19

7.3K 283 36
                                    

{Chris}

Na het gesprek met Angel ben ik nog even gebleven en na het eten weer naar huis gegaan. Op dit moment lig ik in mijn bed. Het is inmiddels half twaalf, maar ik kom niet in slaap. Steeds denk ik aan Angel. Ze heeft het niet teruggezegd. Misschien was ik te vroeg. Zuchtend pak ik mijn telefoon en open Instagram. Ik like wat foto's. Wanneer ik een foto van een koppel zie zucht ik. Zou Angel het erg vinden als ik een foto van ons plaats? Ik haal mijn schouders op en druk op het plusje. Ik bekijk alle foto's die Angel en ik samen hebben waarna ik de leukste aanklik. Angel en ik zoenden hier bijna, maar we moesten allebei glimlach waardoor de zoen mislukte. Het is wel een van mijn lievelingsfoto's. Haar lach is super mooi. Ik tag Angel in de foto en zet er iets onder.

"My Angel❤️"

Glimlachend plaats ik hem. Vrijwel meteen krijg ik een aantal likes. Ik heb zo'n 8000 volgers dus ik krijg altijd redelijk veel likes. Vraag me niet hoe ik eraan ben gekomen. Opeens ging alles heel snel. Ik heb inmiddels ook een aantal reacties gekregen. Ze zijn tot nu toe allemaal positief. Wanneer Angel de foto liket wacht ik gespannen tot ze iets reageert.

"❤️❤️" is haar reactie. Ik ga naar WhatsApp en stuur haar een bericht.

*Hey, ben je nog wakker?*

*Ja, ik kan niet echt slapen.* krijg ik vrij snel binnen.

*Ik ook niet. Vind je die foto op Instagram trouwens erg?*

*Nee, van mij mag iedereen weten dat we iets hebben.*  Ik zucht opgelucht.

*Ik wil bij je liggen...* stuurt Angel daarna. Glimlachend typ ik iets terug.

*Ik wil ook bij jou liggen.*

*Kan je niet naar me toekomen? Ik wil wel naar jou komen, maar dan vermoorden mijn ouders me.*

*Je mag nu ook niet alleen over straat van mij. Er lopen nu allemaal enge creeps rond.*  Misschien ben ik te beschermend tegenover Angel, maar ik wil haar niet kwijtraken aan een creep die zijn poten niet thuis kan houden.

*Kan je komen of niet?*  komt er binnen.

*Ik kom eraan.* stuur ik snel terug waarna ik uit bed stap en snel een broek en een shirt aantrek.

Na amper vijf minuten zit ik in de auto onderweg naar Angel. Bij haar huis aangekomen stuur ik haar een bericht dat ik er ben. Een aantal seconden later gaat de voordeur open en legt Angel haar vinger op haar lippen als teken dat ik stil moet zijn. Ik knik begrijpend. Wanneer ze de deur weer heeft gesloten gebaard ze naar mijn schoenen. Ik trek ze uit en hou ze in mijn hand als ik stil achter Angel aan de trap op loop. In haar kamer glimlacht ze en drukt een kus op mijn lippen.

'Heey' zegt ze zacht.

'Hey' grinnik ik waarna ik ook mijn jas uittrek. Mijn broek en shirt volgen al snel waarna ik bij Angel in bed kruip. Ze nestelt zich glimlachend tegen me aan.

'Dit ligt een stuk beter' verzucht ze. Ik knik instemmend en druk een kus op haar voorhoofd waarna ik mijn ogen sluit. Net voordat ik in slaap val hoor ik Angel nog iets zeggen.

'Ik hou ook van jou.'

******

De volgende ochtend maakt Angels wekker ons wakker. Gelukkig is het vandaag vrijdag en zitten we niet lang op school. Anders had ik het echt niet uitgehouden. De laatste twee uren vallen uit vanwege vergaderingen.

'Goeiemorgen' mompelt Angel naast me. Ik draai me op mijn zij en kijk haar aan.

'Hey, lekker geslapen?' Ze knikt en legt zuchtend haar hoofd tegen mijn borstkas.

'Ik heb geen zin om op te staan' kreunt ze. Ik grinnik en haal mijn hand door haar bruine haren.

'We kunnen ook een dagje thuisblijven?' stel ik voor.

'Hoe verleidelijk het ook klinkt, ik kan niet want ik heb een toets.'

'Des te meer reden om thuis te blijven.' Ze schudt lachend haar hoofd.

'Ik heb geen zin om die toets in te halen.' Ze slaat het dekbed van zich af waardoor een koude windvlaag mijn huid bereikt. Meteen gooi ik het dekbed terug en sla mijn armen stevig om Angel heen zodat ze niet weg kan.

'Chris' zucht ze vermoeid.

'Het is veel te koud' mompel ik.

'Ik moet me klaarmaken' zegt ze dan.

'Doe je make up gewoon niet' zeg ik. 'Dan heb je genoeg tijd.' Ze schudt haar hoofd en haalt mijn arm van haar lichaam.

'Dan zie ik eruit als een zombie.'

'Helemaal niet' spreek ik haar tegen. 'Dan zie je er gewoon uit als een dode die net is opgestaan uit zijn graf.' Ze lacht waardoor ik ook moet lachen.

'Kom je ook?' vraagt Angel terwijl ze opnieuw het dekbed van haar lichaam slaat. 'Dan kan jij ook nog even je make up doen.' Zuchtend stap ik ook uit bed en volg haar naar de badkamer.

'Trouwens' begint Angel. 'Wil je bekendmaken aan iedereen dat we iets hebben? Vanwege die foto op Instagram.' Ik knik.

'Ja, het maakt me niet meer uit' vertel ik. 'Ik heb vertrouwen in onze relatie en iedereen mag dat weten.' Door die woorden slaat Angel haar ogen neer. 'Wat is er?' Ben ik te vroeg door het al bekend te maken?

'Niks' glimlacht Angel snel. 'Laten we ons klaarmaken.'

Breaking The badboyWhere stories live. Discover now