cinta

Mr.Headprefect Poyo #Wattys2017 by Alisya27
Mr.Headprefect Poyo #Wattys2017 by Unicorn Teen Fiction
SMK DAMAI,fuhh siapa je tak tahu.Sekolah yang totally ramai jealous.Weyh asal nak jeles?! "Hai,nama aku Ayreen Qaisara.Panggil aku Reen" Seorang pelajar perem...
Return by dina-saurus
Return by d Teen Fiction
Sampai akhirnya, Abi sadar seberapa berartinya keceriaan dan senyuman seorang perempuan. R E T U R N [Third Book of Between Us] Copyright © 2017...
POSSESIVE by NurulJaozah
POSSESIVE by HanLie Teen Fiction
Nakyta Raquell gadis SMA yang dikenal dengan keramahan serta senyuman yang tak pernah lepas dari bibir mungilnya. Dia seperti sosok Ibu serta Kakak idaman bagi siapapun...
Shanin's Diary by sidonsky
Shanin's Diary by sidonsky Teen Fiction
Siapa yang tak mengenal 7 cowok tampan tapi nakal yang terdiri dari Arga, Arkan, Richard, Raynzal, Al, Derren dan Steve? 7 orang berwajah 'sempurna' dengan segela sikap...
Hot girl by gosnx22
Hot girl by Gosnx🤘🏻 Teen Fiction
Bagaima jika Candle Madelin yang terkenal bad girl, harus menjalani kehidupan yang keras dalam percintannya. Hingga ia bahkan rela menyerahkan segalanya untuk sang kekas...
Dia, suami aku ?  by fillitforme
Dia, suami aku ? by fillitforme Random
Ain Syamina. Gadis yang dicurangi oleh tunangan sendiri dan dikhianati oleh kawan baiknya. Serentak itu, kemalangan menimpa ke atas diri Ain. Ditemu duga dengan mamat k...
Weird Couple by fsfathia
Weird Couple by fsfathia Romance
Devano Putra Syahreza (27) harus menerima perjodohan yang dilakukan oleh mamahnya dengan anak sahabat mamahnya karena ia tak kunjung menikah sampai batas umur yang ditet...
CHANDELIER by ylmaoo
CHANDELIER by -- Random
Mana tidak disangka-sangka jika pada umur 16 dan 17 sudah mahu dikahwinkan ? Kalau kita semua pasti tidak mahukan ? Ia seperti kisah Ammar Zuhairi dan Nur Syafika yang d...
The Sweetest Memories (Completed) by Mauza07
The Sweetest Memories (Completed) by RTZ Teen Fiction
(COMPLETED) Harusnya Dara tau, jatuh cinta gak selamanya menyenangkan... Jatuh cinta gak selamanya menyatukan... Harusnya juga dia berfikir bahwa ketika jatuh cinta akan...
Newly Wed by Keiara_
Newly Wed by Keiara_ Romance
Dua teman SMA memutuskan menikah. Berusaha membuat cerita baru berdua dan mengubur hantu-hantu mereka. Semua media diambil dari film pendek 'Present Perfect'. Thailan...
KOLEKSI KARYA-FSN by FateStayNite
KOLEKSI KARYA-FSN by FateStayNite Random
Dalam ni aku kongsikan cerita-cerita seram atau pengajaran dalam kehidupan manusia, disebalik kegelapan yang dilalui. kepada pembaca sekalian jangan lupa Vote dan follow...
Airmata Cinta by Imbroses
Airmata Cinta by BlackRoses Romance
"Aku dah penat nak terima kehilangan." "Then, be mine. I'll never leave u alone." Masihkah ada peluang untuk insan lain bertakhta dihatimu Bella Ary...
Unspoken Feeling by mymoondust_
Unspoken Feeling by Reinata(Mo) Poetry
Hanyalah kumpulan kata yang disusun menjadi kalimat. Tak bisa tersampaikan secara lisan hanya bisa diungkapkan lewat tulisan. Ini pengalaman saya. Ini cerita saya. Ini i...
My Lovely Girl by slwaabradley
My Lovely Girl by slwaa Romance
"Eh jap, korang nak tahu tak macam mana nak kaya dengan sekelip mata. Senang je." "Jadi pelacurlah"
Hati yang sudah terbelah dua by _Mystery_G
Hati yang sudah terbelah dua by Kak Z Random
Esyana Aira adalah seorang gadis yang sangat-sangat mencintai Izz Azwan sejak mereka berumur 13 tahun. Namun cinta itu tidak di balas. Izz Azwan melakukan pelbagai cara...
Seif Hayyaz by CikVelvet
Seif Hayyaz by waniEllyz Random
"Untuk hatimu ku kan bertahan,sebentuk hati yang ku nantikan.." Menggantikan tempat adik kembarnya dalam hidup NurAnyz Syaheera bukanlah satu perkara yang muda...
Benci Tapi Cinta by windhini_
Benci Tapi Cinta by Windy Safitriandhini Teen Fiction
Jatuh cinta bukan hanya ada karena rasa kagum pada seseorang , namun juga bisa datang karena rasa kesal dan benci pada seseorang. Arjuna yang sudah menutup hatinya karen...
Oh No..! Dia Suami Aku?! by KakiAngan
Oh No..! Dia Suami Aku?! by Annabella Gabriela Romance
Bila ditanya ciri2 suami yg di idamkan maka jawapnya... "Mestilah handsome,have a perfect job ,single dan sudah pasti berkedudukan anak golongan VVIP" Itulah j...
Suamiku Guru Tuisyen? by AriezIzzati
Suamiku Guru Tuisyen? by AriezIzzati Random
" Yup, demi cintaku kepada abang Muhammad Amir Lufias akan ku sanggup memasuki kelas tuisyennya. Hahahaha " Penuh dramatik Isya menjawab soalan Lily. " Wh...
Terkecuali : Mikael by ordinary_girl98
Terkecuali : Mikael by Ordinary_girl Romance
Kalaulah...Aku tak jumpa dia dekat atas bumbung hari tu. Kalaulah...Aku ada MP3 aku lagi. Kalaulah...Dia buat benda tu tanpa aku tahu. Terlambat.Semua yang aku fiki...