8

8.8K 318 57
                                    

{Angel}

Wanner Quinn, Amy en ik op het feest aankomen dringt de geur van alcohol en zweet mijn neus binnen. Aan deze geur zal ik nooit gewend raken.

'Hoe zie ik eruit?' vraag ik nog snel aan Quinn.

'Prachtig, Chris zal je meteen opmerken' verzekert ze me. Ik knik en loop dan naar binnen. In de woonkamer is het erg druk. Al snel zie ik Chris. Hij merkt mij ook op. Even laat hij zijn blik over mijn lichaam glijden. Ik heb een zwart strak jurkje aan die iets te kort is, dus ik moet niet bukken. Het jurkje heeft ook een redelijk diepe V-hals. Dit zou ik normaal nooit aantrekken, maar zoveel meiden dragen dit dus het kan geen kwaad.

'Flirt met een andere jongen' zegt Quinn tegen me. 'Dan wordt Chris helemaal gek.' Ik knik en kijk rond. Ik zie echter geen leuke jongen dus ik besluit wat te drinken te halen.

Met een beker in mijn hand kijk ik naar de dansende mensen. Dit is inmiddels mijn vierde beker. De alcohol heeft mijn lichaam al aardig in bedwang.

'Hey.' Ik kijk op en zie Michael staan.

'Heey' begroet ik hem terug.

'Wat doe je hier alleen?' vraagt hij. 'Heb je niemand meegenomen?'

'Niet echt' zeg ik schouderophalend. 'Geen jongen in ieder geval.'

'Zullen we dansen?' vraagt Michael dan. Ik knik en snel drink in mijn drankje op waarna ik achter hem aanloop naar de dansvloer. Daar ga ik dicht tegen Michael aan staan en zo dansen we. Vanuit mijn ooghoek zie ik Chris naar ons kijken. Ik glimlach en druk mijn lippen langzaam op die van Michael. Hij gaat meteen mee in mijn kus en laat zijn lippen niet veel later mijn nek raken.

'Michael, stop' mompel ik. Hij luistert niet en gaat verder met kusjes plaatsen in mijn nek. Ik probeer hem van me af te duwen, zonder succes.

'Gast, laat haar met rust.' Iemand duwt Michael van me af. Chris staat beschermend voor me.

'Wat?' vraagt Michael. 'Je ziet toch dat we bezig zijn?'

'Ze zei dat je moest stoppen' sist Chris. 'Laat haar dan los.'

'Is iedereen ongesteld of zo' mompelt Michael. 'Niemand maakt tegenwoordig nog plezier.' Met die woorden loopt hij weg.

'Dank je' fluister ik als Chris zich heeft omgedraaid.

'Geen probleem' zegt Chris. 'Hij moet zich gewoon gedragen. Moet ik je thuisbrengen?' Meteen schud ik mijn hoofd.

'Mijn moeder vermoord me als ze me zo ziet' mompel ik. 'Ik ben aangeschoten en ik zie eruit als een hoer.'

'Je ziet er niet uit als een hoer' zegt Chris meteen. 'Je mag wel bij mij blijven, als je wilt.' Ik schud mijn hoofd.

'Nee, dat hoeft echt niet' zeg ik. 'Ik ga je niet lastigvallen met mijn dronken hoofd.' Chris lacht.

'Je bent best leuk als je aangeschoten bent' zegt hij. 'Kom, we gaan.' Hij pakt mijn hand vast en trekt me mee naar buiten. In de auto zucht ik.

'Waarom doe je nog aardig tegen me?' vraag ik als Chris de auto heeft gestart. 'Ik heb je laten zitten.'

'Ik ben ook niet bepaald leuk geweest tegen jou' mompelt Chris.

Na zo'n kwartier zijn we aangekomen bij Chris' flat. In de lift is er gelukkig niemand.

'Ik moet nog even tegen mijn moeder zeggen dat ik bij Quinn slaap' zeg ik en ik pak mijn telefoon uit mijn zak.

'Doe dat maar binnen' zegt Chris aangezien de liftdeuren open zijn.

'We zijn al binnen' mompel ik. Chris lacht en trekt me mee de lift uit. We lopen snel de gang door.

'Hoeveel kost je?' hoor ik iemand vragen.

'Niet op reageren' zegt Chris terwijl hij de deur van zijn appartement opent. Hij trekt me mee naar binnen waarna hij de deur weer achter zich sluit. We trekken beide onze schoenen uit waarna Chris me meeneemt naar de woonkamer.

