42 ---> Moje srdce bez teba nie je kompletné

3K 125 26
                                    

NO koneče nová. V minulej časti ste ma komentármi trochu sklamali... :/ ale nevadí, tato časť je na to aby ste to vylepšili... :) Tak čo? Aký je Jessicin plán? myslíte že jej to výjde? koments!!! :) Túto časť venujem všetkých ludom, ktorým sa moja story páči :) MILUJEM Váááááááááááááás" :) 

O mesiac

„ Harry! Ty si nezabudol!“ skočila som mu do náruče, ako náhle som ho uvidela stáť o dverách. „ 11. júla... Naše dvojmesačné výročie som nemohol prepásť.“ naklonil sa ku mne a dal mi bozk. Červenou ružou mi prešiel po líci a podal mi ju. Prekrásne sa usmial. „ Niečo pre teba mám...“ podal mi krabičku, ktorú vytiahol zo zadného vrecka. Vzala som si ju do ruky zmätene som sa na neho pozrela. „ Otvor ju.“ usmial sa a ja som polmaly nadvihla vrchný diel. Nachádzalo sa tam prekrásne strieborné srdiečko, spolu s retiazkou. Venovala som mu pohľad a dojato som mi pohľad znova skĺzol na jeho darček. „ To je prekrásne....“ prikryla som si rukou ústa a nespúšťala som z neho oči. „ Chcem, aby si sa pri pohľade na toto... Spomenula na mňa.“ po kratšej pauze dodal. Prezerala som si ho do posledného detailu a skúmala som jeho dokonalosť. „ Kayle?“ oslovil ma Harry a ja som mu konečne venovala pozornosť. Zašiel si kúsok pod golier trička, a vytiahol z neho jeho retiazku. Keď bola konečne von, všimla som si na nej niečo krásne. Nachádzalo sa tam čierne srdce, z ktorého kus chýbal. Obzerala som si tvar, ktorý srddiečku chýbal, až mi konečne niečo došlo. Pomalým pohybom som moju retiazku premiestňovala k tej jeho a moje malé srdiečko som vložila do toho jeho. (obrázok) Zapadlo tam perfektne. Urobila som zvláštnu grimasu a vedela som, že mi po líci stiekla slza. „ Pretože ani moje srdce nie je kompletné, keď nie si pri mne...“ dodal a v tej chvili som už nedokázala slzy zadržať. „ Harry...“ plakala som, a pritom som sa silno pritisla k jeho hrudi. „Ľúbim ťa Harry, veľmi ťa ľúbim...“ môj silný stisk mi opätoval a popritom ma hladil po vlasoch. „ Vždy ho budem mať pri sebe, nikdy ho nezložim...“ odtiahla som sa od neho a spojila som naše pery.

**

Prešli sme do mojej izby a sadli sme si na postel. „ Je nádherný....“ kochala som sa v zrkadle tým, ako vyzerá na mojom krku. „ Som veľmi rád že sa ti páči....“ usmial sa a venoval mi pusu na líce. „ Myslel si vážne tie slová, že tvoje srdce nie je kompletné keď nie som s tebou?“ celkom vážne som sa opýtala a sledovala som jeho reakciu. „ Nikdy som nič nemyslel vážnejšie.“ dosť vážne a ani s malinkým náznakom niečo iného povedal. „ Cítim to presne tak isto...“ pohladila som ho po líci a pobozkala som ho. „ Čo keby sme si niekam vyrazili?“ navrhol. „ S tebou aj na koniec sveta...“ usmiala som sa a on mi ú

smev opätoval. „ To znie ako výzva....“ zasmial sa, a preplietol naše ruky. „ Aká náhoda, že sme sa dali do kopy presne 11. Presne ako tvoje číslo dresu...“ skonštatovala som, a zároveň som nad tým premýšlala. „ Vždy to bolo moje obľúbené číslo. A darmo, naplánoval som si aby sme sa dali tento deň dokopy..“ samoľúbo povedal. „ To ťažko, musíš priznať, že kebyže nechcem nedostaneš ma.“ oponovala som mu a podľa jeho výrazu som usúdila, že hoc nerád no vedel že mám pravdu. „ Ale aj ty musíš uznať, že si ma chcela.“ musel predsa získať nejaké plus, a preto som mu prikývla. „ Neskutočne.“ pobozkala som ho na vrch dlane. „ Chceš niečo vedieť?“ opýtal sa ma a ja som mu venovala viac pozornosti ako doteraz. „ Veríš na osud?“ opýtal sa ma a ja som sa len zamyslela. „ Verím, že náhody neexistujú...“ nepriamo som prikývla. „ 11 moje šťastné číslo. Dali sme sa vtedy dokopy. To je prvá vec. A teraz počítaj...“ hovoril Harry a ja som ho zaujato sledovala. „ KAYLE MONREO ---> 11 písmen.“ počítal a popritom mi to ukazoval na jeho prstoch. „ HARRY STYLES ---> 11 písmen.“ znova sa predomnou nachádzali jeho prsty. Usmiala som sa. „ A to znamená čo?“ opýtala som sa. „ Len jedinú vec... Sme si súdený!“ prehlásil a hneď potom ma zovrel vo svojom náručí.

