Non-capitol

215 19 2
                                    

Salutări, după prea multă vreme! Știu că nu am mai postat de mult un capitol adevărat, dar vara asta mi-am promis că voi termina Volumul 1 din Tabăra Hollis și... tocmai am făcut asta!

Oh, da. Volumul 1 e gata, dar știu că unii veți fi confuzi în legătură cu ultimele capitole, așa că scriu acest anunț pentru a vă lămuri.

Înainte să iau pauză de la Wattpad, cartea avea 15 capitole postate, iar eu plănuiam să o termin la 20. Ulterior, m-am răzgândit și am decis să mai scriu încă 2 capitole, în loc de 5, ceea ce ar fi însemnat să termin cartea la capitolul 17.

Dar, din moment ce mă obsedează aspectul unei cărți, am vrut să fie fix 15, așa că am făcut o „mutare". Am transferat conținutul capitolelor 14 și 15 în 12 și 13, ca să fac loc ultimelor două capitole, care în mod normal ar fi fost 16 și 17.

Dumnezeu știe dacă v-ați prins.

PE SCURT, dacă erați la zi când erau 15 capitole, acelea 15 au devenit 13, iar capitolele NOI, care ar fi fost 16 și 17, acum sunt 14 și 15.

Aolo...

Fraților, citiți capitolele 14 și 15, veți înțelege voi ceva. Sper.

Dacă nu, îmi cer iertare cât pentru o mie de vieți pantru mutarea asta, dar va trebui să recitiți puțin din urmă pentru a vă prinde de șmecherie. Bineînțeles, asta dacă mai aveți plăcerea de a citi această carte.

ÎN ALTĂ ORDINE DE IDEI, urmează Epilogul și... tobele... Volumul 2! Surprize-surprize! Sper că mai vrea cineva să îl citească și pe ăla.

Și că tot sunt aproape de final, vreau să vă și mulțumesc tuturor celor care ați citit, citiți și, Doamne ajută, care veți citi în continuare. Sunt o leneșă de înaltă clasă și merit șuturi în fund, dar fac și eu ce pot.

Vă iubesc. x

— Carolina Winters.
August 2017.

1 | Tabăra Hollis: Decepția ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum