53.Dulce tortura

2K 113 3
                                    

JULIE'S PART.

Ma simteam atat de bine stand in cada cu spuma, incat tot ce imi mai trebuia era el. Am inchis incet ochii, lasandu-ma purtata de muzica lenta ce venea din difuzorul mic, ascuns in peretele din spatele oglinzii si pe care l-am observat atunci cand am dat drumul la robinet. Cand apa a inceput sa curga, o melodie lenta, siropoasa si relaxanta. Imediat ce am intrat in vana, apa fierbinte mi-a piscat pielea ca o mie de albine mici, dar m-am obisnuit imediat, lasandu-mi capul pe perna cilindrica, de burete acoperit cu piele, ce era sustinuta de un suport scurt incorporat cazii.

Eram atat de coplesita de starea molesitoare, iar spumantul cu aroma de trandafirii imi oferea o stare usor euforica. Nu ma lasasem impresionata de faptul ca vana era neagra si nu realizasem ca nu imi luasem haine de schimb pana Harry a intrat in baie, purtand doar shortul inca ud din piscina, facandu-ma sa deschid ochii si sa observ doar slipul si sutienul alb lasate pe gresie. Si-a dat parul de pe frunte ce ii intra in ochi, fara sa-si ia privirea dintr-a mea.

Baia era simpla. Nu m-am lasat surprinsa neagrul sidefat ce cuprindea vana, era destul de mare si arata mai mult ca un jacuzzi fara masaj. Avea niste cercuri de sticla, din loc in loc, ca niste becuri. Dusul era pe peretele celalalt, iar chiuveta pe cel stanga usii. Oglinda de la chiuveta era si ea mare si avand in vedere decoratiunile minutioase, era clar de cristal. Faianta era abla, impodobita cu diverse modele negre, iar gresia era in intregime de un negru sters.

"Fa baie cu mine." spun, fara pic de stanjeneala sau regret, traganduu-mi incet genunchii la piept.

Cretul a tras de siretul shortului gri cu negru, desfacand nodul si lasandu-i sa alunece pe picioarele sale cu muschi perfect sculptati. S-a apropiat de vana cu pasi mari si a intrat, apucandu-ma de antebrate. M-a tras gentil in poala lui si i-am simtit imediat erectia sub coapsele mele. Dupa ce m-am intors cu fata spre el, genunchii mei fiind lipiti soldurile lui, sticla de sampon ajunsese in mainile mele, dar mi-a luat-o imediat, punand-o la loc pe suportul metalic. L-am privit surprinsa, iar el m-a privit cu aceeasi expresie. Si-a ridicat palma, punand-o pe coastele mele si impingandu-ma pe spate, -daca eram intr-o piscina faceam infarct-. 

M-am lasat incet pe spate, iar el mi-a tras genunchii pe umerii sai, facandu-ma sa ma sprijin in coate. Cand a inceput sa imi sarute interiorul coapselor, m-am incordat, simtindu-ma ca si cand un jucator imi loveste clitorisul ca pe un sac de box. Corpul mi s-a relaxat dintr-o data si m-am impins spre el disperata. A ranjit ca un vampir, stiind ca ma tortura. Bagand din nou mana sub apa, a scos dopul, lasand jumatate din cantitate sa se scurga, apoi l-a pus la loc. 

Acum bazinul meu plutea deasupra apei, la fel ca si sanii mei. Si-a tras buza inferioara printre dinti, mormaind ceva, dar nu am inteles ce, pentru ca degetele sale faceau cercuri la intrarea mea. A inceput sa ma mangaie lent, facandu-ma sa imi arcuiesc spatele si sa imi dau ochii peste cap.

"Te rog!" il implor, impingandu-mi soldurile spre el.

"Ce ma rogi, iubito?" maraie lasciv, plimbandu-si din nou buzele pe interiorul coapsei mele.

"Harry..." gem, strangandu-mi picioarele si apasandu-i cu genunchii pe maxilar, sub presiunea dintre picioarele mele.

"Ce e, iubito? Spune-mi!" mormaie, prinzand pielea de pe coapsa mea intre dinti si sugand-o usor.

"Atinge-ma!" rasuflu, incercand sa imi sustin greutatea in coatele ce imi tremurau.

"Vrei sa iti dai drumul, iubito?" intreaba, continuand sa faca cercuri cu degetul mare in jurul pachetelului cu nervi.

"Ridica mana," ma indeamna.

Am strans din ochi, ridicand o mana si cu greu sustinandu-ma in cealalta.

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now