Capitolul 3

1.3K 114 14
                                    

   A doua zi suntem treziți cu toții la ora șapte pentru o scurtă alergare de înviorare, apoi trimiși în sala de mese pentru a lua micul dejun

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

   A doua zi suntem treziți cu toții la ora șapte pentru o scurtă alergare de înviorare, apoi trimiși în sala de mese pentru a lua micul dejun. Sunt prea moleșită pentru a mânca prea mult, așa că mă satur numai dintr-un măr și două felii de pâine prăjită cu unt și dulceață de căpșuni. Iau de la bufet o sticlă de apă plată la 0,5 L și o beau dintr-o singură înghițitură, în timp ce prietenele mele mă privesc de parcă tocmai mi-a răsărit un al doilea cap.

   La ora zece ne întoarcem în cameră și ne uităm la televizor, în timp ce verificăm ce mai e nou pe Twitter. Astăzi aveam primul antrenament pentru concursul de majorete și sunt destul de nerăbdătoare, având în vedere că sunt cu adevărat hotărâtă să câștigăm anul acesta, orice ar implica asta.

— Pst, Ris, am văzut că ai vorbit cu Elliot ieri.

   Molly se apleacă peste marginea patului ei, permițându-și să vorbească mai tare pentru că Bo, Heather, Aria și Melissa dorm, iar Debbie e la baie. Tușesc discret și mă uit la Molly cu acea privire de Nu am chef să vorbesc despre asta, dar atâta timp cât vorbim despe Molly Wilson, curiozitatea nu-i va da pace și, de altfel, nici ea nu-mi va da mie.

— Da, a vrut să mă prezinte ăluia, Harry Styles, care n-a vrut nici măcar să mă privească. Pare un îngâmfat, egocentrist și narcisist care adoră să fie înconjurat de fete, dar n-ar da bani pe niciuna. Și, totuși, aseară, la focul de tabără, v-ați fi bătut care să îl lingă pe față prima.

Expresia mea teribil de dezgustată o face pe Molly să izbucnească în râs.

— Trebuie să recunoști, dracul ăla e frumos rău, zâmbește șireată și își freacă palmele de parcă ar avea un plan malefic de pus în aplicare.

Mă cutremur la gândul ăsta.

— Nici n-am avut când să îi văd mutra, mă schimonosesc și îmi pun telefonul la încărcat.

— Dacă ți-a trebuit muncă la bucătărie, draci acum, mă ceartă, dar se întoarce la starea de reverie înainte să mă bucur de normalitate. Trebuia să-l fi văzut în drumeție! E un zeu, Ariss! Un zeu! M-am abținut cu greu să nu-i ating fundul ăla bombat.

   Știu deja că are de când să bolborosească despre fundul lui încă două ore de aici înainte, așa că îmi bag căștile în iPod și dau drumul la muzică, înfundându-mi capul complet în pernă și moțăind precum celelalte patru frumoase adormite.

— Serios, Ariss, în legătură cu Elliot. I-am văzut ieri mocuța de Ariss, trebuie să te avertizez! și a părut dezamăgit că l-ai luat peste picior. Dacă băiatul chiar te-a plăcut? Dacă nu te înșelase anul trecut și te-ai pripit? Mie mi se părea destul de sincer ieri.

1 | Tabăra Hollis: Decepția ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum