35 ---> Vyhýba sa mi a ja neviem prečo

3.2K 113 27
                                    

Naozaj prepáčte že tak neskorro... Ale učila som sa.. :) Ale máte ju predsaa... Tak KOMENTS!

__________________________________________________________________

LAW

„ A ty si ma aj tak nepočúvla...“ šepla som Kayle, keď som ju konečne utešila vo svojom pevnom objatí. „ Viem Law. Viem. Prepáč.“ bolo mi jej nesmierne ľúto, ale pripustila ho k telu ako aj ostatné. „ Prečo? Prečo si to dopustila?“ pozrela som sa jej do očí, aby nemala príležitosť mi klamať. „ Ja neviem. Nechcela som...“ znova ma objala. „ Poďme už... Nikto nás tu nesmie takto nájsť...“ potiahla som ju z kabínky toalety preč. „ Upokoj sa.“ ešte posledný krát som ju povzbudila pohľadom, a išli sme.

„ Preboha Kayle,stalo sa ti niečo?“ bože, toto nám chýbalo. Harry uvidel jej červené oči a okamžite pribehol. Kayle len pootočila hlavu a pozrela sa na mňa. „ Kayle...“ šeopl jej meno znovu, a chytil ju za ruku. Že sa tak nehambí, pomyslela som si. Kayle bleskovo vytiahla ruku z tej jeho a on iba nechápavo pokrúti hlavou. „ Prosím ťa, čo sa s tebou stalo...“ snažil sa otočila Kaylinu hlavu smerom k nemu, no ona ju zásadne držala len na jednom mieste. „ Nechaj ma...“ šepla. Prekvapilo ma, aká bola pokojná, keďže jej takto ublížil. „ Nechápem ťa. Nechápem čo sa stalo...“ zvesil hlavu a išiel preč. „ Konečne.“ povedala som, keď som si bola istá, že to nebude počuť. „ Konečne...“ smutnejšie a hlavne tichšie zopakovala.

HARRY

„ Netvár sa ako mŕtvola...“ slabo mi kopol do nohy Jack, keď som sa posadil na svoje miesto. Bol som asi o tri lavice ďalej ako ona, ale nespúšťal som z nej oči. Jeho oči boli podráždené a ja ani neviem čo sa deje. Prečo sa tak náhle zmenila? Prečo?! „ Harry!“ okríkol ma Jack. „ Nechaj ma..“ znechutene som odvrkol, a ďalej som sa venoval pozeraniu na ňu. „ Stalo sa ti niečo?“ opýtal sa ma, no ja som len chabo pokrútil hlavou. „ Neverím ti, ale ak mi to nechceš povedať, tvoja vec...“ to bolo posledné čo mi povedal. Ja som si len hlavu položil na lavicu, a v tejto polohe som sa na ňu pozeral. Nerob mi to Kayle, nesprávaj sa takto. Bolí ma to...

**

„ No ták! Preber sa!“ zavolal si ma tréner na poobednom tréningu k sebe, kým ostatný hrali. Nacvičovali sme si presnú hru, takže sme na tréningu hrali. „ To bolo už štvrtá jednoduchá lopta, ktorú si kopol úplne mimo...!“ pripomínal mi zúrivým hlasom. „ Prepáčte....“ sklonil som len opäť hlavu. „ Snaž sa!“ dva krát mi tlapol po ramene a to bolo povolenie aby som sa vrátil na ihrisko. „ Nahraj, tu som!“ zakričal som Louisovi a ten mi bleskovo prihral loptu... Išiel som samostatne na bránu...Teraz to dám...Choď preč, daj mi už pokoj... preblesla mi myšlienka hlavou. Kopol som, no ani z ďaleka nie do brány. „ Grmh!“ zaťal som zuby a len tak bezcieľne som vykopol loptu niekam do neznáma. „ Niečo s tebou nie je v poriadku... Posledný týždeň si bol na tréningoch hviezda. Neskutočne sa ti darilo a navyše stále si sa usmieval...“ zhodnotil tréner. „ Nemám chuť na futbal, už nemám chuť na nič!“ skríkol som, a utekal som sa prezliecť a nakoniec domov. Kašlem na futbal, našlen na všetko! Prečo je taká?! Prečo!

KAYLE

Sedela som vo svojej izbe, a popritom, ako som si zapisovala nové udalosti do môjho denníka, som plakala.

FLASHBACK-štúdio

Tu môžete vidieť... Od mojich sĺz sa celý papier pokrčil...“ vedela som, že sa mi v očiach určite lesknú slzy, no aj tak som sa usmiala. „ Takto Vás Harry Styles sklamal druý krát, že?“ pre istotu sa ma opýtala moderátorka. „ Nevedela som čo robiť. Bola som si vtedy istá, že medzi nami niečo bude... No vidíte. Harry nikdy nebol typ na vzťahy, nikdy nikoho nechcel. Chcel dievča, no len na to, aby sa s ním zahral, a odhodil ho... No nič iné...“ dopovedala som, a všimla som si toľké pootvárané ústa, ktoré čakali na moje pokračovanie. „ Až pokým nespoznal Vás...“ ukázala moderátorka na mňa a ja som sa pousmiala. Otočila som na ďalšiu stranu a pokračovala som...

FLASHBACK-end

Ako som mohla byť taká naivná? Prečo som si vôbec robila dáke ilúzie? Načo to bolo dobré, načo? Karhala som sama seba za to, ako to je. Nemôžem sa s ním baviť, a už duplom nie, prejaviť slabosť a ukázať mu, že ma to ranilo. Od DNES nepoznám žiadneho Harry Stylesa.

