Prefă-te că mă iubeşti

Prefă-te că mă iubeşti

1.5M Reads 86K Votes 31 Part Story
Georgiana Sandu By XCalypsoX Completed

Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie.
  În speranţa că va scăpa de bărbatul ce o torturează de ani buni, ea acceptă un pact cu acesta şi se preface iubita lui pentru o seară. Harry e fiul moştenitor al unei averi impresionante, dar încăpăţânarea de a-i demonstra tatălui său că nu e doar un muieratic cheltuitor, îl duce la extrema de a-şi angaja o iubită "perfectă" pentru o cină cu familia lui şi a le demonstra tuturor că nu e un pierde-vară, aşa cum cred toţi, mai ales fratelui său mai mare, Ryan, care întotdeauna l-a eclipsat.
  Dar lucrurile degenerează şi menţionarea testamentului bunicului pentru primul dintre nepoţi care se va căsători, îl face pe Harry să îşi piardă raţiunea şi înainte să îşi dea seama, el şi Jenn se trezesc într-o relaţie mai serioasă decât şi-au dorit să pară. 
  Familia lui e deja extaziată de cei doi şi nu au de gând să îl lase pe Harry să o piardă pe Jenn, doar Ryan ii suspectează pentru înşelătorie şi încearcă să îi despartă şi să ia moştenirea promisă fratelui său mai mic.
  Nu mai au scăpare, aşa că trebuie să se prefacă îndrăgostiţi şi fericiţi unul lângă celălalt, în acelaşi timp în care caută o modalitate disperată să scape de căsătorie.

 • pcmi
Eee nu e ca și cum o sa te îndrăgostești rau de ea...lasă că știm noi #re
Jenn sa ți pregătești rochia și sa nu dormi dezbrăcat 😉 #re
Floryx Floryx Mar 03
Chiar cand credeam ca am uitat melodia aia de la Panic at the disco, ma gandesc la mingea aia in larg si refrenul 'IF YOU LOVE ME LET ME GOoOoOoO'
Antonia_ZM Antonia_ZM Mar 01
Daca ii zicea Harry asta lu Kath sa dea naiba de nu se alegea cu o palma de toata frumusetea😂😂😂😂
se rezolva și asta
               Doar așteaptă Harry...Doar așteptă #re
AndreeaStyles01 AndreeaStyles01 3 days ago
Frate, nu mai dati spoilers, sunt si eu #re dar chiar este enervant.