NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Tabăra Hollis ✿ H.S.

Tabăra Hollis ✿ H.S.

12.4K Reads 932 Votes 16 Part Story
D. By sleepin-with-styles Updated Feb 06

Harry Styles AU • PRIMA CARTE DIN SERIA HOLLIS

    În care tânăra Ariss Collins în vârstă de 17 ani pleacă într-o tabără de vară împreună cu echipa de majorete de la școală. Tabăra Hollis - locul perfect pentru grupurile de fete care fac parte dintr-o echipă de majorete; locul unde sunt antrenate toată vara pentru un concurs anual de la finalul sezonului estival al cărui mare premiu constă în sponsorizarea școlii de proveniență cu o sumă fenomenală de bani.

   Ariss, poreclită Ris de prieteni și apropiați, este pentru a doua oară în Tabăra Hollis și este puțin rezervată având în vedere că anul trecut a avut o relație de vară cu un jurat al concursul, relație care s-a terminat prost. Astfel, Ris este hotărâtă să lase relațiile pe perioada verii și să se concentreze pe antrenamente și pe concurs, indiferent dacă Elliot, fostul iubit și actual jurat, este încă prezent.

   Ceea ce îi strică ei planurile este o nouă idilă de o vară care îi încurcă orice plan avut, mai ales când cel care o dă peste cap este din nou, un jurat al concursului. Jucătorul și arogantul Harry Styles intră "prin efracție" în viața brunetei și pleacă la fel de nevăzut, lăsând-o debusolată și pierdută; și asta nu e tot - în joc nu este numai o vară pierdută, ci și două inimi frânte și marele premiu care naște numeroase războaie între trupele din tabără.

Copyright ©sleepin-with-styles 2016-2018
Copertă: @LouisaAston

ariaajk ariaajk Sep 01, 2015
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA E ASA SUPEEEEEEEEEEEER. DOAMNE. ABIA ASTEAPT NEXT UL. E SUPERB.SUPERB.SUPERB.