43 ---> Ocko, vybavil si Harryho?

2.7K 110 25
                                    

NO po strááášne dhom čase... :/ Prepáčte... No užite si novú a napište čo si o nej myslite??? :) V predošlej časti ste m veľmi potešili :* Dakujem... 

O mesiac

„ To vás ešte stále baví byť pri sebe nalepený každú voľnú chvíľu?“ prevrátil očami Jack. „ Baví.“ prižmúril som na naho oči a len som zozadu objal Kayle. „ Bože daj mi silu..“ zúfalo sa Jack pozrel do neba a ja som len pokrútil hlavou. „ Veď aj ty si s Law stále. My nemôžme za to, že dnes neprišla do školy.“ podpichol som ho. „ Zajtra príde... A tiež vám pôjde na nervy keď s ňou budem robiť to, čo robíte vy dvaja!“ zákerne sa na nás pozrel. „ Nebude...“ pobozkal som na krk moju Kayle a ona sa len pousmiala.

**

„Prečo si chcela ísť práve sem?“ opýtal som sa jej, keď som práve odstavil auto. „ Lebo sem si ma vzal na naše prvé rande.“ doširoka sa usmiala a vystúpili sme . „ Vieš ako som sa nadrel aby si to pozvanie prijala?“ povzdychol som si. „ Dala som ti zabrať...“ žmurkla na mňa. „ Ale stála si mi za to čakanie...“ pritiahol som si k sebe a pobozkal som ju. Jazykom som jej prešiel jemne po spodnej pere, aby mi povolila vstup do jej úst. Vedel som, že bozkávam pery, ktoré patria len mne.

**

Mal som ju na svojich rukách a pomaly som otváral dvere do mojej izby. Doma som bol sám, takže to mi perfektne vyhovovalo. Celý čas som ju stískal vo svojom náručí a svoje pery som nemohol oddeliť od tých jej. Veľmi opatrne som ju položil na posteľ a ja som si ľahol k nej. Položil som svoju ruku na jej pás a potiahol som ju k sebe najviac, ako to len šlo. Svojou rukou som jej prechádzal po odhalenom ramene a zbadal som, že po každom kúsku po ktorom prejde moja ruka, naskočia jej tam zimomriavky. Usmial som sa do bozku. „ Čo sa tak usmievaš?“ narovinu sa opýtal a na pár centimetrov sa odo mňa odtiahla. „Tvoja husia koža...“ znova som sa usmial. „ Aj tebe sa robí keď sa ťa dotknem, tak by som bola ticho.“ žmurkla na mňa. „ To nie je pravda....“ bránil som sa. „ Ako myslíš...“ nechala to tak a znova spojila naše pery. No potom urobila niečo, čo ma dosť prekvapilo. Jej rukou mi zašla pod tričko, a prechádzala mi svojou nežnou rukou po celej hrudi. Pocítil som ako ma striaslo a následne na to, ako sa usmiala. „ Vedela som to.“ šepla. Ja som na ňu celkom vážne pozeral. Bola taká krásna, taká neviná. Chcel som ju, veľmi. Sme spolu už tri mesiace, ale ešte som sa neodážil posunúť náš vzťah niekam ďalej. Asi to ani nedokážem.

KAYLE

Všimla som si ako ho zaskočilo to, ked som svojimi rukami zašla pod jeho tričko. Ostal zaskočený a zmenil sa dokonca aj jeho pohľad. Vedela som že ma chce, doslova to zneho vyžarovalo. Ani neviem, prečo som to ešte nechcela. „ Harry, neboj by si môj prvý chalan...“ zrazu so mňa vypadlo. Jeho oči trochu viac pootvoril a pochybne na mňa hľadel. „ Takže ty nie si...“ „ Nie, som panna.“ narovinu som povedala. „ Ale tak potom prečo? Prečo?“ snažl sa zorientovať v mojich slovách. „ Vedela som aký si. A chcela som sa uistiť či si so mnou len preto, aby si ma dostal do postele.“ vysvetlila som a pozerala som sa na jeho reakciu. „ A som?“ zvláštne našpúlil pery a očividne chcel počuť, na čo som prišla. „ Nie si.“ povedala som a spojila som naše pery. V tom okamihu som cítila ako jeho pohyby dotali väčšiu istotu a už nebol taký opatrný. Úprimne, páčilo sa mi že si myslel že som ešte panna, a aj to, že sa ku mne správal tak ohľaduplne. „ Chceš to?“ opýtal sa ma aby sa uistil. „ Chcem teba...“ slastne som šepla. V tej chvíli sa prekrútil a ja som sa ocitla pod ním. Páčilo sa mi s akou vášňou a zároveň s akou nehou sa mu mne správal. Jemne mi prechádzal po bruchu až po stehne. Bol naozaj veľmi nežný, začo som bola rada. Opatrne mi vyzliekol tričko a ja som sa pred ním ocitla len v podprsenke. Len tak sa na mňa pozeral a videla som ako si zahryzol do spodnej pery. Ja som mu vyzliekla tričko a potom som ho znova pobozkala. Jeho bozky sa zrazu presunuli na môj krk, a vytvárala mokrú cestičku pomocou jazyku smerom dolu. Mala som len zavreté oči a z mojich úst vychádzali tlmené stony. Citila som ako dal zo mňa dole aj moje rifle, takže som sa ocitla pred ním len v spodnom prádle. Chvíľu si ma obzeral, až som sa začala cítiť nepríjemne. Zrazu sa presunul k mojej tvári jemne ma pohladil po tvári a dal mi jemný bozk. Bolo to od neho skkutočne milé, lebo ma to povzbudilo. On si tiež svoje sivé tepláky dal dole, takže sme si boli kvit. Zovieral ma v náručí, bozkával ma a ja som zrazu cítila ako jeho ruka obkreslovala len mojich nohavičiek. Som si istá, že teraz je tá správna chvíľa. Ľúbim ho a ona mňa tiež, som si tým istá. Prechádzal mi po nohavičkách a ja som už vzdychala. Hoci som mala zatvorené oči , vedela som že si práve dal dole svoje boxerky. On sa presunul k mojim perám a cítila som, ako do mňa vnikol.

