Prefă-te că mă iubeşti

Prefă-te că mă iubeşti

1.4M Reads 54.5K Votes 21 Part Story
Georgiana Sandu By XCalypsoX Completed

Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie.
  În speranţa că va scăpa de bărbatul ce o torturează de ani buni, ea acceptă un pact cu acesta şi se preface iubita lui pentru o seară. Harry e fiul moştenitor al unei averi impresionante, dar încăpăţânarea de a-i demonstra tatălui său că nu e doar un muieratic cheltuitor, îl duce la extrema de a-şi angaja o iubită "perfectă" pentru o cină cu familia lui şi a le demonstra tuturor că nu e un pierde-vară, aşa cum cred toţi, mai ales fratelui său mai mare, Ryan, care întotdeauna l-a eclipsat.
  Dar lucrurile degenerează şi menţionarea testamentului bunicului pentru primul dintre nepoţi care se va căsători, îl face pe Harry să îşi piardă raţiunea şi înainte să îşi dea seama, el şi Jenn se trezesc într-o relaţie mai serioasă decât şi-au dorit să pară. 
  Familia lui e deja extaziată de cei doi şi nu au de gând să îl lase pe Harry să o piardă pe Jenn, doar Ryan ii suspectează pentru înşelătorie şi încearcă să îi despartă şi să ia moştenirea promisă fratelui său mai mic.
  Nu mai au scăpare, aşa că trebuie să se prefacă îndrăgostiţi şi fericiţi unul lângă celălalt, în acelaşi timp în care caută o modalitate disperată să scape de căsătorie.

Voi doi, sunteți ca sarea și piperul, 
               Ca soarele și luna, colorați cerul.
               Yeah, asta mi-a venit în cap, don't judge my 😂
WildAngel5 WildAngel5 Dec 03
Mama
               Care-o fi treaba cu inelul asta
               Ma abtin teribil sa nu citesc comentariile
Trebuie să se prefacă, nu sa te iubească pe bune 😋😂😂
WildAngel5 WildAngel5 Oct 01
Bă nu îmi prea place fata pe care ai decis să o pui cu Harry. =))
Totusi,sunt singura care am crezut pana acum ca Sam e baiat???
WildAngel5 WildAngel5 Dec 03
Nana
               Asta e imposibil
               Harry si masinile sunt perfecti impreuna