9.Fratele vitreg

5.3K 204 0
                                    

Saptamana la Chicago a trecut extrem de greu. Am mers la shopping cu Emma si am descoperit ca era chiar de treaba, adica mi-a gatit si am vorbit ore in sir despre facultate si locul meu de munca. Am aflat ca avea un copil din cealalta casatorie si ca are 37 de ani, nu 24 cum stiam eu. M-am bucurat sa o vad atat de apropiata de tatal meu. Il facea fericit si ii oferea tot timpul ei liber. Cand am vrut sa merg sa fac scufundari, tata a refuzat spunand ca este periculos, dar a doua zi de dimineata inotam deja pe fundul oceanului cu Emma.

Astazi e sambata, deci trebuie sa plec inapoi la New York. Emma m-a condus la aeroport, scuzandu-se in locul tatei pentru ca intrase in sedinta mai devreme si nu a putut ajunge. Am imbratisat-o strans pe Emma si am rugat-o sa vina la New York la vara. Cand am pornit pe holul imens, am vazut-o stergandu-se la ochi cu o batistuta alba, la fel ca rochita ei.

Am urcat in avion si am sperat ca Harry sa ma astepte la aeroport,dar nu a facut-o. Cand am ajuns, oricat as fii incercat sa ma ridic pe varfuri, sa sar, sa ma uit peste tot, nu-l am vazut. Gandul ca a uitat de mine, ca s-a intors la Medeea sau nu a venit inca din calatoria lui si nici nu o sa se mai intoarca imi invada mintea. Am luat un frappe de la tonomatul de la iesirea din cladirea principala si am facut cu mana unui taxi, dar am lasat-o jos, zambind.

Pe partea cealalta a strazii era parcata masina lui Ash. Am traversat cele doua benzi cat am putut de repede si i-am sarit in brate, lasand geamantanul si restul bagajelor sa cada pe jos.

"Nu stii cat ma bucur sa te vad!" am spus, zambind.

"Harry mi-a spus ca vii azi si m-am gandit sa vin eu sa te iau." a replicat, deschizand portbagajul si inghesuind toate bagajele acolo.

"Probabil te asteptai sa vina el, asa-i?" a zis, punandu-si centura.

"Nu.. E okay, chiar voiam sa vorbesc cu tine." am mintit si am afisat un zambet tamp.

"Ascult." a spus, scotand masina din parcare.

"Am fost la cumparaturi 4 zile din 7. Tata mi-a dat un GoldCard."

"Parca nu iti placeau lucrurile scumpe." a spus\ si o usoara incruntare se putea observa pe fruntea ei.

"Ti-am luat o geanta Prada."

"Ce?!" a tipat si amandoua am dezlatuit un ras aproape isteric..

"Crede-ma, eu nu am cumparat nimic. Sunt toate cumparate de Emma."

"Scorpia aceea?" a intrebat Ash putin socata.

"As putea sa spun ca m-am inselat in legatura cu asta...Nu e chiar o scorpie..."

"Cine esti si ce ai facut cu Julie?"

"Ehh... Mintea si inima lui Julie au plecat odata cu Harry..." am murmurat si mi-am rezemat capul de geam, privind afara.

Ash m-a mangaiat pe umar, privindu-ma intelegator. Masina s-a oprit in fata casei mele. Ash m-a ajutat cu bagajele si a plecat dupa aceea, lasandu-ma singura.

M-am asezat pe scara, cu coatele pe genunchi si cu barbia sprijinita de palma stanga. Am vrut sa il sun pe Harry, dar m-am razganzit. Am tot incercat sa dau de el toata saptamana,iar el nu da niciun semn. Daca vrea sa vorbim, ma suna. Eu am de gand sa fac un dus, apoi sa mananc ceva si sa despachetez.

Ceasul era 6:53 p.m., iar eu stateam pe canapea, mancand popcorn si asteptam sa ma sune Harry. Schimbam programele aiurea, lasand pana la urma la un film. Mancasem un sandwitch acum 4 ore si deja mi se facuse foame din nou.

M-am ridicat de pe canapea,incaltand papucii pufosi de casa pe care mi luase Emma. Am scos o bucata de piept de pui din frigider si am inceput sa il prepar. Am luat cutitul meu preferat, unul mare, evident, si am inceput sa tai pieptul in bucatele subtiri ca sa se prajeasca mai usor.

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now