NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Prefă-te că mă iubeşti

Prefă-te că mă iubeşti

1.3M Reads 81.7K Votes 34 Part Story
Georgiana Sandu By XCalypsoX Completed

Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie.
    În speranţa că va scăpa de bărbatul ce o torturează de ani buni, ea acceptă un pact cu acesta şi se preface iubita lui pentru o seară. Harry e fiul moştenitor al unei averi impresionante, dar încăpăţânarea de a-i demonstra tatălui său că nu e doar un muieratic cheltuitor, îl duce la extrema de a-şi angaja o iubită "perfectă" pentru o cină cu familia lui şi a le demonstra tuturor că nu e un pierde-vară, aşa cum cred toţi, mai ales fratelui său mai mare, Ryan, care întotdeauna l-a eclipsat.
    Dar lucrurile degenerează şi menţionarea testamentului bunicului pentru primul dintre nepoţi care se va căsători, îl face pe Harry să îşi piardă raţiunea şi înainte să îşi dea seama, el şi Jenn se trezesc într-o relaţie mai serioasă decât şi-au dorit să pară. 
    Familia lui e deja extaziată de cei doi şi nu au de gând să îl lase pe Harry să o piardă pe Jenn, doar Ryan ii suspectează pentru înşelătorie şi încearcă să îi despartă şi să ia moştenirea promisă fratelui său mai mic.
    Nu mai au scăpare, aşa că trebuie să se prefacă îndrăgostiţi şi fericiţi unul lângă celălalt, în acelaşi timp în care caută o modalitate disperată să scape de căsătorie.

po-styles po-styles Jun 02
O fi fata asta rușinoasă, dar când şi-o baga unul pretenaşul în ea... numai rușinoasă nu o sa fie😂😂
MusicGirl51 MusicGirl51 May 23
Adica el avea impresia inainte ca nu o deranjau chestiile alea? =))
Vaiii , deci sunt in clasa , am un zambet tampit , toata lumea ma priveste si ma intreaba ce naiba citesc :)))) #recititoare
DarkPhoebe DarkPhoebe Jun 02
cat ma abțin sa nu citesc comentariile si sa nu iau spoiler