9

9.1K 317 95
                                    

{Angel}

Zuchtend open ik mijn ogen en kijk naast me. Chris ligt er met zijn armen nog altijd om me heen geslagen. Hij slaapt nog. De wekker die op het nachtkastje staat geeft aan dat het acht uur is. Ik zucht nogmaals en nestel me dichter tegen Chris aan.

'Hey' mompelt hij met een schorre stem. 'Ben je al wakker?'

'Ja' zucht ik. 'Ik heb maar zes uur slaap gehad.'

'Je kan nog wel even verder slapen?' zijn stem klinkt hees. Het maakt hem echt super schattig. Ik kijk op en glimlach. 'Wat is er?'

'Je stem klinkt hees' zeg ik. 'Het is schattig.' Chris schudt lachend zijn hoofd en in een snelle beweging lig ik onder hem.

'Jij bent ook best schattig als je net wakker bent' mompelt Chris waarna hij me begint te kietelen. Lachend maak ik een spastische beweging waardoor er een steek door mijn hoofd schiet. Meteen duw ik Chris van me af.

'Gaat het?' vraagt Chris bezorgd als ik naar mijn hoofd grijp.

'Ja, gewoon een beetje hoofdpijn' mompel ik.

'Ik haal wel een paracetamol voor je' zegt Chris waarna hij uit bed stapt en zijn kamer uitloopt. Even later komt hij terug met een glas water en een paracetamol die hij aan mij overhandigt.

'Dank je' glimlach ik waarna ik de pil inneem. Chris neemt weer plaats op bed en gaat languit liggen.

'Angel, blijf je vandaag hier?' Ik zet het glas water weg en kijk dan Chris aan.

'Wil je dat?' vraag ik. Hij knikt en krabbelt overeind. 'Maar ik heb geen schone kleding bij me.'

'Trek gewoon iets van mij aan' zegt Chris schouderophalend.

'Oke' mompel ik. 'Dan blijf ik wel.' Chris glimlacht.

'Angel, mag ik je iets vragen?' vraagt Chris. Ik knik.

'Natuurlijk.'

'Waarom zei je bij dat spel dat je twee maanden geleden seks hebt gehad?' vraagt hij. Ik slik en sla mijn ogen neer.

{Chris}

'Ik ben zeventien' mompelt ze. 'Iedereen van mijn leeftijd heeft het al gedaan. Zelfs mijn vriendinnen. En ook mensen waar ik het totaal niet van verwacht hebben het al gedaan. En dan komen ze aan met al die verhalen, en dan heb ik niks. Ik kan nooit meepraten. Alle gesprekken die ik met Quinn en Amy heb over jongens lopen uit tot gesprekken over seks. Ik wil gewoon niet dat andere mensen denken dat ik preuts ben.' Ik pak Angels hand vast.

'Je bent niet preuts' verzeker ik haar. 'Het maakt mij in ieder geval niets uit dat je nog maagd ben. Ik was veertien, en daar ben ik niet trots op. Ik heb het niet eens gedaan met iemand waar ik van hield. Het was voor mijn vrienden en mij meer een wedstrijd geworden. En dat is verkeerd.' Angel haalt haar schouders op.

'Mijn eerste zoen was anders ook niet geweldig' mompelt ze. 'Het was met de broer van Amy. We voelden niks voor elkaar, ik vroeg me gewoon af hoe het zou zijn om te zoenen.' Ik grinnik.

'Niemands eerste zoen is perfect' zeg ik. 'Ik was twaalf en ik was super verliefd op een meisje. Zij was dertien en had al gezoend. Toen het erop aankwam leek ik wel een wasmachine. Ze heeft toen aan iedereen verteld dat ik niet kon zoenen en het meteen uitgemaakt.' Ik lach als ik eraan terugdenk. Angel lacht ook.

'Jij hebt tenminste een relatie gehad' zegt ze dan.

'Jij niet dan?' vraag ik verbaasd. Angel schudt haar hoofd.

'Ik weet het, het is raar' mompelt ze.

'Nee, het is niet raar' zeg ik. 'Ik ben gewoon verbaasd dat jij nog nooit een relatie hebt gehad.'

'Hoezo?' vraagt Angel. 'Het is niet dat jongens voor me in de rij staan.'

'Gelukkig niet' mompel ik. 'Anders had ik concurrentie.' Angel lacht en geeft me een duwtje.

'Zo kan je echt niet zijn.' Ik grinnik en ga weer liggen.

'Heb je al honger?' Angel haalt haar schouders op.

'Een beetje' mompelt ze. Ik stap uit bed en wenk haar. Ook Angel stapt uit bed. Samen lopen we naar de keuken. Gelukkig heb ik gisteren nog boodschappen gedaan. Anders zouden we nu niks te eten hebben.

