29.Inapoi in New York

3.8K 156 3
                                    

JULIE'S PART.

Ploaia marunta se facea auzita din nou, iar noul episod din Glee era la televizor. Cu o perna in brate si papuci pufosi de casa, stateam tolanita pe canapea, manacand popcorn. Am baut din nou ieri, la fel ca data trecuta. Multumesc lui Dumnezeu ca am mancat o lamaie intreaga, strambandu-ma in toate felurile, iar starea de greata mi-a trecut instantaneu.

Au trecut doua saptamani de cand nu am mai auzit nimic de el si incepeam sa ma simt incomod aici. Ieri mi-am facut inca un tatuaj. E vorba de un cap de leu, pe indexul de la mana stanga. Pe langa fapul ca este animalul meu preferat, leul este cea mai puternica felina. El isi protejaza familia atunci cand e atacata si mai este considerat si un iubitor de familie.

In timp ce imi indesam un pumn de popcorn in gura, mama a venit in living cu tigaia in mana.

"M-a sunat doamna Benett."

"Profesoara de psihologie?" am spus cu gura plina.

"Exact. A spus ca vrea sa ii tii locul la curs maine,are doar o ora si se intampla sa..."

"Doar nu ai acceptat,nu?" i-am taiat-o eu.

"Ba sa stii ca am acceptat. Si te rog sa te duci."

"Ma rogi sa ma intorc in America?"

"Nu, draga mea. Normal ca nu vreau sa pleci, dar cursurile au inceput de ceva timp si ar fi bine sa fii acolo.Trebuie sa-ti termini studiile, esti abia in anul doi."

"Vreau sa-mi termin studiile, dar nu acolo." m-am plans lasand bolul cu popcorn pe masuta de cafea.

"Juliette, ti-am acceptat schimbarile de comportament si desenele alea pe pielea ta, asa ca te rog, intoarce-te in America, deja am vorbit cu Jo' despre biletul de avion."

"Nu te lua de tatuajele mele."

"Niall o sa mearga cu tine."

"Dar mama..."

"Nici un "dar"!" a ridicat tonul si am tacut, punandu-mi mainile in san.

"Multumesc! Acum fuga la bagaje, avionul e la 4 p.m.!" a strigat intrand in bucatarie.

E adevarat. Chiar mi-a acceptat schimbarile bruste de comportament, tatuajele si restul. Nu avea incotro oricum. Am inceput sa ma obisnuiesc cu statul aici. Dormitul pana tarziu nu era punctul meu forte, avand in vedere ca nu puteam sa adorm decat cand se lumina afara...Stand acolo, in camera mea si punand capul pe perna, adormeam imediat si regretam asta. Stiam ca odata ce o sa inchid ochii o sa visez din nou. Ma zvarcoleam in somn, fiind constienta.

Am bufnit si m-am ridicat de pe canapea tarandu-mi picioarele pe scari, spre camera mea. M-am asezat pe marginea patului scotand geanta de voiaj de sub pat, apoi am desfacut dulapul. Am scos cele trei jachete, una de baseball gri si doua de piele negre cu tinte, cateva tricouri, blugii taiati, tenesii si pantofii pe care ii cumparasem cu Niall, lasand in dulap hainele pe care le-am adus cand am venit. Le-am indesat pe toate in geanta, oprind o pereche de blugi, tenesii negrii, un maieu simplu si una din jachetele de piele.

Dupa ce m-am imbracat, am aplicat rapid mascara si un ruj de culoarea pielii, lasandu-mi parul desfacut si am luat unul din fesurile lui Niall. Mi-am dus geanta la usa, aruncand-o in hol si m-am rezemat de zid, asteptand-o pe mama, care a insistat sa ne conduca pana la aeroport. Blondul a intrat in casa, spunand ca scosese masina din garaj si a zambit incurajator.

In tot timpul asta Niall imi fusese alaturi. Asculta tot ce ii povesteam si incerca sa imi dea sfaturi.Nu am vrut niciodata un frate, dar cat am stat aici am realizat ca avusesem nevoie de unul. 

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now