**

O 3 dni

„ A 5,6,7,8...“ krok doboku, zdvihnúť nohu, krok v pred a premet dopredu.... „ Nakoniec bude pyramída!“ oboznámila Jessica. „ Musí to byť veľkolepé! Je to predsa finále!“ dodala. Ešte máme 3 dni na nácvik, potom... To musí vyť dokonalé!“ pridala sa jej pravá ruka, Lilly.

„ Pôjdeš na vrch pyramídy Kayle...“ oznámili mi. Nemala som nič proti, teraz som dáko neriešila nič... Vôbec nič. Bola som rada jednej veci, že už myslím menej na to včerajšie Harryho sklamanie.

**

„ Poďme všetky spolu na obed...“ navrhla Law. „ Môžme..“ usmiala som sa, a ostatné prikývli. Prešli sme do jedálne, a pobrali sme si to, na čo sme momentálne mali chuť. Bavili sme sa, smiali sme sa, a sem tam sme niečo zjedli. „ Nazdáárek...“ objavili sa ri našom stole futbalisti. Podvihla som hlavu, no keď som ho uvidela, môj pohľad sa vrátil radšej znova k obedu. „ Môžme si prisadnúť?“ objal Jack Law okolo pása, a koketne sa na ňu pozrel. Len mikla plecom a o kúsok sme sa posunuli.. „ Harry poď sem...“ vyzvala ho Jessica, ktorá sedela vedľa mňa a o kúsok sa posunula. Harry si ma premeral pohľadom, a usadil sa medzi mňa a Jessicu. Ona mu svoju ruku zahrabla do vlasov a podoprela sa lakťom o stôl. Skúmavo sa pozerala do jeho očí, a aj keď som nevidela ako sa tváril on, určite si to užíval. „ Radšej pôjdem..“ postavila som sa, no v tom momente sa Harry otočil ku mne. Chytil ma za ruku a tým mi zabránil ísť ďalej. „Hm...“ povzdychla som a pokúsila som sa vybrať svoju ruku z tej jeho. „ Nedotýkaj sa ma!“ zasyčala som. Zrazu všetky oči padli na nás dvoch. Uvoľnil svoj stisk, sadol si a hlavu si vložil do dlaní. Cítila som všetky tie pohľady, no ja som aj tak odišla. Zašla som za najbližší roh a oprela som sa o stenu. Bože, prečo mi to urobil?

HARRY

Hlavu som mal sklonenú a absolútne som nechápal, čo sa s ňou stalo. Ja som si naozaj myslel, že jej je so mnou dobre tak, ako mne je dobre s ňou... Čo sa preboha zmenilo ?

„ Harry, nemal si ešte pred pár dňami s Kayle úžasný vzťah?“ rýpavo sa opýtal Zayn. „ Mal...“ sykol som. Všimol som si ako Law prevrátila očami. Asi pochopil, že sa o tom nebudm baviť a odišiel som od stola. Nerozpráva sa so mnou, ignoruje ma a vyhýba sa mi... Môže byť niečo horšie?

JACK

„ A toto bolo zase čo?“ nechápavo som sa opýtal, keď odišiel Harry. „ Teba to ešte prekvapuje? Veď takto sa správa už asi 3-4 dni. Zničený, bez nálady a mrzutý.. Naozaj neviem čo je s ním..:“ pokrútil hlavou Louis.

**

Odprevadil som Law k jej skrinke a tam sme sa chvíľu rozprávali.. „ A čo je s Kayle?“ opýtal som sa, pretože aj ona bola dnes akási čudná. „ No.. Asi by som nemala...“ zvláštne zvraštila obočie. „ No ták.. Vieš predsa že mne môžeš povedať všetko..“ chytil som ju okolo pása a tým som si ju pritiahol bližšie k sebe. Odkedy som sa rozišiel bývalou priateľkou, neskutočne ma priťahuje Law. „ Ale sľúb mi, že to nikomu nepovieš...“ vážne ma vyzvala. Ja som zdvihol pravú ruku mierne vyššie. „ Sľubujem!“ vážne som povedal. „ Kayle zničilo to, že sa Harry bozkával s Jessicou. Proste si myslela, že bude niečo viac medzi nimi dvoma, myslela si, že to s ňou Harry myslí vážnejšie...“ keď dopovedala povzdychla si. „ Ona ho...“ zarazene som sa opýtal. „ nie, nemyslí si že je do neho zamilovaná alebo niečo také, ale myslím si, že jej poplietol hlavu...“ objasnila mi to.

**

„ Harry?“ a chodbe som ho našiel ako sedí na lavičke, ruky ma preložené cez jeho kolená a hladí smerom do zeme. „ Choď preč...!“ odbil ma a uhol pohladom. „ Povieš mi, čo sa s tebou deje?“ opýtal som sa so záujmom... „ Sere ma to! Sere ma ona! Ignoruje ma! Vyhýba sa mi! Nekomunikuje so mnou! Chýba mi!“ na záver povedal, no potom sa nad tým zarazil. „ Kto?“ opýtal som sa, aj keď som to dobre vedel. „ Kayle...“ šepol už pokojným hlasom. „ Tvári sa akoo by ma nepoznala, a ja neviem prečo...“ znova sklonil hlavu. Bolo mi ho tak ľúto... Strašne ľúto. „ Ale ja asi viem...“ potichu som mu povedal, a až teraz som upútal jeho plnú pozornosť.

Forever RememberWhere stories live. Discover now