**

„ Bolo to ešte krajšie, ako som si predstavoval.“ ležala na mojej holej hrudi a boli sme prikrytý len tenkou dekou. „ Bolo.“ pobozkala ma na moju hruď. „ Nesklamal som ťa???“ opýtal som sa jej. „ To sa ma vážne pýtaš ty? Harry Styles?“ vypúlila oči a asi bola zaskočená mojou otázkou. „ áno.“ bez humoru som sa priznal. Len som sa zasmiala. „ Odpovedz...“ povedal som. „ Bol si skvelý.“ pobozkala ma na krku, čím ma trochu ukľudnila. „ Lepši ako tí predtým?“ pokračoval som. „ Bože Harry...“ pretočila očami. Len som ju silnejšie stisol. „ Noo...“ posúril som ju. „ Áno bol. Najlepší..“ usmiala sa. „ To som chcel počuť, viem že som najlepši.“ samoľúbo som sa usmial a ona len prekrútila očami. Privrel som oči a videl som ako aj ona zaspáva na mojej hrudi. No v tom mi zazvonil mobil a ona sa strhla. Tréner... pretočil som očami. „ Áno?“ čo najzdôrilejšie som sa opýtal. „ Harry, ako kpitán týmu som sa rozhodol že mi budeš pomáhať pri rôznych prácach v telocvični, alebo už pri plánovaní novej taktiky chalanov.“ oznámil mi. „ Čo?“ dúfal som, že som zle počul. „ Tento týždeň budeš ostávať po škole a pomáhať mi. Teda, nebudeš pomáhať mne ale niekomu inému.“ upresnil. „ Komu?“ to bolo jediné na čo som sa zmohol. „ Dozvieš sa v pravý čas. Zajtra ťa očakávam.“ povedal a následne na to zložil. „ Tento týždeň budem ostávať po škole a pomáhať v telocvični.“ vyzvetlil som Kayle. „ Prečo ty?“ nechápala. „ Lebo som kapitán týmu.“ prevrátil som očami. „ Teraz na to nemysli a radšej poď ku mne.“ stiahla ma dole, a ľahla si na moju hruď. „ Vieš na čo myslím?“ opýtala sa ma no ja som len pokrútil hlavou.

KAYLE

„ Takto by som dokázala oostať celý život.“ šepla som a naďalej som počúvala ako mu bije srdce. „ Čítaš mi myšlienky.“ pobozkal ma do vlasov.

JESSICA

„ Volal si mu?“ opýtala som sa oca. „ Áno dcérka. Nebol nadšený, ale dostal to príkazom.“ pohladil ma po vlasoch. „ Od zajtra je len tvoj.“ dodal. Len som sa usmiala. „ Ďakujem oci.“ objala som ho. „ Pre moju princezničku čokoľvek.“ povedal.

Pondelok

Prišla som domov zo školy s pocitom, že celý týždeň po škole nebudem môcť byť s Harrym. Ako to len bez neho vydržím? Pýtala som sa samej seba, no odpoveď som nenašla. Moje rozmýšľanie prerušila smska.

Od dnes nebude nič tak, ako to bolo doteraz...

Zhrozila som sa, a hneď som pozrela od koho to je. No bol to anonym. Ani nie o minútu pípla ďalšia správa.

Nezdá sa mi, že by Harrymu bolo prikázané toto:

Bola po tým fotka, fotka s ňou. S Jessicou. Čo to má znamenať, čo sa deje? 

Forever RememberWhere stories live. Discover now