Capitolul 2

1.5K 83 5
                                    

   — Ăă, nu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

— Ăă, nu... Eu nu sunt Ariss, eu sunt..., um, Cindy, inventez pe loc și încerc să îmi acopăr fața.

Elliot începe să râdă și mă blestem pentru că sunetul ăla mi se pare drăguț. Își trece mâna prin părul cârlionțat, iar ochii lui încep să mă scaneze din cap până în picioare, de parcă nu mă mai recunoște.

— Ești foarte frumoasă, Cindy, se amuză și îmi face cu ochiul. Anul trecut erai aproape blondă și purtai lentile, râde și pot să jur că ochii lui mă mâncau numai uitându-se la mine.

— Da, știu, eram o ciudată. Dar m-am schimbat, din multe puncte de vedere. Așa că, încetează cu flirtatul tău ieftin și pleacă de aici. Ți-am picat o dată în plasă, a doua oară nu o mai fac.

Elliot pare rănit de vorbele mele. Înghite în sec și aruncă o privire către grupul blondelor, care acum sunt șapte blonde și o brunetă, apoi înapoi la mine.

— Uite, Ris...

— Ariss pentru tine. Doar prietenii îmi spun Ris, mă încrunt, făcându-l pe Elliot să ofteze învins.

— OK..., Ariss. O să ai probleme vara asta, trebuie să te avertizez. Te rog să...

— Ce probleme să am? Dacă ai chef de glume, nu înseamnă că am și eu. Te rog, lasă-mă în pace!

Elliot îmi prinde mâna, privindu-mă rugător.

— Ariss, e serios, știi bine că mi-a păsat de tine, și, mă crezi sau nu, încă te mai plac. Dă-mi o șansă, nu-ți cer să fim din nou împreună, dar trebuie să îți explic ce se petrece aici și să te avertizez în privința unor persoane, înainte să fie prea târziu.

— Ești chiar penibil, Elliot. Vorbesc foarte serios, lasă-mă în pace. Pentru mine ești doar un coordonator și un jurat, nimic mai mult, așa că, te rog să te comporți ca atare. Pe perioada acestei tabere o să te comporți de parcă nu mă cunoști și în afara activităților taberei, nu o să vorbim deloc. Nu mă face să recurg la ceva ce ne va exclude pe amândoi pe vecie de aici.

— La naiba, Ariss, încerc să te ajut! se înfurie și își strânge pumnii pe lângă corp. Dar, fie, te las să te descurci. Chiar îmi pare rău, anticipat, și vreau să știi că sunt aici dacă ai nevoie de sprijin.

Îl urmăresc cum se îndepărtează cu pași rapizi și se așază pe un butuc lângă focul de tabără, care nu e încă aprins. La câteva locuri de el stau blondele și bruneta lor bonus, discutând despre naiba știe ce, dar nici măcar ele nu mă mai calcă acum pe nervi mai tare decât Elliot.

— Haideți să ne așe... Oh, OK, bine că ați plecat fără mine, îmi dau ochii peste cap când îmi văd grupul meu de majorete stând deja pe niște butuci.

Mă alătur și eu lor, iar în mai puțin de zece minute, aproximativ o sută douăzeci de persoane se află deja în jurul focului neaprins. Organizatorii cară după ei multe foi și cutii cu insigne sau cartonașe, semn că ceva important are să se întâmple, ceva de care eu nu prea sunt pregătită după toată discuția pe care am avut-o cu fostul meu presupus iubit.

1 | Tabăra Hollis: Decepția ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum