10.Coma

5K 197 2
                                    

HARRY'S PART.

Am simtit cum totul se prabuseste in jurul meu. Inima mi s-a oprit pentru o secunda, cand i-am vazut tinandu-se de mana. Am coborat din masina, neluand in seama ploaia. M-am oprit in loc, iar stropii mari si reci de apa se loveau de mine ca de un zid. Aratam ca un copil mic, caruia ii lipsea acadeaua,ce urma sa planga: "Rain,rain wa-sh a-way,all the pain of this fu-ckin' day." . Mi-am strans palmele in pumni si am intrat in casa. 

Am facut un dus fierbinte si m-am asezat in pat. Imaginea lor,tinandu-se de mana nu imi disparea din minte. Maine era luni, iar eu urma sa lipsesc pentru ca aveam de livrat plicul. Tot ce puteam sa fac acum era sa stau si sa ma uit in gol.

A doua zi, dimineata, m-am trezit, dupa doar cateva ore de somn, din cauza soarelui. Razele patrundeau in camera mea si faceau ca orice lucru de sticla sa straluceasca, inclusiv telefonul. L-am ridicat si m-am uitat la ceas... 11:23 a.m.. Am sarit din pat, cautand plicul. M-am schimbat si am plecat spre Niall, gasind plicul in masina. 

Am pierdut ceva timp cu Niall, facandu-se 1:40 p.m. Am urcat in masina si am pornit spre campus. 

Cand am ajuns, am evitat sa-mi scot ochelarii de soare, dar exact atunci am auzit o voce familiara, strigandu-i numele. M-am intors vizibil socat. Louis se indrepta spre Julie cu un zambet larg pe buze. 

"Hey Juls!" a strigat el.

Ce?! Juls ii spun doar eu! Mi-am spus si mi-am strans palmele in pumni, incercand sa ma stapanesc. Am ramas surprins de agilitatea cu care s-a apropiat de ea. Inca putin si .... Dar nu. Julie a facut un pas inapoi si i-am putut citi expresia stanjenita. 

Am observat ca eram in mijlocul parcarii,holbanu-ma la ce este al meu in mainile altcuiva. Odata ce este al meu, ei bine, pot sa garantez ca cel care a atins nu a scapat prea usor..Dar tot ce puteam sa fac, era sa privesc cum Louis ii cara geanta si flirta,fara jena. 

JULIE'S PART.

Ma indreptam spre masina lui Louis cand o figura cunoscuta si-a facut aparitia....Carliontii lui dezordoanti aratau bine fara sa incerce sa ii aranjeze,iar mirosul lui era imbietor. M-am strambat la gandurile acelea si mi-am indreptat din nou privirea spre Louis, care ma privea in speranta ca o sa urc mai repede in masina si  o sa plecam inainte ca el sa ajunga la noi, dar ceva m-a oprit.

"Trebuie sa vorbim." a spus, pe un ton dur.

"Las-o in pace, frate!" s-a rastit Louis, indepartandu-ma de el.

"Daca nu, ce?  a replicat Harry, apropiindu-se de Louis.

Mai aveau putin si se atingeau. Dar multimea ce era stransa in jurul nostru cerea pumni si bataie. Le-am aruncat o privire intunecata si l-am prins pe Louis de brat..

"E okay..." am spus eu, privindu-l subtil.

"Ai 10 minute, Styles." am adaugat, impingandu-l la doua masini departare de cea a lui Louis.

"Julie..." a inceput, lipindu-si corpul de al meu si respirand deasupra mea.

"Eu...." s-a oprit, punandu-si  mana pe obrazul meu. 

Respiratia mi s-a accelerat si i-am indepartat mana, repede. M-am dat un pas inapoi si am asteptat sa continue, dar nu a facut-o. Am dat sa plec, dar m-a apucat de incheietura si m-a izbit brutal de pieptul sau. 

"Cred ca stii deja ce aveam de gand sa iti spun, deci nu mai e nevoie sa o auzi de la mine..." a spus el privindu-ma in ochi. 

"Nu stiu despre ce vorbesti!" i-am raspuns, incercand sa-mi stapanesc miscarile accelerate ale pieptului

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now