37 ---> Start of something NEW

3.4K 129 18
                                    

No v prvom rade prepáčte že včera nebola... V druhom rade, názov tejto časti je podla pesničky z HSM, kedže sa t niektorým podobalo... :) No KOMENTS! 

________________________________________________________

KAYLE

„ Nikdy si ma takto nepobozkal...“ odtiahla som sa po spojení našich pier, a zapozerala som sa mu do očí. „ Lebo som ti nikdy nepovedal niečo také, ako prd chvíľou. Teda, nikdy som nič také nepovedal nikomu...“ priznal sa, a ja som vedela, že neklame. „ Čo bude teraz Harry? Čo bude ďalej?“ otázne som sa zapozerala do jeho očí. „ Chcem ti položiť otázku, akú som už strašne dlho nikomu nedal.“ stisol mi ruku o trochu viac a oblizol si vrchnú peru. „ Akú?“ šepla som, a úprimne som strašne chcela poznať to, čo sa ma chce opýtať. „ Budeš moja priateľka? Budeš viac ako kamarátka?“ uvidela som jeho očiach strach. Došlo mi, že by to mohol byť strach z toho, že ho odmietnem. To by som ale nespravila, nemohla by som. „ Harry...“ šepla som jeho meno a kútiky pier sa mi rozstiahli do obrovského úsmevu. „ Po ničom inom netúžim...“ prstom som ju jemne prešla po líci a on zatvoril oči a užíval si môj dotyk. Zatvorila som oči aj ja, priblížila som sa k jeho a pobozkala som ho. Keď som ucítila jeho dokonalé pery ako sú na tých mojich, bozk som prehĺbila a bozkávala som ho stále vášnivejšie a vášnivejšie. Toto bol prvý bozk, ktorý som mu dala ja. Prvýkrát som začala bozk ja a nie on.

**

Prechádzala som chodníkom, ktorý viedol priamo do školy. Bola som na zelenej lúke a už chýbalo len pár metrov priamo do školy. „ Ahoj....“ niketo ma objal zozadu okolo pása a vtisol mi bozk na krk. Vedela som kto to je, vedela som že je to Harry, pretože som sa pozrela na svoju ruku na ktorej mi naskočila husia koža. „ Ahoj...“ zaskočene som šepla. „ Prekvapil som ťa?“ nadvihol obočie a pritom si obe ruky preplietol s tými mojimi. „ Myslela som, že nechceš aby tvoji kamaráti vedeli...“ priložil mi prst na ústa. „ Odteraz mi je úplne jednočo si oni myslia...“ šepol mi a dal mi nežný bozk na ústa. Chytil moju ruku do tej svojej a do školy sme išli spolu. „ Ahoj Harry...“ pozdravil ho Jack a premeral si nás dvoch a hlavne naše ruky. „ Ahoj..te“ otočil sa za nami Zayn, ktorý svoje prekvapenie nedokázal zakryť. Všetci sa za nami otáčali a hlavne dievčatá, pretože hlavne oni nedokázali zniesť nejaké dievča vedla Harryho. „ Nazdar Harry!“ žmurkla na neho Jessica, no potom si ma všimla. Chcela som sa pustiť Harryho ruky, no on mi ju držal silno. Povzbudivo na mňa pozrel a tým pohľadom ma presvedčil, že sa ho nemám púšťať. Len som jeho ruky chytila aj mojou druhou a bližšie som sa k nemu pritisla. „ Toto čo?“ konečne sa dovalil do triedy Jack, a len si nás znova premeral očami. „ To isté sa pýtam aj ja...“ preložila si ruky na prsiach Law. „ No my dvaja...“ Harry ukázal na seba a potom na mňa. „ Sme spolu...“ dopovedala som za neho. Ďakovne sa na mňa pozrel. „ A to ako? Však Kayle, bola si nahnevaná a ty Harry.. Frajerka?“ nadvihla obočie Law a snažila sa to pomaly vstrebať. „ Ja...Potrebujem skúsiť niečo nové. A tým novým myslím Kayle.“ objasnil to Harry. „ Som pre teba niečo nové?“ opýtala som sa. „ Potreboval si to Harry. Toto je pre teba začiatok niečoho nového...“ zapojil sa do debaty Jack. „ Si...“ odpovedal Harry ešte na moju otázku a dal mi bozk na čelo. „ No tak toto je fakt prekvapenie...No keď ste náš už takto prekvapili...Je na čase aby sme vás prekvapili aj my.“ ujal sa slova Jack a my sme si s Harrym len vymenili nechápavé pohľady. „ Aj my dvaja spolu chodíme...“ objal Jack Law okolo ramien, a ona mi vtisla nežný bozk na líčko. „ Čo?“ pozreli sme sa na seba znova s Harrym. „ To ste nám akože kedy chceli povedať? Odkedy stes polu?“ udivene a hlavne zaskočene som sa pýtala. „ 3 dni...“ mikla plecom Law. „ A 5 hodín, a 17 minút...“ pozrel na hodinky Jack a Law sa pri jeho slovách priblblo usmiala. „ Ale Jack. Veď ani ty si už nechcel priateľku...“ pre zmenu ho podrypol Harry.

