Cinta Stories

Refine by tag:

1.2K Stories

Saya Lepaskan Awak!!✔️✔️ by kookie_rina
#1
Saya Lepaskan Awak!!✔️✔️by adn
[COMPLETE] "Apa benda dia letak tu?"- Zulaikha "Izinkan saya tinggal dengan abang selama sebulan ni sebelum saya bersalin"- Zulaikha "Oky but le...
Completed
+8 more
Dirimu Untukku [Wattys2019🌸] Completed✔ by MuzieraShazrina
#2
Dirimu Untukku [Wattys2019🌸] Comp...by Muziera Shazrina
Tengku Raykal Aidan. - Seorang lelaki yang bekerjaya sebagai Doktor yang telah kehilangan kekasih hati disebabkan satu kemalangan yang menimpa gadis itu. Pemergian kekas...
Completed
+14 more
Delia 21+ by nifcoannimo
#3
Delia 21+by nifcoannimo
No kids - Apakah Delia berhasil mewujudkan impiannya untuk memberikan keperawanannya kepada pria yang dia cintai?
Completed
+3 more
AKU LELAKI SEJATIMU  (PUBLISHED) by NureenMirza
#4
AKU LELAKI SEJATIMU (PUBLISHED)by 🌟Nureen Mirza🌟
Novel ini sudah berada di pasaran. Boleh dapatkannya di kedai-kedai buku atau pesan terus dari Penerbitan Idea Kreatif. ********************************** A K U L E L A...
+6 more
You Are My Crush by NurulHuda015
#5
You Are My Crushby NurulHudaHaseri
Hasya memendam Perasaan Terhadap Rakan Baik abangnya sendiri..Hampir setiap Jam dia Stalk Crushnya..Tetapi disebabkan satu Fitnah..Crushnya benci terhadap dirinya..Aban...
Completed
+12 more
Masih Adakah Surga Untukku by NayaRindu
#6
Masih Adakah Surga Untukkuby Naya R
Ia wanita yang pergi meninggalkan malam pertamanya. Setelah berbagai upaya dilakukannya untuk menolak perjodohan ini, mulai dari taaruf, khitbah, lalu akhirnya ijab kabu...
Completed
+3 more
Dia Suamiku by hadzrien
#7
Dia Suamikuby Hadzrien
Keakraban persahabatan Ilya Farhana dan Aineen Hanani tidak dapat disangkal lagi. "Tak apa lah Neen. Aku kan ada. Biarpun semua orang buang kau, aku sentiasa ada un...
+2 more
Ketua Pengawas itu Milik Aku!✔ by iratroyee
#8
Ketua Pengawas itu Milik Aku!✔by iratroye🌼
Sekolah idaman bagi para gadis dan jejaka diluar sana , itulah Silver Highschool . Akhirnya , setelah 10 tahun lamanya aku bersekolah di sekolah biasa kini aku jejakkan...
Completed
+6 more
Encik Prefect, Ms Perfect✔ [Completed] by theanis_
#9
Encik Prefect, Ms Perfect✔ [Comple...by Anis
Ia diantara aku atau dia. Battle on tak on? Let's do this. #1 in Persahabatan - 3/9/19 #1 in Malaysia- 4/10/19 *****
Completed
+6 more
Doktor Cinta by syazwanazafirah
#10
Doktor Cintaby syazwanazafirah
Start: 16/03/2018 Mengisah kan seorang doktor playboy namun dia dijodohkan oleh mamanya dengan seorang doktor yang juga bekerja di hospital yang sama. Akan tetapi doktor...
+21 more
Not Her Fault by GirlCrush_Yaya
#11
Not Her Faultby L O V É L I A
LILYROSE ❝The symbol of purity and refined beauty❞ 🌹🌹🌹 Rupawan namanya, seindah maksudnya. Seperti lili, hatinya suci dan empati, Umpama mawar, dia mekar di celahan...
+15 more
STRAIGHT WITH YOU by aeriri_riae
#12
STRAIGHT WITH YOUby AERI
Adult 21+ BE WISE!
+6 more
Lion by CikNaweeeee
#13
Lionby CikNaweeeee
Lion; another meaning of being a leader. Dalam Lion Corp, Arif lah Lion mereka. . "Adira, I need some sugar. Tired" Arif mengeluh. Sendi di tangannya dibunyi...
+3 more
Nafas Cinta Zanna | Done! by retno_ari
#14
Nafas Cinta Zanna | Done!by Re
#5 Religion (August 19) #100 LoveStory (July, 2019) Maaf. Setidaknya itu yang bisa Zanna dengar dari seorang pria yang ia cintai. Pria itu menikah, hari ini. Terpukul. S...
+10 more
Cinderella Pesantren [Open PO]✔️ by nayaaxbi
#15
Cinderella Pesantren [Open PO]✔️by Naya Maliya Ivan
[C O M P L E T E D] sekelumit tentang... #Ana : Perempuan yang mempunyai sifat ceria, ceplas ceplos dan santri baru yang mondok karena rasa ingin taunya, mengenai peny...
Completed
+21 more
My Crush by Izz_Mira
#16
My Crushby MiraCLe💐
3 🌙✨ Aria Syazwina & Haleef Fauzan Aria merupakan seorang gadis yang ceria dan tidak kesah langsung tentang pandangan orang lain tentang dirinya. "Ni life aku...
+22 more
EMPIRIS by Yulipujii
#17
EMPIRISby Yuli pujianti
Hanya kata-kata singkat, Bukan cerita panjang yang pelik. Namun, Ucapan yang tak sempat disampaikan. Perasaan yang tak sempat diungkapkan. Semua ditulis berdasarkan peng...
+12 more
Senandung Cinta Elana by octobersummer
#18
Senandung Cinta Elanaby december winter
Highest rank; #1-wife (16 Okt 2019) #54-sad (22 Sept 2019) #1-Allah (21 Agst 2019) #1-pernikahan (18 Juli 2019) #3-masalalu (18 Juli 2019) #3-istri (18 Juli 2019) #4-ela...
+22 more
Dear Dearest by Olil_Lia
#19
Dear Dearestby Olil
Mereka bilang, pernikahan adalah pelengkap separuh agama, persatuan antara dua hati yang terikat dalam ikatan suci. Mereka bilang, pernikahan adalah ritual sakral dan t...
+17 more
YOU ARE MY MIRACLE ( MIRACLE SERIES #3 ) by Afrillecia
#20
YOU ARE MY MIRACLE ( MIRACLE SERIE...by Afrillecia
Namanya Lyla, wanita mandiri yang sedang patah hati~~ Jangan ganggu dia lagi, dia tidak ingin kembali patah hati~~ Dirinya sudah hampir selesai mengerjakan apa yang tela...
+3 more