deze avond.

In de woonkamer aangekomen begroet Angel haar moeder. Ongemakkelijk blijf ik staan.

'Ik wil je trouwens aan iemand voorstellen' begint Angel en ze wenkt mij. Ik loop naar ze toe. 'Dit is Chris. We hebben een relatie.'

'Jij bent toch degene die Angel heeft thuisgebracht?' vraagt haar moeder aan me waarop ik knik. 'Wat leuk dat jullie iets hebben nu! Je bent hier van harte welkom.' Ze glimlacht geruststellend naar me. 'Ik ben trouwens Lillian.' Ik knik en glimlach kort.

'Oh trouwens' begint Angel. 'Is het goed als Chris hier blijft vannacht? Hij heeft wat problemen thuis op dit moment.'

'Ik vind het goed' zegt Lillian tegen mij. 'Maar weten jouw ouders wel waar je bent?' Ik knik snel. Ze weten helemaal niet waar ik ben. Dat heb ik ze nog nooit verteld, en ze hebben er ook nooit naar gevraagd. Ze gaan er altijd maar vanuit dat ik op een goede plek terecht kom.

'Je vader komt over een uurtje thuis' zegt Lillian tegen haar dochter. 'Dus we eten over twee uur of zo.' Angel knikt en kijkt mij aan.

'Zullen we weer naar boven?' stelt ze voor. Ik knik en net voor we de kamer verlaten hoor ik haar moeder nog iets roepen.

'Niet te veel lawaai maken!' Grinnikend schud ik mijn hoofd en loop achter mijn vriendin aan de trap op. In haar kamer sluit Angel de deur achter zich waarna ze op bed gaat zitten.

'Chris' begint ze. 'Ik...' Ik ga naast haar zitten en kijk haar vragend aan. 'Je moet gewoon weten dat ik... Ik heb geen ervaring op het gebied van seks, helemaal niets. En ik... Ik ben gewoon bang dat ik niet voldoe aan je verwachtingen van mij.'

'Angel, daar hoef je je echt niet druk om te maken' verzeker ik haar. 'Ik verwacht helemaal niks van je. Ik begrijp dat je geen ervaring hebt als je nog nooit seks hebt gehad. En ik zeg je eerlijk, ik heb lang niet alles gedaan.'

'Echt niet?' vraagt Angel. Ik schud mijn hoofd.

'Ik ben vrij basic' vertel ik haar. 'Dus maak je maar geen zorgen. In zal nooit iets doen waar jij je niet goed bij voelt, maar dan moet je dat ook aangeven, oke?' Angel knikt en laat haar lippen kort en zacht de mijne raken.

'Bedankt dat je zo lief voor me bent' fluistert ze.

'Dat ben je ook voor mij' glimlach ik waarna ik haar zoen. Onze zoen is rustig, maar vol passie. Mijn vingertoppen glijden teder over haar rug. Ze duwt zichzelf dichter tegen me aan. Voorzichtig laat ik haar naar achteren vallen zodat ze op het bed ligt. Heel even verbreek ik onze zoen om goed boven haar te gaan hangen en duw dan mijn lippen weer op de hare. Angels handen glijden richting mijn haren en woelen er zacht doorheen.

Na een aantal minuten laat ik haar langzaam los. Heel zacht bijt ik op haar onderlip en druk nog een kus op haar lippen voor ik me definitief terugtrek. Ik bekijk Angel terwijl ze haar ogen opent en in de mijne staart. Haar felblauwe ogen kijken me vol liefde aan waardoor er een vlaag aan kriebels door mijn lichaam raast. Het liefst laat ik mezelf met haar versmelten, laat ik mijn handen langs haar zachte huid strelen, maar ik weet dat dat te snel gaat.

Plotseling komt het bij me binnen. Angel en ik hebben een relatie. Het goede meisje en de zogenaamde "Badboy". Het is als donker en licht. Maar je weet wat ze zeggen, tegenpolen trekken elkaar aan. Angel vult mij perfect aan, en andersom. Door deze relatie zet ik mijn reputatie op het spel, daar ben ik me maar al te bewust van. Maar ik zou zelfs mijn leven op het spel willen zetten voor Angel. Zij is de enige die me begrijpt, de enige die er echt voor me is wanneer ik haar nodig heb, de enige die me compleet gek laat worden, op de goede manier. Na al die jaren durf ik me eindelijk weer open te stellen voor iemand.

'Waar denk je aan?' vraagt Angel met haar zachte stem.

'Jou' geef ik toe en ik plaats een kus op haar voorhoofd voor ik me naast haar op bed laat vallen. Zuchtend staar ik naar het plafond, tot Angel boven me komt hangen. Glimlachend bekijk ik haar gezicht.

'Is er iets?' vraag ik dan. Ze schudt haar hoofd.

'Ik kijk gewoon graag naar je' mompelt ze. Een lach verlaat mijn lippen.

'Dat snap ik wel' zeg ik dan. 'Ik kijk ook graag naar mezelf.'

'Dat is wel te merken aan je grote ego en de foto's die je op je Instagram zet' grinnikt Angel. In een snelle beweging draai ik ons om zodat zij onder me ligt.

'Dus je hebt mijn profiel gestalkt?' concludeer ik. Haar wangen krijgen een lichte blos.

'Misschien' mompelt ze.

'Dat zie ik als een ja.' Haar wangen worden nog roder. Grijnzend breng ik mijn lippen naar haar oor. 'Dat heb ik ook bij jou gedaan en ik moet zeggen, je kan prachtige foto's maken.' Ze glimlacht klein en kijkt me aan.

'Jouw foto's zijn anders ook niet verkeerd' mompelt ze. 'Al vind ik het wel een beetje jammer dat iedereen weet hoe je lichaam eruit ziet.'

'Dat wisten bijna alle meiden toch al' fluister ik. Meteen heb ik spijt van mijn woorden. Dit komt waarschijnlijk heel stom over. Ik kijk naar Angel en zie dat ze haar ogen heeft neergeslagen, shit.

'Angel, zo bedoelde ik het niet' zeg ik snel. 'Ik maakte een grapje. Ik ben echt niet met zoveel meiden naar bed geweest als jij denkt.'

'Ik weet niet eens wat ik denk' zegt Angel. 'Wat is veel? Voor mij is drie al veel.' Ik zucht zachtjes.

'Ik denk dat het er zo'n tien in totaal zijn geweest' besluit ik dan te zeggen. Ze heeft recht op de waarheid. Ze is tenslotte mijn vriendin. Alle meiden met wie ik het bed voor een nacht deelde hoefden het niet te weten.

'Oh' mompelt Angel. 'Ik dacht eigenlijk veel meer dan dat.'

'Wat dacht je dan?' vraag ik haar. Ze haalt schouders op.

'20, 30 misschien.' Ik schiet in de lach.

'Angel, ik ben pas achttien' grinnik ik. 'Dan moet ik wel heel snel zijn gegaan.'

'Dat kan toch.' Lachend druk ik nog een kus op haar lippen voor ik naast haar ga liggen. Angel legt haar hoofd op mijn borstkas en zo liggen we tot Lillian roept dat we gaan eten.

(Lekker laat dit hoofdstuk, maar ik was de hele dag niet thuis dus ik kon niets plaatsen.)

Breaking The badboyWhere stories live. Discover now