'Waar heb je trek in?' vraag ik aan Angel terwijl ik de koelkast opentrek. Ze haalt haar schouders op.

'Doe maar iets' mompelt ze. Ik lach en pak wat eieren uit de koelkast.

Na zo'n twintig minuten hebben we ons ontbijt op.

'Chris, kan ik even douchen?' vraagt Angel. 'Volgens mij ruik ik niet bepaald lekker.' Lachend knik ik.

'Ik loop wel even mee' zeg ik terwijl ik opsta. Angel staat ook op en loopt achter me aan naar de badkamer. In de badkamer zet ik de douche alvast voor haar aan zodat hij kan opwarmen en pak een handdoek uit het badkamerkastje.

'Ik leg straks wel wat kleding voor je neer' zeg ik tegen Angel. 'Je kan de shampoo en douchegel van mijn moeder gebruiken. Ik wacht in mijn kamer op je.' Ze knikt en kijkt toe hoe ik de badkamer uitloop.

In mijn kamer neem ik plaats op bed en pak mijn telefoon. Dylan heeft me een bericht gestuurd.

*Hey, waarom was je zo vroeg weg gisteren?*

*Angel werd lastiggevallen en ze was dronken. Dus ik heb haar meegenomen naar mijn huis.* stuur ik terug. Al snel krijg ik een bericht terug.

*En? Is er iets gebeurd?* Lachend schud ik mijn hoofd. Altijd denkt Dylan dat er dingen gebeuren als ik een meisje mee naar huis neem, wat ook wel zo is. Al neem ik nooit echt meisjes mee naar mij, ik ga altijd naar hen. Ik heb gewoon liever niet dat ze mijn huis zien. Je kan het niet eens een huis noemen. Het is hier constant een puinhoop. Mijn moeder is bijna altijd weg en als ze thuis is ligt ze alleen maar in bed of op de bank.

Naast Angel zijn hier drie meisjes geweest. Ze keken niet eens om zich heen. Ze waren maar op één ding gericht, de seks. De rest boeide ze niet. Ze zijn hier ook allemaal maar één keer geweest.

'Chris?' Angel staat in de deuropening met een handdoek om haar lichaam heen geslagen. Haar haren zijn helemaal nat. Het geluid van het stromende water is uit. Waarom heb ik dat niet gemerkt? Ik staar voor een aantal seconden naar Angel tot ik me iets besef.

'Oh ja, de kleren' mompel ik. 'Sorry, ik was even... bezig.' Ik sta op en pak een trui en een sportbroekje uit mijn kast.

'Moet je ook een onderbroek?' vraag ik aan Angel. Ze bijt twijfelend op haar lip. Ik pak een van mijn boxers en geef het stapeltje kleding aan haar.

'Dank je' glimlacht ze. 'Heb je trouwens een extra tandenborstel?'

'Ja, als je het badkamerkastje opent gelijk rechts' vertel ik. 'De tandpasta staat daar ook.' Ze knikt en loopt dan de badkamer weer in. Ik moest me echt inhouden om niet naar haar lichaam te kijken. Ze is echt mooi. Mijn blik valt op mijn telefoon. Dat is waar ook. Ik moet nog op Dylan antwoorden.

*Er is niks gebeurd. Ze heeft alleen hier geslapen.*

*Oh kom op. Chris Evans die niks heeft gedaan met een meisje? Zelfs niet gezoend?* Ik bijt op mijn lip en stuur iets terug.

*Oke, misschien hebben we wel iets gedaan.* We hebben alleen gezoend, dat weet ik. Maar ik heb niet gezegd dat we seks hebben gehad. Iets kan ook betekenen zoenen.

*Zo mag ik het horen.* Ik leg hoofdschuddend mijn telefoon weg. Niet veel later komt Angel mijn kamer in. Ze heeft mijn kleren aan en ik moet zeggen, het staat haar verdomd goed.

Nadat ik me ook heb opgefrist besluiten we een serie op Netflix te kijken.

'Hoe laat ga je eigenlijk naar huis?' vraag ik aan Angel. Ze haalt haar schouders op.

'Ik denk rond half zes. Dan ben ik nog op tijd thuis voor het eten.'

'Oke, dan breng ik je wel.' Angel glimlacht naar me en legt dan haar hoofd tegen mijn schouder. Meteen sla ik mijn arm om haar heen.

Tegen vijf uur hoor ik stemmen op de gang, schreeuwend. Wanneer de voordeur openvliegt weet ik al genoeg, mijn ouders.

(Wat vinden jullie tot nu toe van dit boek?)

Breaking The badboyWhere stories live. Discover now