27.Cerneala neagra

3.9K 171 4
                                    

JULIE'S PART.

Dupa ce a plecat Fima, Niall a spalat vasele si fredona, iar eu stateam pe canapea,odhinindu-mi picioarele pe masuta de cafea. Stomacul meu scotea sunete ciudate, iar eu trebuia sa astept pana maine ca sa mananc, doar ca sa fiu sigura ca nu o sa se infecteze locul unde m-a gaurit Will. Limba imi era inca inflamata, iar biluta de deasupra ma gadila in cerul gurii al dracu de rau, facandu-ma sa stau cu gura intre-deschisa. Un ultim raget scos de stomacul meu l-a facut pe Niall sa vina in living si sa imi spuna sa il urmez. A urcat scarile si a intrat in camera lui, deschizand geamul.

Ce face?

A dat perdeaua la o parte si si-a trecut picioarele peste pervaz, ramanand pentru o secunda cu fundul pe el, apoi a sarit. Inima  mi-a tresarit pentru o secunda, dar Niall statea in dreptul geamului in picioare, asteptandu-ma. Am inhatat un pulover de al lui, ce era pe jos si am sarit si eu. Acoperisul era ud si extrem de rece, dar blondul parea sa nu observe. Statea in picioarele goale pe tigla rece si umeda, doar in maieu si pantaloni scurti. Am scancit cand am ridicat pe rand talpile de pe suprafata aproape inghetata, privind sosetele ce s-au udat imediat. Vantul adia din cand in cand, facandu-ma sa tremur din toate incheieturile. Niall s-a uitat la mine, apoi si-a pus o mana pe spatele meu, iar cealalta pe coapse, ridicandu-ma in brate si asezandu-ma pe pervazul lat al geamului.

Perdeaua flutura in toate partile, ca si parul meu. Am stranutat, iar Niall a bagat mana in buzunar, am crezut ca o sa scoata un pachet de servetele, dar scos pachetul negru, intinzandu-mi o tigara. Am luat-o imediat, simtind cum pofta urla deja in mine. Dupa ce si-a aprins tigara, mi-a intins bricheta. Am apasat de cateva ori, incercand sa o aprind, dar vantul stingea flacara inainte sa pot aprinde tigara. Irlandezul mi-a luat bricheta si tigara din gura, facandu-i paravan cu cealalta mana. A aprins cuiul apoi mi l-a intins zambind. Am tras cat am putut de mult, apoi am suflat fumul, lasandu-mi capul pe spate. Acum era o senzatie placuta.

"Si...Cand ne intoarcem in NY?" a spart tacerea.

"Pai...Cand vrei. Dar sa imi spui din timp, ti-am spus ca vreau sa fac ceva important." am raspuns indiferenta.

"Sper doar ca acel lucru important sa nu fie ceva..."

"Shh! Savureaza!" i-am taiat-o eu ridicand palma spre el, apoi am mai tras un fum, dar am pufait, razand.

"Cred ca o sa trebuiasca sa apelez la rezerve." a spus Niall, scuturand pachetu gol.

Am zambit, apoi am mai tras odata,aruncand tigara ce s-a rostogolit jos de pe acoperis. Mi-am frecat palmele, apoi am intrat inapoi pe geam, urmata de blond. Am apucat antebratul lui Niall, holbandu-ma la ceasul negru, cu niste rotite rosii si argintii in interior, de pe incheietura lui.

"2 a.m.?!" am strigat, socata.

"Timpul trece repede cand te simti bine." a ranjit.

"Merg la culcare. Chiar ma miram de ce vad in trei culori." am ras, apoi am parasit camera, strigand "noapte buna!" de pe hol

Cand am deschis usa camerei, un aer rece m-a lovit in fata. Am topait repede pana la geam, incercand sa nu fac urme pe parchet cu sosetele ude, apoi al-am inchis. M-am asezat pe marginea patului, inlaturand sosetele si m-am intins, punand capul intre cele doua perne. La scurt timp m-am ridicat, luand castile din ruxac si conectandu-le la telefon, am dat drumul la muzica. M-am pus din nou in pat, acoperindu-ma pana la gat cu patura colorata si pufoasa, apoi am inchis ochii, lasandu-ma trasa in lumea viselor pe muzica lui Emeli Sande.

HARRY'S PART.

Mi-am desfacut cureaua, privind-o pe Vanessa. Era imbracata doar in lenjerie si vesnicul sutien cu push-up. Statea intinsa pe pat si astepta sa ma dezbrac .Am privit-o din nou, dandu-mi pantalonii jos. Mi-am trecut mana prin par, apoi mi-am frecat ceafa cu palma. In timp ce Vanessa se apropia de mine, simteam cum ceva ma impiedica sa fac asta.

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now