Kolej Stories

Refine by tag:

33 Stories

Türbe yeşili by amuticequeen
#1
Türbe yeşiliby Melike
Sen ve ben, yeşile bakan morduk. İkimiz olmadan yeşilin mor tonu olamazdık...
TARANUM kasih NAZIEFA by GuzelHeart
#2
TARANUM kasih NAZIEFAby GuzelHeart
Cover? Cantik apa. Sekarang kan trend cover hitam. Tapi hitam GH senonoh tau. Blurb? Ada. Tekan je cerita ni. Bila dah baca jangan lupa tinggalkan komen. Yang vote, tq...
Akşam Esintisi by yaelkara
#3
Akşam Esintisiby Yael Kara
Yerime geçtim ve sadece bekledim. Yağız'ın fısıldamasını duyunca önce irkildim, sonra o sinirden ve kitaptan kızarmış yüzüne baktım. Çenesini sıkarak konuştu. "Ateş...
Yazı Okulu by pozan_
#4
Yazı Okuluby Pozan
Ozan, hayalindeki romanı yazma hedefiyle İlham Koleji'nin yaz kampı olarak düzenlediği Yazı Okulu programına burslu katılım hakkı kazandığında okulun ona aslında neler ö...
ailem mi? by eloslad
#5
ailem mi?by ela
- srtık senden kurtuluyoruz - nasıl anne -anne deme bana nefret ediyorum senden
Detik Itu by niaemkay
#6
Detik Ituby niaemkay
Ustazism; virus yang menjangkiti dia. Semakin hari, simptomnya semakin parah. Senyum seorang diri, suka berangan, kuat termenung. Bolehkah dia sembuh daripada peny...
Completed
NUR HAFIZA✅✅ by niniemacho
#7
NUR HAFIZA✅✅by my_kookie🌈❣❣
Compelete✅♻️ Nur yang tinggal di KL bersama dengan keluarganya kerja sementara di hotel " A'is Port Hotel"seorang yang rendah diri dan baik hati Kemunculan ada...
kekasih Terakhir ku by wawacutie07
#8
kekasih Terakhir kuby wawa
mengisahkan tentang Atiqah seorang gadis yang mempunyai deria ke 6 yang itu melihat hantu berjumpa dengan Thaqif seekor roh yang kehilangan memori tentang dirinya sendir...
Cinta segi3? Cinta segi5 lahh!! by MissCrazyNovel
#9
Cinta segi3? Cinta segi5 lahh!!by nobody
Tak pernah terfikir yang aku akan terjerat dalam cinta segi5.. Mungkin sape yg dengar cerita ku akan fikir yg aku ialah perempuan gatal.Namun untuk yang dekat dengan aku...
PRENSES (texting) by Zehmehs26
#10
PRENSES (texting)by zeh?
Yıldız Kolejinin kraliçesi Ada'nın telefonuna hiç beklemediği anda gelen o mesajla, kolejde kartlar yeniden dağıtılır. Artık sırlar saklanmayacak, gizemler kutudan çıkac...
I'm Yours , You're Mine ♡ by aaizz_
#11
I'm Yours , You're Mine ♡by M E L L ♥
Aᴍʏ Mᴇʟʟɪsᴀ Setelah 4 tahun berlalu , si gadis yang bernama Amy Mellisa masih tidak boleh melupakan kenangan pahit yang menimpanya dahulu. Aɪsʏ Iᴢᴢ Nᴜᴢғᴀɴ Setelah sekian...
Happiness by happyhunny__
#12
Happinessby happyhunny__
Sebuah cerita tentang kehidupan seorang gadis
Compilation of OS by starnights95
#13
Compilation of OSby starnights95
Just as the title Idea yg selau datang dalam kepala masa mandi tapi tak tau nak buat cerita dia camne🤣🤣
Mr. Tuan by creamipvffs
#15
Mr. Tuanby lia selek ><
Ya satu budak kolej, Alyssa Elena. Tersuka kat Ustaz dia, Tuan Akif. Elena tidak sangka untuk mejumpai side dia lagi satu
Benim hikayem by Hayalurunu_oykuler
#16
Benim hikayemby Toxic Koral
4 yaşımdan beri hatırlıyabiliyorum diğer anıları ya annemden yada babamdan duydum şuan 11 yaşındayım biliyorum küçüğüm ama yinede yaşadıklarımı anlatmak istiyorum
Mungkinkah Ini... Takdirnya. by AdieFarhan
#18
Mungkinkah Ini... Takdirnya.by Adie Farhan
Takdir hidup merupakan sesuatu yang manusia dapat merancang tetapi bukan menetukannya. Begitu juga dengan hidup sebuah pasangan iaitu Afina dan Rizal. Mereka inginkan hi...
Amir Afyna by zueeeez
#19
Amir Afynaby zueeeez
Amir yang dingin Fyn yang lembut Ini kisah Fyn dan Amir . Perjumpaan pertama ketika Fyn sibuk menyelamatkan diri daripada terkena 'hujan' . Tajuk pertama mereka bual...