'Is je moeder niet thuis?' vraag ik terwijl ik op de bank ga zitten.

'Nee, ze is een aantal dagen weg' antwoordt Chris. Hij vult een glas met water en overhandigt die aan mij waarna hij naast me plaatsneemt.

'Dan hou je het nog aardig netjes hier' lach ik en ik neem een slok van mijn water. Chris glimlacht kort. Er ontstaat kippenvel op mijn lichaam door de kou.

'Ik haal wel wat warme kleding voor je' zegt Chris en met die woorden loopt hij weg. Even later komt hij terug met een trui.

'Dank je' glimlach ik als hij het kledingstuk aan mij overhandigt. Ik sta op en draai me met mijn rug naar Chris toe.

'Kan je de rits openmaken?' vraag ik.

'Ja, natuurlijk.' Zijn handen voelen verrassend warm aan op mijn rug. Ik laat de jurk langzaam van mijn lichaam glijden. Normaal zou ik dit niet doen in het bijzijn van een jongen. Maar op dit moment maakt het me allemaal niks uit. Ik trek de trui aan die tot mijn knieën reikt en draai me dan weer om naar Chris. In de trui hangt de geur van zijn aftershave. Het ruikt erg lekker.

'Kan je een bericht naar mijn moeder sturen?' vraag ik aan Chris terwijl ik mijn telefoon in zijn handen duw. Hij knikt en geeft een aantal seconden later mijn telefoon weer terug.

'Zal ik op de bank slapen?' stelt Chris voor. Ik schud mijn hoofd.

'Als er iemand op de bank slaapt ben ik het' zeg ik.

'Vind je het dan niet erg om bij mij in bed te slapen?' vraagt Chris. Ik schud mijn hoofd. Zo kan ik hem meteen voor me winnen. 'Oke, zullen we naar bed gaan dan?'

'Is goed' zeg ik en met die woorden loop ik achter Chris aan.

Als we in zijn kamer zijn neem ik meteen plaats op zijn bed. Het is inmiddels twee uur. Ook Chris gaat op bed zitten.

'Angel, ik heb nagedacht over wat je tegen me zei maandag' begint Chris. 'Zeg alsjeblieft nooit meer dat ik beter verdien. We weten allebei dat dat niet zo is.' Ik haal mijn schouders op.

'Misschien wel' mompel ik. 'Misschien verdien je wel beter. Maar het heeft geen zin om hierover te praten als ik in deze staat ben. Ik denk nu niet helder na.' Chris lacht en knikt instemmend.

'Dat is waarschijnlijk waar.' Hij strijkt een plukje van mijn haren uit mijn gezicht. 'Ik heb op dit moment geen zin om helder na te denken.' Hij kijkt me doordringend aan. Ik laat alles van me afglijden en druk mijn lippen op die van Chris. Gepassioneerd zoent hij me terug. Ik klim op zijn schoot en sla mijn armen rondom zijn nek. Chris neemt mijn onderlip zacht tussen zijn tanden voor hij me weer zoent. Ik glimlach kort, maar wanneer zijn hand onder mijn trui glij duw ik me van hem af.

'Wat is er?' vraagt Chris.

'Ik...' Ik sla mijn ogen neer. Hoe ga ik hem vertellen dat ik nog maagd ben? Ik heb gezegd tijdens Truth or dare dat ik twee maanden geleden nog seks heb gehad.

'Ik ga geen seks met je hebben, als je dat soms dacht' zegt Chris. 'Ik dacht alleen dat je dat fijn zou vinden aangezien je...' Na die woorden valt hij stil. 'Je hebt zeker nog geen seks gehad?' Ik bijt op mijn lip en schud mijn hoofd.

'Sorry' fluister ik. 'Ik heb totaal geen ervaring met zulke dingen.'

'Dat is toch helemaal niet erg?' Chris glimlacht geruststellend. 'Wees blij dat je niet zoals Abby bent.' Door die woorden schiet ik in de lach. Chris lacht ook.

'Laten we gaan slapen' zegt hij. Ik knik instemmend en kruip naast hem onder de deken. Chris slaat meteen zijn armen om me heen.

'Dit vind je toch niet erg?' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Ik heb nog nooit zo lekker gelegen. Nadat Chris een kus op mijn voorhoofd heeft gedrukt val ik vrijwel meteen in slaap.

(Een extra hoofdstuk omdat het kerst is. Fijne feestdagen nog x)

Breaking The badboyWhere stories live. Discover now