𝘿𝙖𝙧𝙠 𝙥𝙤𝙚𝙩𝙧𝙮 𝙖𝙣𝙙...

By _Xeime_

26.4K 2.1K 129

[ ! ATENŢIE ! Conţine cuvinte cu o măsură ridicată de violenţa în unele părți sau care te pot afecta dacă nu... More

⸸ Satanismul ⸸
⸸ 1 - Cum devin satanist? ⸸
⸸ 2 - Cum se manifestă sataniștii? ⸸
⸸ 3 - Sataniștii au sentimente? ⸸
⸸ 4 - Cum mă influențează satanismul? ⸸
⸸ 5 - Ce este sexul satanic? ⸸
⸸ 6 - Care este atitudinea satanismului asupra homosexualității? ⸸
⸸ 7 - Care este atitudinea satanismului asupra rasismului? ⸸
⸸ 8 - Ce fel de Satanist ești sau vrei să fii? ⸸
⸸ 9 - Sataniștii cred în viața după moarte? ⸸
⸸ 10- Ce se întamplă dacă încalci principiile/regulile sataniste? ⸸
⸸ 11 - Cum pot ajuta cauzei Satanismului? ⸸
⸸ 12 - Cum văd sataniștii căsătoria? Fac copii? ⸸
⸸ 13 - Ne creștem copiii în spirit Satanist? ⸸
⸸ Ce a vrut să spună LaVey prin Sataniștii se nasc, nu se fac?.... ⸸
⸸ 14 - Este Satanismul o religie elitistă? ⸸
⸸ 15 - Cu ce se ocupă sataniștii? ⸸
⸸ 16 - Ce formă politică sprijină satanismul ? ⸸
⸸ 17 - Se închină sataniștii moderni satanei? ⸸
⸸ 18 - Rugăciune ⸸
⸸ 19 - Sunt... ⸸
⸸ 20 - Aripi negre ⸸
⸸ 21- Resemnare ⸸
⸸ 22 - Noi ⸸
⸸ 23 - Nașterea Luminii ⸸
⸸ 24 - Sfarșitul ⸸
⸸ 25 - Lacrimi însângerate ⸸
⸸ 26 - Luna ⸸
⸸ 27 - Războinica ⸸
⸸ 28 - Zâmbet Întors ⸸
⸸ 29 - Statuia unu Înger ⸸
⸸ 30 - 666 ⸸
⸸ 31 - Scrisoare ⸸
⸸ 32 - Întuneric ⸸
⸸ 33 - Furie și Rațiune ⸸
⸸ 34 - Încerc ⸸
⸸ 35 - Demon ⸸
⸸ 36 - Sfârșit ⸸
⸸ 37 - Amorul îngerului negru ⸸
⸸ 38 - Apocalipsă ⸸
⸸ 39 - Ploaie cu îngeri ⸸
⸸ 40 - Evocare ⸸
⸸ 41 - Un vis adevărat ⸸
⸸ 42 - Timpul ⸸
⸸ 43 - Iubit până la moarte ⸸
⸸ 44 - Am obosit ⸸
⸸ 45 - Lăsați-mă să mor ⸸
⸸ 46 - Amintire ⸸
⸸ 47 - Timp ⸸
⸸ 48 - Insomnie (Tu) ⸸
⸸ 49 - Rădăcini ⸸
⸸ 50 - Când un suflet cere milă ⸸
⸸ 51 - Incolor ⸸
⸸ 52 - Sânge ⸸
⸸ 53 - Roșul tău ⸸
⸸ 54 - Strop de gând ⸸
⸸ 55 - în spatele cortinelor ⸸
⸸ 56 - Uman ⸸
⸸ 57 - Simțire ⸸
⸸ 58 - Haosul primordial ⸸
⸸ 59 - Scrisoare în rime ⸸
