7

8.7K 313 54
                                    

{Chris}

Zodra Angel het appartement heeft verlaten geef ik een trap tegen de muur. Ik heb het verpest. Ik dacht dat het echt iets kon worden met Angel, maar blijkbaar denkt zij daar anders over. Zuchtend loop ik naar mijn kamer en gooi de deur met een klap dicht. Ik laat mezelf op bed vallen en haal mijn handen door mijn haar. Dit is de eerste keer dat ik zo open tegen iemand ben geweest. Ik dacht dat ik Angel kon vertrouwen. Ik wilde niet dat Angel zou denken dat ik meisjes gebruik. Ik wilde het goed doen bij haar. Vanaf nu zal ik nooit meer mezelf openstellen. Ik kan dit niet nog een keer aan.

*****

'Chris, wat is er?' Ik kijk op en zie Dylan staan.

'Niks' antwoord ik kortaf.

'Oh kom op, je lijkt wel depressief' zegt hij. 'Heb je het verpest bij die ene chick?'

'Er was nooit iets tussen ons' zeg ik. 'Ze was gewoon een van alle andere meisjes met wie ik het heb gedaan.'

'Wacht even, jullie hebben het gedaan?' vraagt Dylan. 'Als in, jullie hebben seks gehad?' Ik haal mijn schouders op. Ik heb geen zin om hierover te praten.

'Ik zeg je eerlijk, dat had ik niet van haar verwacht' lacht Dylan. 'Lekker man.' Hij geeft me een schouderklopje.

'Heey, hoe gaat het?' Abby komt op mijn schoot zitten en kijkt me met haar bruine ogen vragend aan. 'Je keek zo depressief voor je uit.'

'Het gaat prima' mompel ik. Abby schudt haar hoofd.

'Daar lijkt het anders niet op' zegt ze. 'Moet ik je opvrolijken?'

'Ik ben hier weg' grinnikt Dylan.

'Wat wil je doen dan?' vraag ik aan Abby. Ze brengt haar lippen naar mijn oor.

'Ik weet wel iets' fluistert ze waarna ze een aantal kusjes in mijn nek drukt. 'Kom je mee?' Ik knik en sta op waarna ik achter haar aanloop naar de meisjes wc. Het heeft me nooit iets geboeid om hier te komen. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen, toch?

'Is hier iemand?' vraagt Abby. Wanneer alles stil blijft sluit ze de deur en trekt me mee in een hokje. Daar drukt ze haar lippen op de mijne. Onze zoen is ruig en gepassioneerd. Al snel heeft Abby mijn broek en boxer naar beneden getrokken. Ik duw haar rok een stukje omhoog en trek haar panty samen met haar onderbroek uit.

'Heb je wel bescherming bij je?' vraagt Abby. Ik knik en haal het folie uit mijn tas waarna ik mijn lippen weer op die van Abby druk.

Na een tijdje zit Abby hijgend op mijn schoot, bijkomend van de afgelopen intense minuten.

'We moeten naar de les' mompel ik. Abby knikt. Nadat we beide ons hebben aangekleed lopen we het hokje uit. Verschrikt kijk ik op als Angel er staat.

{Angel}

Abby en Chris komen een hokje uit net wanneer in de toiletten inloop. Abby heeft rode wangen, net als Chris. Chris' bruine haren zitten ook door de war.

'Heb je ons afgeluisterd of zo?' vraagt Abby arrogant.

'Nee, ik...' stamel ik. 'Ik kwam net binnen.'

'Wat kijk je dom. Nog nooit seks gehad?'

'Abby, kappen' sist Chris. 'Laat haar.' Abby zucht en loopt dan de toiletten uit. Chris kijkt me kort aan. In zijn ogen is iets van spijt te zien. Wanneer hij langs me wilt lopen raak ik zijn hand aan. Hij draait zich om en kijkt me met een vragende blik aan. Meteen sla ik mijn ogen neer. Chris schudt zijn hoofd waarna hij de ruimte verlaat.

Misschien heb ik Chris toch verkeerd ingeschat. Misschien is hij toch de badboy waar iedereen het over heeft. Ik dacht dat hij ook iets voor mij voelde. Bij onze zoen van gisteren, ik dacht dat hij hetzelfde voelde. Ik was toch niet de enige die dat voelde? Hij was zó lief voor me. Misschien ben ik toch niet zo speciaal voor hem als ik dacht. Als hij me zo makkelijk kan vergeten is er nooit iets tussen ons geweest.

In de pauze neem ik alleen plaats aan een tafel. Chris zit met zijn vrienden een tafel verder. Niet veel later komt Abby de aula binnen en gaat op Chris' schoot zitten. Ik sla mijn ogen neer en neem een hap van mijn brood.

'Angel!' Quinn en Amy komen bij me zitten. 'Vertel ons alles.'

'Ik heb hier niet zo'n behoefte aan' mompel ik.

'Hoezo? Wat is er gebeurd?' vraagt Quinn. Ik zucht diep.

'We hebben gezoend' vertel ik. 'En daarna hebben we gepraat en toen kwam ik erachter dat Chris helemaal geen foute jongen is en hij gebruikt geen meisjes. Dus toen ben ik weggegaan. Ik kon hem dat niet aandoen. En net was hij in de wc, met Abby.'

'Angel, je moet geen medelijden krijgen met hem' zegt Quinn. 'Hij heeft je pijn gedaan, hij heeft jou gebruikt. Dat moet je niet zomaar pikken.'

'Het maakt al niets meer uit' mompel ik. 'Ik heb het verpest.' Amy schudt haar hoofd.

'Zaterdag is er een feest' zegt ze. 'Chris gaat daar waarschijnlijk ook naartoe. Dus wij gaan ook. Dan kan je hem weer voor je winnen.' Ik knik.

'Oke' mompel ik. Ze hebben gelijk. Ik beteken niks voor Chris als hij zo snel naar een ander kan gaan. Dan kan ik net zo goed die weddenschap voortzetten. Met die 50 euro kan ik tenminste iets leuks doen.

Breaking The badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu