Kapitola 24

33 3 2
                                    

Když jsme prisli od Harryho z nemocnice zase domu, bylo asi 5 hodin. Po vyškemrání telefonu od Liama jsem si všimla 105 SMS a 30 zmeškaných hovorů.

Ma výdrž. Ale prostě na něj kašlu. Může si za to sám. Kdyby nebyl blbej, nic z toho by se nestalo.

"Liame přemýšlela jsem a .. Nemůžu tady u tebe zůstat na pořád. To bohužel nejde. Najdu si práci a byt a osamostatnim se." prolomila jsem ticho mezi námi a nakonec se usmála.

"Zlato, ale ja tě nevyhazuju. " udělal na mě smutný výraz.

"Lii, uznej sám. Přijde Harry. Budete chtít mít soukromí a ženská v bytě s dvouma chlapama. To by sakra nedělalo dobře." objala jsem ho.

"No a co si to třeba vynahradit a užít si silvestrovské odpoledne?" usklibl se.

"Tak s tím ja problém nemám." usmála jsem se a už jsem ho libala. S Liamem jsem nikdy nespala. A proč si nevylepsit silvestr?

*o rok později*

Na náš první silvestr nikdy nezapomenu. Bylo to něco ... Úžasného. Byl tak něžný a milý. No a také byl tak šikovný, že na přelomu září a října se nám narodila dcera - Darcy.  Přišlo  mi to jako pohádka, sen. Porod byl hrozný. Když jsme dojeli do porodnice, řekli nám, ze ještě štěstí, že jsme dojeli, protože malá byla obmotana pupeční šňůrou. Hned mě napojili na přístroje aby zjistili, jestli malý tluče pořádně srdíčko. Nakonec mi stejně museli píchnout injekci, protože tělo chtělo rodit, ale malá ven nechtěla. Takhle malou zklidnili a vše nakonec dobře dopadlo. Dnes máme opět Silvestr, přijede Andy. Celý rok se mi neozvala, mrcha jedna. A co mě dorazilo nejvíce? Ještě než jsem zjistila, že jsem těhotná, musela jsem do nemocnice, něco nebylo v pořádku. No a na pokoji jsem byla s jednou mladou, krásnou, budoucí maminou. Mohla byt tak v 6. měsíci. Byla strašně příjemná. To proč tam byla, jsem už zapomněla.

Jednoho dne přišel lékař nám oznámit, že má spolubydlící čeká návštěvu. Rikala mi, jak je strašně zamilovaná a, že jsou spolu už strašně dlouho. Když jsem se ptala jak dlouho, rikala, že asi dva roky. No a já s Johnym byla 8 let, takže jsem rozumnela její zamilovanosti.

Když vešel doktor v závěsu s její návštěvou, nevěděla jsem co říct. Byl tam ON! Byl tam MŮJ Johny, který mě dva roky podváděl a teď čeká rodinu. No jasně. Nevyšlo mu to u mě, protože jsem potratila, musí si zajít jinam. A to už já,dyz jsem byla těhotná, tak on to s ní táhl.

"Co ty tady děláš?! Ty hajzle jeden. Dva roky jsi me podváděl a teď s ní cekas dítě? Jen proto, že ja porodila mrtvý dítě? Ty si taková bezcitna svině." spustila jsem. Bylo mi jedno, kolik je tam lidí, že tam je doktor, že tam je on s ní.

"Joo, a to, že jsi si na dovolené užíval s recepční jsi tvé přítelkyni neřekl, že? Proto byl ten rozchod. A to jsem nevěděla, že to s ní tahnes už dva roky. Jsí ubohej." konečně jsem skončila. Najednou mě nanapadala slova. Ten ubozak se nezmohl ani na slovo a ta jeho nádhera přeskakovala pohledem ze mě na něj. Asi to taky nevěděla. Tak tohle mu buď strpi a nebo rozchod ještě před porodem. Ha. Měl dvě a nebude mít žádnou. No, to je vůl. A to bylo to, co bylo před rokem krátce po Silvestru. Dnes to bylo úplně jinak. Ja mám milujiciho přítele (ne, ještě jsme se nevzali, nějak to necháváme volně plynout) a spolu vychováváme to nejlepší a nejvhodnější dítě na světě - naší Darcy.

Trošku kratší, ale tenhle zlom nastat musel. Jinak bych se do toho zamotala. Tipuju, že kolem 30. kapitoly bude konec. Děkujů moc a 400+ přečtení :) Potěší mě to :) Jen prosím o větší aktivitu. Nemám tušení, kolik lidí to čte.

Love ya.

*Ale

Never in your waldest dreamsKde žijí příběhy. Začni objevovat