Cinta Stories

1.2K Stories

Suamiku Instafamous (2022- COMPLETE ) by amyDorry
#1
Suamiku Instafamous (2022- COMPLET...by amyDorry
Farah Hanim beruntung dapat menikahi Haikal Darwish yang merupakan instafamous dan dianggap prince charming oleh kebanyakan orang. Haikal sangat terdesak untuk menjadi...
ZAYYAN by Hananqalisya_
#2
ZAYYANby Hananqalisya_
"Kanopi apa pulak dekat luar tu?" -Thalia Hadira "Kenduri kahwin" -Fakhrul "amboi, takkan dah berumur pun masih nak kawin lain? Nak berapa orang...
Completed
THE LOVE STORY OF EIDLAN & NARA by psychonagi
#3
THE LOVE STORY OF EIDLAN & NARAby HA
Light romance and a sweet love story. About a doctor and a nurse. About them. Eidlan Arsalan and Nara Daliya. ◌⑅⃝●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌ Attention: √ This is a short story √ Crin...
CINTA BUAT ABANG by wanalareina_
#4
CINTA BUAT ABANGby Lareinã
Dari kecil hidup bersama, tinggal serumah dan hidup sebagai adik beradik. Entah bagaimana perasaan cinta mulai tumbuh dalam diri. Ayana Bellinda dalam diam menyimpan pe...
GASTRA [End] by ratuucuy18
#5
GASTRA [End]by 𝐑𝐀𝐓𝐔🐳
[HELP SUPPORT AND VOTE, THANKS<!💘] "Lo udah berhasil buat gue, nyaman sama lo, Astra!" desis Laki-laki itu tepat di telinga perempuan yang sedang terlihat...
Dikejar Pinangan Mas Shua by claeria
#6
Dikejar Pinangan Mas Shuaby claeria
Seperti perempuan pada umumnya, Sheren Callista Winata memimpikan kisah romantis yang berakhir dengan mengucapkan janji suci bersama di depan altar. Namun, ketika Joshua...
 ❤️💚 THE NEW BEGINNING ❤️💚......... yizhan fan fiction ( Complete  ) by Rukshikakalhari
#7
❤️💚 THE NEW BEGINNING ❤️💚...by Rukshika kalhari
💚...... සෙවනැල්ලක් මගහැර යන අදුරේදිත් මා ගාවින් රැදී ..... ඔබ එනවද හැම සංසාරෙම මේවාගේ මගෙ ලඟටම වී...... ❤️ දවසක් ඒවි...
Completed
Hate To Love You ; Faisyah (OG) by ximie_chichu
#8
Hate To Love You ; Faisyah (OG)by Faisyah
1st story {Enemy To Lovers} Fairul Ishaq & Nur Aisyah Humaira Saya tak pandai nak buat sinopsis. Kalau nak tahu jalan cerita silalah baca.. Thank you, huhu
Sisa Waktu by asunnaraa
#9
Sisa Waktuby DUNIA MAGIS NARA
"Takkan pernah ada sisa waktu bersamamu..." Cahaya Fathiya × Nik Haider
Tertulis di Luh Mahfuz by ShiraMahadzir
#10
Tertulis di Luh Mahfuzby shira
Adam Mikael - Seorang CEO muda yang murah dengan senyuman, berubah sikap 360 darjah akibat pengkhianatan dari bekas tunang yang berhijab. Sejak insiden hitam itu, perasa...
Kisah Cinta ❤️ Lily & Haris  by wanie_aureasweetie
#12
Kisah Cinta ❤️ Lily & Haris by wanie_aureasweetie
📍new to this writing ✍️ 📍this story dbuat just suka ii not related with others 📍kalau ada typo,go comment tau😬) 📍sinopsis ad d first page 📄 📍⚠️sad/happy ending...
sebuah kisah dan rasa by AryadwiYudhistira
#14
sebuah kisah dan rasaby
tak ada penjelasan rinci untuk kalian, karena tulisan ini dikhususkan untuk seorang manusia luar biasa yang telah berhasil membuatku kembali menyelam setelah tragedi ket...
A Poledancer's Revenge by Leadingbird
#15
A Poledancer's Revengeby Leadingbird
That year, I saw all the eyes of the world and was ridiculed. But all I did was to live... I thought my life path was probably like this, but I met him by mistake. The m...
My first love. by Cathniasain
#16
My first love.by Cathniasain
Kisah cinta remaja,Seorang gadis menyukai pria yang satu sekolah dengan nya dan alur ini diangkat dari kisah nyata (sebagian) dan juga khayalan semata (sebagian) Cristal...
complicated by Zeinnisa19
#17
complicatedby znnsa
Bagaimana rasanya jika kita menyayangi seseorang tapi tidak akan pernah bisa bersama di masa depan, kita saling mencintai satu sama lain tapi kita tidak bisa memaksa tak...
Mencintaimu Hanya Sia-Sia | E-BOOK by AliahSyuhada
#18
Mencintaimu Hanya Sia-Sia | E-BOOKby AliahSyuhada
SEPULUH tahun dia hidup dalam penjara, hanya kerana kesalahan yang tidak pernah dia lakukan. Dituduh merogol dan mencederakan rakan sekerjanya. Lima tahun perkahwinan d...
THE DAUGHTER OF THE DEMON KING by arriyanchilstiabella
#19
THE DAUGHTER OF THE DEMON KINGby nammy
(Buku pertama saya) Claundia felicia anggata. Seorang perempuan yang cantik,nama samaran nye mulai naik di media sosial ketika dia membunuh 30 orang dalam seminggu. Ken...
APHRODITE by flevins
#20
APHRODITEby Filevinsdale
Aku membencimu. -Angela Aprodhite- Tapi aku sangat mencintaimu. -Leonardo Collins-