Melayu Stories

847 Stories

Along by quriey
#1
Alongby Si Kunang-Kunang
Curang - walau apa pun alasannya, ia tetap satu pilihan.
Bahana Cinta by quriey
#2
Bahana Cintaby Si Kunang-Kunang
Cinta dan Nafsu, gandingan kuat untuk engkau terus hanyut.
Merpati by oudraabdulaziz
#4
Merpatiby oudra aziz
"Hai, nama I Lily." Dia menyambut tanganku, seakan menarik aku untuk lebih rapat kepadanya. "Beer?" Dia menyoal, mendekatkan bibirnya ke telingaku...
Aturan Yang Terindah by ZaraLily1001
#5
Aturan Yang Terindahby ZaraLily1001
Kisah seorang gadis yang biasa-biasa. Namun aturan hidup yang pernah dilaluinya menjadikan dia seorang yang tabah. Hanya pertemuan yang singkat, hatinya dilamar. Dia kag...
Encik Suami Mr Kertu (COMPLETED) by cikhoneyzara
#6
Encik Suami Mr Kertu (COMPLETED)by cikhoneyzara
"Kertu? You save my number as Mr Kertu?" Alamak! Matilanak! Tak pernah-pernah dia belek-belek handphone aku. Kenapa hari ni dia terlebih rajin pulak? Apa aku n...
Completed
Pak Cik Ego Milik Miss Sweetalker (?) [✓] by xtheaura
#7
Pak Cik Ego Milik Miss Sweetalker...by ?
Pak Cik Ego Milik Sweetalker (Sweet Talker) - Si Pak Cik Ego. Bukan setakat ego saja yang tinggi melangit. Malah, sikap yang dingin mengalahkan ais batu. Tiada sesiapa y...
Completed
Anjing Berhijab by jakatingkir79
#8
Anjing Berhijabby Jaka Tingkir
Mira - seorang isteri & ibu kepada seorang putera, Zahid. Sangat mengutamakan fesyen. Suka berpakaian ketat walaupun berhijab. Zafri - suami kepada Mira. Mereka sudah b...
Vice Versa : Vengeance by TheNeeshaAdlina
#9
Vice Versa : Vengeanceby Neesha Adlina
Sometimes The Devil is gentleman ▄︻̷̿┻̿═━一 • Bila dengar sahaja nama Qays Ardani, semua tahu dia lah si durjana yang merogol dan membunuh adik...
DIA Encik Crush Sombong! by mrsmeandyou17
#11
DIA Encik Crush Sombong!by horanghae🐯
(3rd series of DIA Encik) "Yes I'm the most sombong human being that you ever seen. But, don't you know that I am the most sweet talker that you ever met, love?&quo...
I Love You Abang Paskal! 2✅ by hoseokwifeu02
#12
I Love You Abang Paskal! 2✅by Han Jisung
Antara keluarga? atau Negara? © hoseokwifeu02 26.10.2019
Completed
Whatsapp | BTS JUNGKOOK  by sungjinsparkle
#13
Whatsapp | BTS JUNGKOOK by hanasakemirai lover
Kisah seorang Mona yang nak hantar birthday wish kat sepupu dia tapi terhantar kat crush dia, Affan Haniff. Ikutilah kisah mereka yang dijamin pisyang ini. BTS Jungkook...
Diari Cinta Airis by miss_ayden
#14
Diari Cinta Airisby LeeDoHyun💕
Status : On going 🌺 "Hei budak cacat!" "Kalau cacat buatlah cara cacat!Tak payah nak menggedik dengan Rizqi!Dia tu boyfriend aku!" "Dahlah caca...
hidden princess by zarawhuutt_
#16
hidden princessby dracomalfoy
🏯kehidupan di dalam istana hanya sebentar sahaja apabila mangkatnya ratu indah halina..atas janji arwah isterinya sang raja berkahwin dengan akak kepada isterinya yang...
SHINE BRIGHT, SEXY! | BesQ by Una_Caramella
#17
SHINE BRIGHT, SEXY! | BesQby JELITA
Daripada kecil lagi mereka bergaduh dan tidak pernah berbaik hanya disebabkan satu hal yang berlaku. "Stay away, you idiot!" Daneen Haura. Hingga dewasa, setia...
Eian's Lady by asunnaraa
#18
Eian's Ladyby Syu
"When you are mine,please don't back off.I will never give you second chance."
Completed
Yang Misteri by Halisa_Sayangku
#19
Yang Misteriby Halisa_Sayangku
Di dunia yang penuh misteri. Tiada yang mustahil semuanya kuasa Allah swt. Ada yang perlu kita percaya ada yang tidak. Skop membaca luas jangan sempitkan pembacaan anda...
[C] I LOVE YOU! | 김남준 ✓ by heitsmehari
#20
[C] I LOVE YOU! | 김남준 ✓by ❝ hobie ❞
[OLD TITLE: CEO KIM'S IN LOVE] Kisah seorang lelaki bernama Kim Namjoon yang telah jatuh cinta terhadap assistannya sendiri. Cintanya bukan kerana rupa, tapi kerana pers...
Completed