41 ---> Chcem ťa ochraňovať...

3.1K 129 15
                                    

Prepáčte znova po niekoľkých dňoch... :) nebudem slubovať ked bude dalšia, lebo to sama neviem :) Ale Komentujte a majte na pameti že najviac ma dokážu presvedčít komentááre! :) Inak, čo si myslíte o ich vzťahu?? :) A čo tá JESSICA??????? 

________________________________________________

KAYLE

Ležím v posteli a ešte stále mi znejú v hlave tie prekrásne slová. Ľúbim ťa. Vždy som snívala o tom, ako mi niekto vyzná lásku, dokonca som si to predstavovala. Lenže nikdy som netušila, čo to so mnou bude robiť. Uusmiala som sa sama pre seba, hlavu som si hlbšie zaborila do vankúša a pokúsila som sa zaspať. S myšlienkou na Harryho.

O týždeň

„ Znova Harry?“ neveriacky som sa opýtala. „ Áno... Ale ver mi, že večer sa určite u teba zastavím...“ ubezpečil ma a pohladil po líci. „ No dobre...“ povzdychla som si a už som len videla, ako beží naspäť do školy. „ Čo sa deje? Tvoj výraz nie je najkrajší..:“ zhodnotila Law. „ Harry je teraz nonstop v posilňovni. Po škole, pred školou a niekedy dokonca aj večer. Vôbec na mňa nemá čas...“ smutne som povedala. „ Kayle, nechaj Harryho dýchať. Nemusíte byť predsa stále spolu.“ snažila sa ma povzbudiť. „ Ale keď... Proste keď nie je pri mne, je mi strašne smutno. Potrebujem ho!“ zúfalo som sa priznala. „ Ty nemáš ten istý pocit pri Jackovi?“ opýtala som sa jej. „ Náš vzťah je taký voľnejší...“ mikla plecom. „ Ale čo ak to Harry len hrá? Čo ak som ho omrzela, a stretáva sa s niekým iným? Vieš predsa aký je to typ chalana.“ pochybovačne som konštatovala. „ Aký bol, Kayle.“ vystrela svoj ukazovák oproti mne a opravila ma. „ Ale...“ snažila som sa namietať, no ten ukazovák mi priložila k ústam. „ Povedal ti predsa že ťa ľúbi...“ upokojila ma a ja som len s úsmevom prikývla. „ Tak nepochybuj...“ usmiala sa a spolu sme vyrazili. Potrebovala som spoločnosť. Smer najbližšia kaviareň. Uznávam, že jej slová ma trochu upokojili, ale stále mi niečo vŕtalo v hlave. Čo ak by niekoho mal? Čo ak ho to už so mnou nebaví?...

HARRY

Na rukách boxeristické rukavice, na hlave čelenka a odhalené brucho. Takto vyzerám teraz skoro stále. Cítim ako kvapky potu stekajú na moju odhalenú hruď. Pravá ruka, ľavá ruka. Útok... zložil som si rukavice a lahol som si na čiernu lavičku priamo pred obrovským zrkadlom, a oboma rukami som zodvihol činku. Mohla mať 60 kilo, ale viac som už nevládal. Napol som všetk svaly v mojom tele, zaťal som zuby a ako sa poznám určite som sa neubránil dosť zvláštnemu výrazu tváre. Prečo to všetko? Jessica mi povedala, že som zmäkol. Podľa nej, dievčatám sa páčia vyšportované telá a to moje nie je také a bývavalo. Kayle. Musí mať vedľa seba niekoho, na koho bude pyšná, niekoho s kým sa bude pred ostatnými chváliť a bude hovoriť. Áno, ten je môj! Musí mať vedľa seba ochrancu, ktorý sa jej vždy zastane. Ale ak som zmäkol, musím to dohnať...Kvôli nej, kvôli Kayle.

„ Harry?“ niekto zvolal moje meno a ja som sa z lahu dal do sedu. „ Tak tu si..“ zaradovala sa Jess, ktorá si prisadla na tú lavičku hneď pri mojej. Dotkla sa mojej hrude, a jemným pohybom prechádzala až dole. „ Čo to robíš?“ opýtal som sa zvláštnym hlasom. „ Znova začínaš mať to svoje krásne telíčko.“ zalichotila mi a ja som sa mierne pousmial. „ Snažim sa...“ napol som svaly, aby ich bolo ešte viac vidno. Jessica sa zapozerala na moju tvár a svojou studenou rukou mi napravila červenú čelenku na mojej hlave. Skúmavo mi hľadela na moju tvár, až som sa čudoval. „ Vieš ako dlho si ma už nepobozkal?“ zrazu sa ma opýtala. „ Jessica...“ šepol som jej meno. „ Kde je ten starý Harry? Kde je ten môj Harry?“ zrazu sa opýtala a prisunula sa viac ku mne. „ Nikdy som nebol tvoj.“ objasnil som jej to, a začínal som mať strach z jej nebezpečnej blízkosti. „ Pamätáš ako sme si užívali?“ spomenul som si na to.. „ Teraz som zadaný. A hlavne som... zaľúbený.“ odmlčal som sa a potom som dopovedal. Ona spustila ironický smiech. „ Ty?“ posmešne sa opýtala. „ Áno, zaľúbil som sa do Kayle.“ priznal som sa, teraz mi už bolo jedno kto o tom vie. „ A čo ja?“ videl som ako sklamane sa na pozerala. „ Ja už nemôžem byť s nikým iným, pokiaľ je tu ona...“ mikol som plecom. „ Ako myslíš...“ zamyslela sa, potom sa postavila a odišla.

