12 ---> Dokážem ti to

4K 99 7
                                    

Velmi sa ospravedlnujem že tak neskoro a je kratšia, no nestiham :( povedala som že možno nebude ale je tu predsa :) KOMENTARE & VOTES! :)

_________________________________________________________________________________________

Ja... Vlastne ani som nestihla zareagovať. „ Harry!“ okríkla som ho a odstrčila od seba čo najskôr. „ Nepáčilo sa ti to?“ prešiel si po svojich perách a hneď potom uprel svoj pohľad na mňa. „ Takto sa nespráva Harry a ku mne už vôbec nie.“ preložila som si ruky na prsiach a on sa zatiaľ oprel o zárubňu dverí. Ešte že nie je nikto doma. „Neodpovedala si mi.... Takže sa ti páčim...“ akoby úplne filtroval to, čo som mu povedala. „ Pekný môžeš byť akokoľvek, ale tvoje správanie je strašné. Správaš sa ako 13ročný pubertiak.“ mračila som sa na neho, no jemu úsmev vôbec nemizol z tváre. „Ja.. Uvedomil som si jednu vec. Zmením sa. Zmením sa kvôli tebe.“ uprene pozeral svojimi očami do tých mojich. Sama som neverila tomu, čo práve povedal. „ Ty Harry? Naozaj sa chceš zmeniť? Kvôli mne?“ objasňovala som si to, aby som tomu správne pochopila. „ Chcem a nie len to. Ja to dokážem..“ víťazoslávne povedal. „ Je za tým aj niečo viac? chceš tým len niečo dosiahnuť?“ teraz som z neho nespúšťala oči ja, lebo som potrebovala vidieť či zapochybuje o svojich tvrdeniach. „ Chcem si získať teba...“ spravil krok dopredu, čo ho dostalo bližšie ku mne. „ Ja ale nemám záujem Harry...“ bez váhania som povedala. „ Ale máš, každá ho má.“ jeho žiarivo biele zuby sa na mňa usmiali. „ A toto je presne ono! Toto na tebe tak neznesiem!“ ukázala som na neho a on pochopil že myslím skutok, ktorý práve vykonal. „ Dokážem ti to. Dokážem ti, že aj človek ako ja sa môže zmeniť...“ presvedčene povedal a ja som stála ako obarená. On to myslí asi vážne. Ani som sa nepohla. Zrazu sa ku mne nahol a vtisol mi jeden kratučký bozk na líce. Ani som sa nepohla. „ Dokážem...“ šepol a vytratil sa. Už ho nebolo. Je to možné? Žeby to naozaj chcel? A ešte k tomu kvôli mne?

HARRY

Kayle si taká krásna, taká sexy a zároveň si taká naivná. No mne sa to len hodí, takže dúfam že si mi to uverila. Nevzdám sa kvôli tebe svojho tímu a už vôbec nie preto, lebo ma odmietneš. Som aký som, a to že môžem mať každú, je prosím pekne pravidlo.

**

Večer

JESSICA

„ Už idém...“ len v uteráku som vyšla zo sprchy a mierilo som práve k dverám, do ktrých niekto neprestajne búchal. „ Čo je?!“ prudko som otvorila dvere svojho bytu a ohľad sa mi naskytol na môjho spolužiaka. Obľúbené spolužiaka. „ Ahoj...“ pozrel sa na mňa zvodným pohľadom a premeral si ma od hlavy po päty. „Čo ty tu?“ napravila som si uterák, aby mi nespadol. „ Chýbala si mi....Veľmi.“ priblížil sa ku mne a ruky si obmotal okolo môjho chrbta. „Ale čo nepovieš....“ chcela som mu vykĺznuť z jeho zovretia, ale nepodarilo sa. Vošiel do bytu a zavrel dvere. Oprel ma o dvere a silno ma o ne pritlačil. Hneď na to svoje široké pery pritlačil na tie moje a začal ma náruživo bozkávať. Pootvorila som ústa a on mi jazykom do nich vošiel. Skúmal každé jedno miesto v nich aj keď ich už dávno veľmi dobre poznal. Vášnivo ma začal bozkávať na krku a ja som si to nesmierne užívala. Zo všetkých chalanov čo som mala, Harry je najlepší. Viem, že sa mu taktiež páčim, takže už len čakám na chvíľu, kedy mi navrhne, aby som bola jeho dievča. „ Toto nebudeš potrebovať!“ rýchlosťou blesku zo mň strhol uterák a odhodil ho niekam do neznáma. Nasleduje ďalšia krásna noc s Harrym Stylesom.