⸸ 60 - Celei fără de nume ⸸
⸸ 61 - Crezul vampirului ⸸
⸸ 62 - Ruginită ⸸
⸸ 63 - Demoni ⸸
⸸ 64 - Prolog ⸸
⸸ 65 - Cele nouă păcate sataniste ⸸
⸸ 66 - Tipuri de Satanism ⸸
⸸ 67 - Magie neagră ⸸
⸸ 68 - Semne oculte (1) ⸸
⸸ 69 - Semne oculte (2) ⸸
⸸ 70 - Semne oculte (3) ⸸
⸸ 71 - Semne oculte (4) ⸸
⸸ 72 - Semne oculte (5) ⸸
⸸ 73 - Lista demoni (1A) ⸸
⸸ 74 - Lista demonilor (2A) ⸸
⸸ 75 - Lista demonilor (1B) ⸸
⸸ 76 - Lista demonilor (2B) ⸸
⸸ 77 - Special ⸸
⸸ 78 - Astaroth - Inanna - Ishtar ⸸
⸸ 79 - Lista demonilor diversi ⸸
⸸ 80 - Lista demonilor (C-D) ⸸
⸸ 81 - Lista demonilor (E-F) ⸸
⸸ 82 - Lista demonilor (G) ⸸
⸸ 83 - Lista demonilor (H-L) ⸸
⸸ 84 - Lista demonilor (M) ⸸
⸸ 85 - Lista demonilor (N-R) ⸸
⸸ 86 - Lista demonilor (O) ⸸
⸸ 87 - Lista demonilor (P) ⸸
⸸ 88 - Lista demonilor (S-1) ⸸
⸸ 89 - Lista demonilor (S-2) ⸸
⸸ 90 - Lista demonilor (V) ⸸
⸸ 91 - Lista demonilor (V-2) ⸸
⸸ 92 - Lista demonilor (V + Z) ⸸
⸸ 93 - Alti demoni (1) ⸸
⸸ 94 - Alti demoni (2) ⸸
⸸ 95 - Ajutor din partea demonilor in diverse probleme: ⸸
⸸ 96 - Imn ⸸
⸸ 97 - Numai Satana ⸸
⸸ 98 - Armată de strigoi ⸸
⸸ 99 - Nu mi-e frică de Satan ⸸
⸸ 100 - Templul Marului ⸸
⸸ 101 - Înainte de înregistrare ⸸
⸸ 102 - Poema Libertății ⸸
⸸ 103 - Satana nu iartă ⸸
⸸ 104 - Ostașii Infernului ⸸
⸸ 106 - Pentagrama ⸸
⸸ 107 - Nume și Organizații Sataniste ⸸
⸸ 108 - Bafomet ⸸
⸸ 109 - Satanismul Modern ⸸
⸸ 110 - Magia Satanista Modernă ⸸
⸸ 111 - Satana ⸸
⸸ 112 - Satanism Social ⸸
⸸ 113 - Satanism Social-Psihologic ⸸
⸸ 114 - Magie în Satanism - Paranormal sau trucuri oculte ⸸
⸸ 115 - Legende despre Lilith ⸸
⸸ 116 - Placa Ouija ⸸
⸸ 117 - Fantome ⸸
⸸ 118 - Azazel ⸸
⸸ 119 - Fizolofia șarpelui ⸸
⸸ 120 - Demonii ⸸
⸸ 121 - Potopul fătărniciei ⸸
⸸ 122 - Crestinismul originar este un cult demonic ⸸
⸸ 123 - Venerarea Satanei ⸸
⸸ 124 - Magia lumânărilor de diferite culori ⸸
⸸ 125 - Care sunt cele nouă Afirmații sataniste? ⸸
! Anunț Important !

