Prefă-te că mă iubeşti

Prefă-te că mă iubeşti

1.6M Reads 88.5K Votes 31 Part Story
Georgiana Sandu By XCalypsoX Completed

Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie.
  În speranţa că va scăpa de bărbatul ce o torturează de ani buni, ea acceptă un pact cu acesta şi se preface iubita lui pentru o seară. Harry e fiul moştenitor al unei averi impresionante, dar încăpăţânarea de a-i demonstra tatălui său că nu e doar un muieratic cheltuitor, îl duce la extrema de a-şi angaja o iubită "perfectă" pentru o cină cu familia lui şi a le demonstra tuturor că nu e un pierde-vară, aşa cum cred toţi, mai ales fratelui său mai mare, Ryan, care întotdeauna l-a eclipsat.
  Dar lucrurile degenerează şi menţionarea testamentului bunicului pentru primul dintre nepoţi care se va căsători, îl face pe Harry să îşi piardă raţiunea şi înainte să îşi dea seama, el şi Jenn se trezesc într-o relaţie mai serioasă decât şi-au dorit să pară. 
  Familia lui e deja extaziată de cei doi şi nu au de gând să îl lase pe Harry să o piardă pe Jenn, doar Ryan ii suspectează pentru înşelătorie şi încearcă să îi despartă şi să ia moştenirea promisă fratelui său mai mic.
  Nu mai au scăpare, aşa că trebuie să se prefacă îndrăgostiţi şi fericiţi unul lângă celălalt, în acelaşi timp în care caută o modalitate disperată să scape de căsătorie.

 • pcmi
bingo 
               si o sa o superi cand o sa i spui ca nu vrei sa te indragostesti, dar astea s doar detalii #reee
lupulalb65 lupulalb65 Mar 23
@ralucuut tradatoareo ai spus ca te apuci de Pedeapsa lui Matt
Asta era fix genul de carte pe care am vrut sa o citesc acum cateva luni, dar am citit DL si adio Harry
nu mintea, “Jenny scumpo”, doar era prea idiot sa se prinda #re
Asta a fost așa de profund ca nu am înțeles nimic😂😂😂
@tipa care a scris cartea “tocilara”, uite asa se scrie o carte! nu balamucul cu vampiri si mafie si ce sloboz ai mai scris tu acolo!!