Luku 38: Renen kanssa kahdestaan

3K 212 140
                                    

VAROITUS!! LUKU SISÄLTÄÄ SEKSUAALISTA SISÄLTÖÄ! Jos et halua/pysty lukea niin skippaa tämä ja seuraava luku. Lukeminen omalla vastuulla.

Renen näkökulma:

Mä herään kauheaan janoon, nousen ylös, jättäen Matiaksen nukkumaan. Hiippailen alakertaan juomaan vettä, vaivautumatta pukemaan paitaa ylleni.

Vilkaisen seinäkelloa ohi mennessäni, se näyttää yhtätoista. Otan kaapista lasin ja satun vilkaisemaan jääkaapin ovea. Siihen on kiinnitetty lappu.

Hei, me mentiin moikkamaan mummoa ja vaaria. Olkaa kiltisti.

Kun Matias herää, niin me aletaan katsoa leffaa. Se kuitenkin sisältää aika paljon seksuaalisia kohtauksia, joten Matias viettää suurimman osan ajasta naama vasten pinkkiä koristetyynyä.

"Onko noi seksikohtaukset niin kamalia?" mä kysyn naurahtaen.

"On", se mutisee nolona vasten tyynyään. Mä hymyilen sille, kun se nostaa päänsä tyynystä. Laitan elokuvan pauselle.

"Mikä siinä on niin kamalaa?" mä kysyn virnistäen, jolloin sen naama muuttuu sekunneissa punaiseksi.

"Se, kun sä oot siinä vieressä", se vastaa hiukan vaivaantuneena. Otan sen läppärin syliini, Matias kattoo mua kysyvästi, kun näppäilen tiettyjä sanoja hakukenttään.

Matiaksen ilme muuttuu lähes järkyttyneeksi, kun avaan yhden sivuston ja valitsen kategorian.

"Mitä sä teet?" se kysyy selvästi jännittyneenä.

"Saat kolme pussia salmiakkikarkkeja, jos pystyt katsomaan tän kokonaan, katsomatta mihinkään muualle tai pitämättä silmiäs kiinni", totean ja klikkaan yhtä videota.

Matias vilkaisee ensin tyynyä, sitten videota ja sitten vähän arasti minua.

"Sovittu", se vastaa naurahtaen. Mä laitan videon pyörimään, mutta keskityn katsomaan Matiaksen kasvoja, kun se seuraa videon tapahtumia.

Sen ilme vaihtelee neutraalin, nolostuneen ja järkyttyneen välillä, kunnes sen silmiin tulee outo pilke. Tunnistan sen heti, niin monet kerrat oon nähnyt pilkkeen muiden silmissä. Matias on kiimainen.

Kun video päättyy, se nousee ylös, mutisee jotain vessasta ja juoksee pois. En voi sille mitään, mutta jalkani lähtevät automaattisesti kuljettamaan minua kohti vessan ovea ja tajuan koputtavani oveen.

"On epäkohteliasta runkata seurassa", huudan oven takaa. En tiedä itsekkään mikä muhun oikein tuli tai miksi seurasin Matiasta tänne.

"En mä runkkaa", Matias vastaa, hengästyneen kuuloisesti oven takaa. Pyöräytän sille silmiäni, vaikkei se sitä oven läpi pystykään nähdä. Aika ilmiselvä juttu.

"Mulla on asiaa, päästä mut sisään", pyydän ovelasti, joka saa Matiaksen huokaisemaan, hetken kuuluu kolinaa, kunnes se kääntää lukon auki ja avaa mulle oven.

"Mitä?" se kysyy turhautuneena, silmissä edelleen se kiilto ja naama punoittaen. Se näky saa jostain syystä mulle itsellekin hiukan kiimaisen olon.

Matiaksen näkökulma:

Yritän saada mun hengitystä tasaantumaan ja rauhoittumaan, mutta se ei auta.

Rene astuu sisälle vessaan, vetää mut itseensä vasten ja suutelee. Eikä se auta yhtään, kun sen huulet liikkuvat kiihkeästi omiani vasten. Suudelmassa on niin paljon himoa, ettei sitä voi kunnolla edes kuvailla. Se painaa mut seinää vasten ja varmasti tuntee mun ongelman itseään vasten.

Mun yllätyksekseni mä en oo kuitenkaan ainut ja meinaan lopettaa suutelun pelkästä hämmennyksestä. Tosin, vain melkein. Lähenen enemmän Reneä, jos se edes on mahdollista.

PelkuriWhere stories live. Discover now