KAYLE

A tak keď si toto budem o pár rokov čítať, už budem vedieť, či sa Harry naozaj dokázal zmeniť. Posledné slovíčko som podčiarkla a denník som si opäť schovala. Keby nebol aspoň taký pekný... Lenže je a preto je aj taký namyslený... Nemôže sa mi páčiť, nikdy sa mi nemôže zapáčiť!

O týždeň

„ Okrem teba sa mi žiadna iná nepáči, Kayle. Tým si môžeš byť istá!“ sedela som s Harrym v aute a znova ma zobral na pláž. Potreboval sa vraj s niekým porozprávať. „ Netrep Harry, videla som ťa s Jessicou, páčiš sa jej.“ oponovala som mu, pretože mi všetko zatĺkal. „ Mne nemusíš nič vysvetlovať, veď spolu nič nemáme.“ mikla som plecami. „ Ale ja by som chcel niečo s tebou mať. Páčiš sa mi.“ pohľadil ma po líci. „ Daj mi láskavo konečne pokoj.“ otvorila som dvere a rýchlo som vystúpila z auta.

HARRY

Toto akože čo? Čo sa stalo? Konečne som sa rozhodol byť s ňou, konečne som si našiel čas a ona spraví toto? Čas sa mi kráti, musím niečo urýchlene vymyslieť....! musím!  Urýchlene som vystúpil z auta a mieril som do jej domu. Zazvonil som. Nič. Druhý krát, no stále nič. „ Otvor dvere!“ zabúchal som viec a zakričal som na ňu, pretože som si bol takmer istý, že ma počuje. „ Niee...“ ozvalo sa spoza dverí a ja som vedel, že je opretá o dvere ale z druhej strany. „ Počkám, kým mi neotvoríš...“ presvedčene som povedal a sadol som si na koberec hneď pred dverami. „ To sa teda načakášš.“ zatiahla dlhé á, no ja som ju akože nepočul. Prešlo 5 minút, no nič. Pol hodina, a stále nič. „ Chlapče a ty si kto?“ opýtala sa ma žena, ktorá akurát vyťahovala kľúče od domu a v rukách mala koženú kabelku. Vydedukoval som, že je to jej mama. „ Som spolužiak vašej dcéry. Pohádali sme sa a ja čakám, kým mi odpustí..“ sklonil som hlavu a zahral som so seba toho najväčšieho chudáčika, akého som vedel.. „ Poď dnu, nech to napravíš...“ presne o toto mi šlo. Vošli sme do domu a ja som sa jej mamke poďakoval. „ Hore po schodoch, tam ju nájdeš...“ usmial som sa keď mi to povedala, hoci som presne vedel, kde sa jej izba nachádza. Jemne som zaklopal, ale znova mi nikto neotváral. Pomaly som stlačil klučku a následne som vošiel. Myslel som, že začne húkať, alebo že bude nervózna. Ale netrafil som sa. Bola zalezená pod paplónom a spala. Prišiel som bližšie k nej a ruku som jej opatrne schoval pod paplón. Zamrvila sa, a ja som sa vylakal, že ju zobudím. Hlavu som si naklonil do strany a pohladkal som ju po líci. „ Si naozaj krásna....“ šepol som nahlas, hoci to bola len myšlienka v mojej hlave.

 

Forever RememberWhere stories live. Discover now