Seram Stories

424 Stories

CUAK? by the0218
#1
CUAK?by homosapiens
only true stories. not quite eerie, not really scary. just enough to make you feel 'CUAK'.
KISAH BENAR : SERAM by ehhmint
#2
KISAH BENAR : SERAMby e.m
[Based On Reality] Semua kisah yang diceritakan adalah pengalaman sendiri, sahabat handai, saudara mara dan lain-lain. Start ; 23.02.2017
Villa Melati by ayyenfirdaus
#3
Villa Melatiby nurqurratuain
Mengisahkan tentang sebelas sekawan iaitu Isha , Asfa , Nani , Raf , Wani , Syida , Irah , Atiqa , Liya , Dila dan Aryn yang ingin bercuti bersama , namun bertukar trage...
ku seru namamu(jasadmu hanya utk ku) by pakcikameer
#4
ku seru namamu(jasadmu hanya utk k...by noname
seorang gadis kecik molek, baru belasan tahun yang kematian nya di tuntut oleh crush nya. #stayathome #readtogether
Aku  by Sis_Eila
#5
Aku by anonymous_us
CERITA PENDEK BY: @Eila_ika !! Mature Content (18sx) Penceritaan bergantung pada setiap diri pembaca. *BUKU INI TELAH DI DELETE DAHULU OLEH ADMIN DAN KINI MUNCUL KEMBALI...
sweetalker...(Kenangan Terindah Hanya Sementara)✔✔✔ by pakcikameer
#6
sweetalker...(Kenangan Terindah Ha...by noname
semua orang ada kenangan,tak kisah la kenangan itu indah atau sebaliknya.. Tapi kenangan tetap kenangan.. Hope korang semua enjoy dengan cerita kenangan ni.. Selamat mem...
KISAH SERAM 'PENANGGAL' by sweetseptember9
#7
KISAH SERAM 'PENANGGAL'by sweet september
Okay aku nak menceritakan satu kisah benar yang terjadi dekat aku dahulu. Apa-apa pun stay tuned.
Completed
Malam Dipagar Darah by Baiganaz90
#8
Malam Dipagar Darahby bai ganaz
Satu tragedi menyayat hati telah terjadi kepada seorang gadis yang masih anak dara. Tragedi itu membawa kepada misteri pembunuhan kejam satu persatu di waktu malam.
NAFSU by dearnovels
#9
NAFSUby Penerbitan Dear Novels
NOVEL SERAM THRILLER TERBITAN DISEMBER 🍀Untuk melanggan http://www.wasap.my/+60132588069 http://www.wasap.my/+60132588069 http://www.wasap.my/+60132588069
CREEPYPASTA(Collection of horror story) by EbaMiravin
#10
CREEPYPASTA(Collection of horror s...by :)
Buku ini tidak memaparkan koleksi creepypasta yang anda selalu baca dan klisé seperti sebelum ini. Koleksi cerita yang kami kongsikan adalah berdasarkan kisah benar mela...
Kisah Seram Pendek (short horror stories) by AnakAziz95
#11
Kisah Seram Pendek (short horror s...by E❣
Berkisahkan tentang pengalaman² yang saya dan orang² sekeliling saya alami . Kelebihan Allah bagi saya anggap sebagai anugerah ☺️
Marie Ann by PrasastraSustroworon
#12
Marie Annby Extrocdarkz
Sarjan Mejar Hazim berhadapan dengan satu kes kematian seorang wanita yang dijumpai mati di tepi sebuah lebuhraya. Satu penyiasatan bermula dan Hazim perlu mencari siapa...
Completed
Asrama  by Dhiyazzz
#13
Asrama by Dhiyazzz
So cite ni aku dpt from Twitter.... enjoy....
KEJAM by PrevinPrevin
#14
KEJAMby Previn Previn
Apa lima orang dibunuh secara kejam? Siapakah yang membunuh kelima-lima orang tersebut? Apakah motif sebenar pembunuhan ini? Adakah pembunuhan ini untuk memberi pengajar...
Hutan  ✔  by nhudarahim
#15
Hutan ✔ by nhudarahim
Hani,Aniq,Muaz dan Suri.siapa tidak tahu persahabatan mereka memang sudah akrab sejak dahulu lagi.pertempuran silat dan kuat agama mereka.hanya kepada-Nya mereka bersera...
Completed
short creepypasta『malay』 by yukkeuri
#16
short creepypasta『malay』by 𝔂𝓮𝓷𝓾𝓵
compilations of short creepypastas for you :) I didn't make these creepypastas,i either copied them from google or from another book,and translate them to my language wh...
Kisah Seram Malam Jumaat - Khianat by dsuzish
#17
Kisah Seram Malam Jumaat - Khianatby dsuzish
"Aku diutus untuk sentiasa bersama dengan dirinya! Mengapa kalian mahu mengusirku?"
Completed
[ii]𝘛𝘩𝘦 𝘊𝘶𝘳𝘴𝘦𝘥 𝘊𝘳𝘰𝘸𝘯✔ by zfnnn13_
#18
[ii]𝘛𝘩𝘦 𝘊𝘶𝘳𝘴𝘦𝘥 𝘊𝘳𝘰𝘸𝘯✔by 𝒁𝒂𝒉𝒓𝒂 𝑭
"Mahkota itu sebenarnya bisa dihancurkan" "Oh ya? Sama siapa?" Hanya manusia yang sudah ditentukan yang bisa menghancurkan mahkotanya. "Udah tau...
Completed
Siri Bercakap Dengan Jin, Tamar Jalis ( Jilid 7 ) (COMPLETE) by MsQiey
#19
Siri Bercakap Dengan Jin, Tamar Ja...by Xiao Qiey
Sebenarnya Siri Bercakap Dengan Jin berbentuk memoir autobiografi Tamar Jalis dengan datuknya Kulup Muhamad Diah @ Long Mat Piah. Enam puluh peratus kandungannya berdasa...
SUSUK SETAN by Ilyawriter
#20
SUSUK SETANby Ilya Abdullah
Akan datang! Bakal terbit Mac 2020 DIKHIANATI! Husna si cantik manis dikhianati orang yang dianggap darah daging sendiri. Wajah cantiknya berubah hodoh. Tunang kesayanga...