JESSICA

„ Všetko je pripravené, toto musí výjsť!“ povedala som Elizabeth ( BFF) do telefónu. „ Zatiahla si do toho aj tvojho otca?“ opýtala sa ma. „ Jasné že áno, je to predsa Harryho tréner. Bez neho by mi to nevyšlo. A ešte okrem toho, ocko má veľmi rád Harryho a podľa neho sa tá hlúpa Kayle k nemu nehodí.“ pousmiala som sa nad tým, a zákerne som zazerala na druhú stranu miestnosti. „ Nikto nevie o tom že George je tvoj otec však?“ pre uistenie sa opýtala. „ Nie..“ hneď som odpovedala. „ Toto musí výjsť!“ zvolala som.

**

HARRY

Ako správny gentleman som kúpil dva lístky do kina a ruka v ruke sme vyhľadali naše miesta. Usadili sme sa a preplietol som si s ňou ruku. „ Naozaj si to ešte nevidel?“ udivene sa opýtal. Len som pokrútil hlavou. „ LOL! Najlepší film.“ bola nadšená. A keďže bola šťastná ona, bol som šťastný aj ja.

**

„ KYLE!“ potichu si Kayle šepla, hneď ako Lol napísala toto meno do denníka. Pobozkala ma, a ja som si ju pritiahol k sebe, aby tento bozk prehĺbil. „ Musím si odskočiť.“ dal som jej ešte jeden bozk a postavil som sa zo sedadla.

„ ČO ty tu robíš?“ opýtal som sa Jessici, keď som ju našiel ako stála opretá o stenu pred vchodom do kinosály. „ Čakám tu na teba...“ priblížila sa ku mne a ja som len o krok ustúpil. No ona bola neodbitná.

KAYLE

„ Do čerta, kto mi teraz môže písať!“ rozčulovala som sa, keď mi pípol mobil zvukom, ktorý mi oznamoval novú sms. Anonym? Opýtala som sa sama seba, keďže číslo bolo neznáme.

Vyjdi na chvíľu z kina... Tento pohľad ťa bude veľmi zaujímať...

Prečítala som si sms, a nakoniec som sa rozhodla ísť von. Chcela som zistiť, čo sa asi môže diať. Vyšla som von a ten pohľad... ma zarazil. Jessica bola nalepená na Harrym, a bozkávala ho. „ Harry?“ oslovila som ho. „ Harry čo to preboha robíš? Nebozkávaj ma!“ odstrčila ho od seba a tvárila sa ako najväčšie neviniatko na zemi. „ Harry?“ znova som sa ho opýtala. „ Kayle, ja za nič nemôžem. Odmietal som ju, no ona sa na mňa vrhla. Naozaj som za to nemohol, neľúbim ju. Neľúbim nikoho iného okrem teba. Mrzí ma že sa to stalo, ale nevedel som sa jej zbaviť.“ dosť presvedčivo mi hovoril Harry a popritom ma držal za obe ruky. Hľadel mi do očí a ja som vedela, že je úprimný. „ Kayle hádam mu nebudeš veriť! Vrhol sa na mňa hneď ako odtiaľ vyšiel. Never mu! Sklame ťa!“ presviedčala ma ona. Harry vytiahol svoj náhrdelník, a chytil sa zaň. „ Moje srdce nikdy nebude bez teba kompletné.“ chytil ma za ruku a ja som vedela, že ma neklame. „ Jessica neverím ti! Viem ma klameš, a viem, že Harry by to nikdy neurobil.“ zvýšeným hlasom som jej hovorila. „ Ako chceš, ale ver mi, že to raz budeš ľutovať.“ len odvrátila svoj pohľad, ja som chytila Harryho za ruku a kráčali sme naspäť do kinosály.

„ Ani si nevieš predstaviť ako ma to mrzí. Ja som to naozaj nechcel, naozaj.“ presviedčal ma. „ Naozaj za to nemôž...“ pobozkala som ho. Pohladila som ho po vlasoch a potom som sa pomaly odtiahla. „ Verím ti. Zabudni na to.“ preplietla som s ním ruky a vedela som, že som ho tým upokojila. Určite ho pobozkala Jessica, určite to tak bolo. On by ju nikdy nepobozkal, pretože ľúbi mňa. Určite je to pravda. Keď viem že je to pravda, prečo sa o tom presviedčam?

JESSICA

„ Ale neverila mu úplne.“ odpila som si zo svojej kávy, na ktorú sme zašli s Elizabeth. „ Ale nevyšlo to.“ povedala. „ Toto je len malá štipka z toho, čo ju ešte čaká... Ale musím myslieť na jej dobro, nemôžem jej dokonalého Harryho vziať hneď. Pôjde to pomaly... pomalyčky. Až si sama uvedomí, koho to pri sebe má. Neude ho chcieť. Viac nie.....“ zákerne som sa usmiala. „ Škoda len, že on dokoalý naďalej bude. Len ty ho tak veľmi očierniš.“ pripomenula mi. Len som sa zasmiala na znak súhlasu. „ Si zlá....“ zasmiala sa aj ona. „ Ja viem...“ žmurkla som na ňu.

Váž si tie momenty, ktoré máš možnosť byť s ním... Nikdy nevieš, či nebudú poslendé... Preblesol mi hlavou odkaz, ktorý by bol venovaný Kayle.

Forever RememberWhere stories live. Discover now