32: Why is my heart broke?

5.4K 399 33
                                    

Събудих се от слънчевите лъчи,които нахлуваха през прозорците.Слънчев първи ноември!Какво по-хубаво?Отворих очи и се огледах.Бях усукана около чаршаф.Да...бях гола,в леглото на Дейв.Потиснах усмивката при спомена от нощните изживявания и зарових глава във възглавницата,която ухаеше на него.Не можах да се сдържа ухилих се като влюбена ученичка.

-Добро утро и на теб.-чух гласа му откъм вратата.-Спиш като пън,направо си беше грехота да те събудя.

-Да,имах нужда от сън.-ухилих и се обърнах към него.-Колко е часа?

-Два.

-Два?!

Облещих се.Предполагах,че е около 8,9 нещо такова.Направо бях смаяна.Не бях спала така от сто години.Надигнах се в леглото и се облегнах на таблата.

Дейв се приближи до ръба на леглото и сведе глава за целувка.Веднага му я дадох.Заслужаваше си я.Дръпнах го и започна бясно сутрешно/обедно натискане и търкаляне в огромното му легло.

Бях щастлива.Истински щастлива.Гадже на Дейв?Колко катастрофално може да е?Нямаше значение,бях готова да поема риска.Вероятно щеше да си заслужава.

-По дяволите,Лиз,недей да правиш така,защото ще ме побъркаш.-промълви между целувките.-Ще зарежа и лъжички и вилички и ще грабна черпака,а тогава ще е лошо.

Засмях се и се дръпнах.Проследих с пръст линията на челюстта му.Брадата му беше набола.Можеше ли да е толкова секси,мамка му!Не беше честно.

-Изчезвай тогава да ми направиш кафе!

Той се ухили на заповедния ми тон.Целуна ме още около 100 пъти и с препъване се запъти към кухнята.Протегнах се щастливо.Измъкнах се от леглото и отворих гардероба му.Взех някаква тениска и я облякох.Миришеше на него.Имах чувството,че се пристрастявам.Което беше...странно...но,хубаво.Да,определено беше хубаво.Въздъхнах и се запътих с бодра крачка към кухнята.

-Захар?Мляко?-Попита Дейв,когато ме чу да влизам в кухнята.

-И двете.-казах.Обгърнах ръце около кръста му и го целунах по рамото,докато разбъркваше кафето ми с гръб към мен.

Харесваше ми факта,че се размотаваше само по джинси.Имах възможността да гледам секси мускулите му.Е,разбира се,предпочитах го чисто гол,но нека не ставам нахална.

-Лиз,много ми се иска да те тръшна на плота,така че,ако обичаш запази благоразумие.-каза и се обърна към мен.

-Защо не ме тръшнеш?-повдигнах вежда и се ухилих.-Вече официално си ми гадже.Можеш да ме тръшкаш,където пожелаел.

-Ооо,това ще се възползвам от това ти изречение,много съм злопаметен да знаеш.-ухили се и ме целуна.Жадно,изискващо и оф,мамка му защо сложих правилото за лъжиците?

StalkerWhere stories live. Discover now