„Chcel som skúsiť niečo nové..“ zopakoval Harryho slová. „ Ale Harry, včera sme sa ešte rozprávali o Kayle. Ako to, že si zmenil názor a zrazu chceš byť s ňou?“ opýtal sa a toto začalo zaujímať aj mňa. „ Ja... Niekde vo vnútri som vedel, že bez nej nevydržím dlho... No preto že mám strašne vysoké ego, ktoré musí byť pre mňa prvoradé, som si to uvedomil dosť neskoro... Prepáč...“ pozrel sa na mňa a ja som ho objala. „ Lepšie neskoro ako nikdy...“ pošepkala som mu do ucha, pokým sme sa objímali. „ Kayle nebude ti vadiť ak ti ho ukradnem?“ Jack sa ma ironicky opýtal a ja som si vzdorovito držala Harryho silnejšie pri sebe. „ Bude...“ zaborila som si hlavu do jeho hrude. „ Ale mňa jej neukradneš!“ pokrútil Harry hlavou. „ Pre boha... Harry ty chceš fakt niečo celkom nové..“ zhodnotil Louis. „ Ja chcem ju...“ povedal a zároveň sa usmial. Toto čo sa dnes dialo mi priapadol ako sen. Ako úžasný sen, ktorý určite nemôže byť skutočný. „ No poď..“potiahol mi Harryho Jack. „ Ešte počkaj...“ stopol Jacka Harry, a podišiel ku mne. Sklonil sa k mojim perám a jemne ma na ne pobozkal. „ Až teraz môžem ísť..“ zakričal Jackovi. „ uvidíme sa!“ žmurkol na mňa a už sa nechal odviesť Jackom. Pri mne stála Law. „ Aáá!“ tlmene som chcela zakričať, no bolo to potichu. „ Vyzerá to byť celkom vážne... Ale to podstatné, Harry to berie vážne.“ nechápavo zhodnotila. „ On je dokonalý...“ neprítomne som povedala. Videla som ako pretočila očami. „ Nie, dokonalý je ten jeho kamoš..“ určite si predstavila Jacka a obe sme sa zasmiali. „ To sme dopadli... Chodíme s chalanmi, ktorý sú najlepšími kamarátmi...“ pokrútila som hlavou a potom som sa znova usmiala. „ Som rada že moja najlepšia kamarátka chodí s najlepším kamarátom môjho frajera..“ súhlasila so mnou. Pozastavila som sa nad slovami najlepšia priateľka. Nevedela som, či ju beriem tak aj ja, pretože som bola vždy najlepšia kamarátka s Dolly. „ Aj ja som rada...“ uvedomila som si, že žijem tu a tu som najlepšia kamarátka s ňou. Prehodila si ruku cez moje rameno, a obe sme išli do triedy.

**

HARRY

„ Ja som to vedel! Vedel som že to dopadne takto!“ víťazoslávne mi dookola hovoril Jack. „ No mne to došlo včera. Kayle je iná... Proste niečím neznámim mi učarovala, a to už nijako neviem zmeniť...“ priznal som a pritom som rozhodil oboma rukami. „ Nikdy som si nemyslel že práve ty sa zaľúbiš...“ krútil hlavou a pritom sa mu na tvári pohrával úsmev. „ Ani ja som si nemyslel, že sa ti páči Law.“ šplechol som mu do očí. „ No.. Netrvá to dlho. Ale je dokonalá...“ zatváril sa dosť šťastne. „ Nie, Kayle je dokonalá...“ argumentoval som mu. „ Ehm...ehm..“ zrazu sa objavili za nami. Otočili sme sa obaja naraz a ja som vedel, že mi do líc stúpa červeň. Určite to tak bolo. „ Čo si tu o mne hovoril?“ opýtala sa ma Kayle, keď sa stretli naše pohľady. Tvárila sa ako by nič nepočula, no ja som bol presvedčený, že všetko vie. „ No ešte že si prišla... Vkuse o tebe básni, aká si krásna, aká si dokonalá...Ide mi to na nervy!“ priblížil sa k nej Jack a posunul ju smerom ku mne. „ Díki kámo...“ ironicky som sa ušrnul a potom som objal Kayle. „ Ale čo nepovieš aj Law čo o nej hovoríš ty... Law tie tvoje vlasy a dokonalá pleť...“ zatváril som sa ako Jack, ked o nej hovoril. Hambil sa a prebodol ma pohľadom. Ona prišla k nemu, objala ho a vtedy sa jeho nasratý výraz, zmenil na výraz úplnej pokojnosti.

Aká náhoda že máme obaja priateľky.... Dokonalé priateľky. No Kayle, je určite dokonalejšia...

Forever RememberWhere stories live. Discover now