NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
Prefă-te că mă iubeşti

Prefă-te că mă iubeşti

1.2M Reads 73.5K Votes 32 Part Story
Georgiana Sandu By XCalypsoX Completed

Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie.
În speranţa că va scăpa de bărbatul ce o torturează de ani buni, ea acceptă un pact cu acesta şi se preface iubita lui pentru o seară. Harry e fiul moştenitor al unei averi impresionante, dar încăpăţânarea de a-i demonstra tatălui său că nu e doar un muieratic cheltuitor, îl duce la extrema de a-şi angaja o iubită "perfectă" pentru o cină cu familia lui şi a le demonstra tuturor că nu e un pierde-vară, aşa cum cred toţi, mai ales fratelui său mai mare, Ryan, care întotdeauna l-a eclipsat.
Dar lucrurile degenerează şi menţionarea testamentului bunicului pentru primul dintre nepoţi care se va căsători, îl face pe Harry să îşi piardă raţiunea şi înainte să îşi dea seama, el şi Jenn se trezesc într-o relaţie mai serioasă decât şi-au dorit să pară. 
Familia lui e deja extaziată de cei doi şi nu au de gând să îl lase pe Harry să o piardă pe Jenn, doar Ryan ii suspectează pentru înşelătorie şi încearcă să îi despartă şi să ia moştenirea promisă fratelui său mai mic.
Nu mai au scăpare, aşa că trebuie să se prefacă îndrăgostiţi şi fericiţi unul lângă celălalt, în acelaşi timp în care caută o modalitate disperată să scape de căsătorie.

IuliaJuravle IuliaJuravle 2 days ago
acum ma gandesc ca apare si copia lui Ty?Pentru ca pe a lui Jay am gasito.Dar imi place deja de Jenn...deamana atat de mult cu Kath a noastra...
IuliaJuravle IuliaJuravle 2 days ago
Dragul meu Yrrah....inca te urasc pt iubirea ta pt Kath,dar aici nu...
canddyxo_ canddyxo_ Feb 16
Doamne, când mă gândesc că în ultimul capitol trage din nou cu mingea în ea.. Și nu din amuzament. Ah God ❤
IuliaJuravle IuliaJuravle 2 days ago
de pompieri ..de politie...SWAT-ul...FBI-ul....sa mai continui?
IuliaJuravle IuliaJuravle 2 days ago
cre ca am iutat cum sa respir...am nevoie de o masca pt aeur din avionul lui Carter...neaparat
IuliaJuravle IuliaJuravle 2 days ago
0_0..sa-mi trag una....omul lui dumnezeu...Andy...cred ca esti reincarnarea lui Jay...in toate