17.Prima oara

5.1K 193 4
                                    

M-a intins pe pat, iar umbra dintre noi, ce imi oferea intimitate si ma lasa sa il examinez si sa ii simt parfumul ce imi mangaia narile, a disparut cand s-a asezat peste mine, sustinandu-si greutatea in coate. Mi-a privit fata, de la frunte la barbie, si am simtit cum imi mangaia parul. Am ridicat capul, presandu-mi buzele pe ale lui, apoi sarutandu-ne pasional. Mana lui a coborat pe corpul meu si m-a prins de genunchi, fortandu-ma sa imi flexez piciorul, pe care l-a asezat pe talia lui, facandu-si loc intre picioarele mele.

Si-a strecurat mana sub spatele meu si s-a rotit astfel in cat sa fiu eu deasupra. A continuat sa ma sarute si s-a ridicat in sezut plimbandu-si palmele pe spatele meu. Dupa cateva minute a inceput sa se joace cu fermoarul rochiei, dandul in jos, apoi in sus. Mi-am coborat mainile pe soldurile lui, prinzand materialul tricoului in pumni si ridicandu-l in sus. A intrerupt sarutul si a ridicat mainile ca sa ii pot da tricoul jos, apoi m-a sarutat din nou tragand fermoarul rochiei pana jos si lasand bretele sa imi cada de pe umeri, m-a sarutat pe gat,apoi pe umar si a luat-o in jos, masand spatiul dintre sanii mei cu buzele si apoi abdomenul, lasand rochia tot mai jos, iar eu ma lasam pe spate, sustinuta de mana lui, savurand placerea. 

S-a oprit brusc si m-a asezat langa el pe pat, apoi s-a ridicat in picioare si si-a trecut mana prin par, aprinzand lampa. L-am apucat de catarama de la curea, tragandu-l spre mine. Mi-am impleticit degetele pe bucata de metal,desfacand cureaua,iar pantalonii au cazut pe podea. S-a aplecat peste mine, din nou, sarutandu-ma si tragandu-mi rochita peste coapse, apoi aruncand-o pe jos. Eram amandoi doar in boxeri,ai lui negri,iar ai mei albi din dantela. Ii puteam simtit fiecare centimetru de piele lipit de al meu,ii simteam respirata pe gatul meu si buzele putin mai jos.

Mi-am incolacit picioarele in jurul taliei lui, tragandu-l mai aproape. Erectia lui era extrem de mare si rigida pe zona mea senzitiva. Am inceput sa imi misc abdomenul provocandu-l. Un geamat ragusit ia parasit gatul si a inceput sa se miste odata cu mine.

S-a ridicat din nou de pe pat si si-a ridicat blugii negri de pe jos,scotand o cutiuta albastra din buzunar. Am simtit un fior pe sirea spinarii , cand a scos un plic si l-a rupt cu dintii, apoi si-a aruncat pantalonii din nou pe jos, apropiindu-se de mine. Mi-a facut semn sa ma ridic in fund si asa am facut. Mi-a pus prezervativul in mana si si-a pus mainile peste ale mele. Cu una ii trageam, impreuna, de boxeri in jos, iar cu cealalta tineam strans ce imi daduse.

Cand boxerii au atins podeaua, mi-a dus si cealalta mana pe prezervativ si m-a privit in ochi,apoi m-a sarutat pe frunte si mi-a dirijat mainile catre masculinitatea sa, punand prezervativul. Aveam un gol in stomac cat Marele Canion si urma sa vina un tunami cat Oceanul Atlantic din interiorul meu,dar am tras aer adanc in piept si m-am intins pe spate, permitandu-i sa imi dea lenjeria jos.  

Dupa cateva minute in care l-am privit in toata splendoarea lui,de sus pana jos,el facand aceas lucru, s-a asezat din nou peste mine, sprijinindu-se in coate. Il puteam simtit la intrarea mea si asta ma facea sa innebunesc. Mi-am pus mainile pe spatele lui, tragandu-l mai aproape.

"Esti sigura ca vrei asta?" a soptit el in timp ce imi musca lobul urechii.

"Mhmm..Te rog ,Harry." am spus eu printre dinti.

Ma saruta din nou, apoi il pot simti in interiorul meu. Senzatia pe care o simteam era groaznica si imi simteam toti muschii incordati. A inceput sa se miste contra mea,facandu-ma sa gem puternic. Mi-am infipt unghiile in pielea lui, facandu-l sa scoata un sunet stins, apoi am simtit cum durerea era inlocuita, incet, incet, de placere. 

Miscarile lui au devenit extrem de lente si adanci. Simteam cum mi-se topeste tot interiorul si capul imi lua foc. Pielea Lui era acoperita de transpiratie, ca si a mea. Lumina sangerie, superficiala emanata de lampa se mula pe pielea lui transpirata, facand-o sa straluceasca. Mi-am ridicat minile in parul lui, aducandu-i buzele la ale mele.

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now