JESSICA

Harry Styles. Už keď si nastúpil do tejto školy, a sadol si si do lavice hneď za mnou som vedela, že budeš môj. Hneď na začiatku roka ako si sa mi začal zaliečať som vedela, že nebudeš patriť nikomu inému. No prišla ona! Prišla Kayle! A za to mi zaplatí...povedal si mi predsa, že nemôžeš byť s nikým pokiaľ je tu ona. Ale čo ak tu už ona nebude? Vtedy... presne vtedy, budeš môj! V duchu som sa zasmiala. Len musím vymyslieť perfektný plán. Ale z mojimi známosťami, to určite nebude ťažké.

**

KAYLE

„ No konečne!“ bleskovo som objala Harryho, ktorému sa konečne uráčilo prísť za mnou. „ Dobrý deň pani Monreo.“ pozdravil moju mamu. „ Dobrý deň Harry.“ slušne sa mu odzdravila a ja som ho už ťahala do mojej izby. „ Myslím že ma nemá rada..:“ zhodnotil Harry. „ Poznáš ju sotva dva dni, čo čakáš?“ opýtala som sa ho. „ Že si ma obľúbi aspoň tak rýchlo ako jej dcéra...“ žmurkol na mňa a uväznil ma vo svojom objatí. „ NO tak to prrr, prrr, prrr....“ vymámila som sa z jeho zovretia a ustúpila som pár krokov. „ Tak rýchlo ako ja? No tak to by si čakal veľlmi dlho!“ založila som si ruky na prsiach. „ No tvoja mama by nebola taká dobrá herečka a nevydržala by tak dlho hrať to, že ju nezaujímam!“ cmukol len tak vo vzduchu svojimi perami a snažil sa kúsok priblížiť. „ Ja som to nehrala!“ obhájila som sa a odula som spodnú peru. On prišiel ku mne, podvihol mi bradu a pobozkal ma. „ Ale hrala!“ na chvíľu sa odtiahol a šepol. Buchla som ho do hrude a znova som spojila nše pery.

**

Ležali sme na balkóne, zakrytý tenkou dekou. Hlavu som mala položenú na jeho hrudi a s úsmevom som počúvala ako mi bije srdce. „ Nemáš na mňa skoro vôbec čas...“ smutne som šepla. On upriamil svoj pohľad na mňa a čakal na vysvetlenie. „ Všetok voľný čas tráviš buď na futbalovom tréningu alebo si v posilke.“ pokračovala som, no vôbec som sa mu nepozerala do očí. Prstom som mu prechádzala po jeho hrudi a bola som rada, že sa môžem jeho pohľadu vyhnúť. „ Kayle... To vôbec nie je pravda...“ obránil sa, no aj on sám vedel že klame. Poznám ho. „ Ale je Harry. Už som ťa prestala zaujímať?“ narovinu som sa opýtala, aby zo mňa konečne opadli pochybosti. „ Ako si môžeš niečo takéto myslieť?“ bleskovo to z neho vybehlo. Jeho hlas bol nahnevaný. Tuhšie som sa k nemu pritisla, aby som ho pri sebe viac cítila. „ Vyzerá to tak. Pred školou máš niečo, po škole tiež a večer tiež sa väčšinou nedá. Harry, ja to nejako zvládnem, len mi povedz ak ma už nechceš...“ odhodlane som riekla, no vedela som, že kebby mi niečo také povedal, položilo by ma to. „ Toto už za žiadnu cenu nechcem počuť z tvojich úst!“ napomenul ma a moju tvár otočil k tej jeho. „ Ja ťa ľúbim! Presne Kayle! Ešte som to nikdy nikomu nepovedal, a ani som to k nikomu necitil...“ ubezpečil ma a ja som mu začínala veriť. „ Po posilky chodím preto, aby som mal viac vypracované telo. Aby som sa ti viac páčil a aj preto, aby si sa za mňa nikdy nemusela hambiť! Chcem aby si bola na mňa pyšná. Chcem byť tvoj ochranca, ktorý ťa ochráni pred každým nebezpečenstvom, či už pred každou malou hrozbou... Chápeš? Robím to pre teba!“ dokončil svoj monológ hladiac mi hlboko do očí a ja som bola taká prekvapená a zároveň dojatá, že som nevedela čo na to povedať. „ Pre mňa si dokonalý taký aký si! Nemusíš mať perfektné telo. Nemusíš!“ zdôrazňovala som mu a cítila som ako vyhľadal moju ruku a stisol mi ju. „ Ak ma chcš ochraňovať môžeš. Ale ja som na teba pyšná tak či tak! Si môj! Navždy! A teba mi nevezme nikto!“ zdôrazňovala som a on mi zmätene hľadel do očí. „ Ľúbim ťa Harry!“ dodala som a videla som ako dvihol jeden kútik pier. „ Veľmi ťa ľúbim!“ znova šepol a konečne ma opäť pobozkal. 

Forever RememberWhere stories live. Discover now