49.Ca in vremurile bune

2.4K 105 12
                                    

JULIE'S PART.

Seara l-am convins pe Harry sa ma lase la Ash in drumul lui spre casa lui Jake, dupa cateva minute bune de rugaminti si strambaturi am reusit sa il conving ca nu o sa ma omoare nimeni pe drumul meu din masina pana la usa lui Ash.

Apasand frana si tragand incet de volan spre dreapta, Harry a oprit in fata casei lui Ash. Mi-am dat parul dupa ureche, simtind ca o sa dureze o vesnicie pana o sa il vad din nou maine. Mi-am indesat telefonul in buzunarul hainei si m-am intors spre el.

"Te iubesc!" murmur, aplecandu-ma si sarutandu-l scurt pe buze, apoi am coborat din masina.

"Ai grija de tine." 

"Si tu." spun, privindu-l pentru o secunda, apoi am inchis portiera, traversand trotuarul spre casa lui Ash.

Am urcat rapid cele trei trepte din fata casei si am sunat la usa, intorcandu-ma spre Harry care nu plecase inca. Intotdeauna cand ma ducea undeva astepta pana intram in casa, apoi pleca. Am zambit la gandul acela si i-am facut cu mana. M-am intors si am apasat pe clanta, intrand in casa inainte sa ajunga Ash la usa. Imediat ce am inchis usa, am putut auzi scartaitul rotilor masinii. Inaintand pe hol, m-am descaltat si mi-am dat paltonul jos, punandu-l pe spatarul canapelei. Nu a durat mult, ca Ash si-a facut si ea aparitia, in pijamaua ei cu inimioare si norisori.

"Julie!" a strigat, sarindu-mi in brate.

"Te-ai gandit ce o sa facem asta seara?" intreb, cand ea se aseaza langa mine, ridicandu-mi genunchiul pe canapea astfel incat sa fiu cu fata la ea.

"Bineinteles! O sa imi povestesti tot. Inclusiv motivul pentru care nu mi-ai spus cu ce se ocupa Harry si a trebuit sa aflu de la Louis." mormaie, punandu-si mainile in san si asezandu-se in stil turceste.

Am oftat, nestiind exact cu ce sa incep si ce stia ea mai exact.

"Ei bine, sti si tu cand l-am cunoscut pe Harry." incep, luand o gura mare de aer.

"Vara trecuta, tata mi-a facut o vizita neasteptata si astfel am aflat ca el era implicat in afacerile alea, asta dupa ce am gasit un pliculet in fata usii lui Harry."

"Evident ca mi-a fost greu sa realizez tot ce se intamplase si sa inteleg cum de nu mi-am dat seama, dar dupa cum sti, nu am putut sta departe de el prea mult timp. A urmat sa ma mut in casa de pe lac si odata ce Jaden ii cedase actiunile lui, el a cumparat pista de la marginea orasului. Am concurat o singura data, apoi am aflat ca i-a vandut actiunile tatei si am plecat la mama."

"De ce ai plecat?!" intreaba revoltata, tinandu-i clar partea lui Harry.

"Pentru ca mi-a ascuns toate astea." am raspuns, amintindu-mi zilele petrecute fara el.

"Inainte sa plec in Anglia, dupa cum sti, am aflat ca mama se mutase in Irlanda cu Joseph, iar cand am ajuns acolo mi-am intalnit fratele vitreg, care m-a ajutat sa trec peste starea groaznica pe care o aveam si-"

"Vine pe aici?" ma intrerupe, aplecandu-se usor spre mine.

"Niall e fratele meu vitreg!" pufnesc, dandu-mi ochii peste cap.

"Niall?!" 

"Uhum.." mormai, simtindu-ma din ce in ce mai incomod.

"Continua!" ma indeamna, lovindu-ma peste umar.

"Uh... Cand m-am intors din Irlanda, aveam patru tatuaje, un pierce si un aer de intepata. M-am intors pentru ca doamna Benett nu era in oras si a considerat ca sunt singura capabila sa o inlocuiesc la orele sale de psihologie, iar mama insista sa ma intorc sa imi continui cursurile. Si din nou, am ajuns la Harry. Au urmat cateva zile oribile in care am simtit cum mor pe interior. Ma ofileam." am rostit cu greu ultimele propozitii.

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now