⸸ 105 - Magia Haosului ⸸

11 1 0
By _Xeime_

° Magia Haosului °

Magia Haosului este magia pentru Satanistul Modern deoarece principiul de baza al acestui tip de magie este ca nu trebuie sa crezi. Adica poti „imprumuta" un anumit sistem de credinta pentru a-l folosi in scopuri personale. In acest eseu ne propunem sa va prezentam cat mai bine principiile acestui tip de magie, iar intrebarile le puteti pune pe forum.

Ce este Magia?

magie = totalitatea procedeelor, formulelor, gesturilor etc. prin care se crede ca pot fi invocate anumite forte supranaturale spre a produce miracole; practica acestor procedee.

Cea de mai sus este definitia comuna. Exista numeroase definitii pentru magie. Astfel spunem ca magia se refera la schimbare, la alterarea intamplarilor pentru a trai mai bine deoarece realizezi ca esti responsabil pentru ceea ce se intampla in jurul tau, iar ceea ce pare imposibil poate la fel de usor fi modificat folosind magia. Nu suntem toti la mila universului si a trecerii timpului. De aceea magia poate fi asemanata responsabilitatii, caracterului puternic si imaginatiei bogate, precum si a unui intelect bine pus la punct.

Desigur magia este complicata pentru ca cei ce o practica nu gasesc de cuviinta sa imparta adevarul urmasilor. Astfel oamenii cauta in disperare intelepciune secreta ignorand faptul ca noi traim intr-o lume magica, unde nu suntem dependenti de intelepciunea secreta a trecutului. Magia este simpla, orice om o poate folosi linistit. Intradevar trebuie sa se cunoasca teoria, efecte, consecinte s.a.m.d. pentru ca omul rational sa-si atinga scopurile cu succes. Nu trebuie sa ai un dar pentru a practica magie. Totul este natural, omul este natural. Magia reprezinta o modalitate de a te debarasa de restrictiile cu care ai fost crescut si care impun limitele la ceea ce poti deveni, intelegerea ca totul este posibil daca-ti doresti cu adevarat. Magia este o cale nu spre adevar, spre o deitate; e o cale spre tine, spre spiritualitatea ta.

Ce este Magia Haosului?

Deaorece a aparut in anii 70 ar trebui sa intram intr-o discutie lunga referitoare la istoria magiei, urmand sa terminam prin a demonstra ca Magia Haosului este pe atat de eficienta cat si magia bazata pe cate un sistem de credinta/simboluri. Un sistem de magie combina exercitiile practice pentru a efectua schimbari cu credinte religioase, atitudini, etica si multe altele. Exemple pot fi considerate diferitele traditii Wicca, Zorii Aurii cu toate costumele lor, sloganele lor si altele. Pentru a practica magie folosind sistemele magice mai intai sa stii credintele asociate, ce trebuie sa faci, ce nu trebuie sa faci, sa memorezi liste intregi de simboluri si altele si in unele cazuri extreme cum sa te imbraci, sa mergi si sa mesteci gum in acelasi timp, ca si „fratii tai" ( gluma lui Phil Hine ). Magia in esenta este simpla, dar complicarea ideilor acesteia de catre liderii spirituali nu fac decat sa induca in anumite cazuri lumea in eroare. Spre exemplu un om obisnuit de acum cateva milenii deseneaza ceva intr-o grota, treci repede peste mileniile alea si vei gasi un sistem complex de simboluri si sute de cuvinte care in esenta inseamna ca acel om si-a iubit familia sau ca nu ai voie sa iei droguri.

Magia Haosului a aparut la sfarsitul anilor 70, cand Stiinta Haosului a inceput sa fie luata in considerare de catre matematicieni, economisti si fizicieni. Cele mai asociate nume cu Magia Haosului sunt Pete Carroll si Ray Sherwin. Scrierile lui Pete Carroll au fost publicate in „Noul Echinoctiu" a lui Ray Sharwin in care apare „Illuminates of Thanateros" (I.O.T.), un ordin magic infiintat atunci. Totusi nu exista mentiuni la termenul haos in primele lucrari ale acestui ordin. Revista lui Ray Sherwin, „Morton Press" a publicat lucrarea lui Carroll intitulata „Liber Null" si propria lucrare numita „Cartea Rezultatelor" care a expus metoda practica a sigilizarii dupa cum a fost realizata de Austin Osman Spare si care a devenit una din tehnicile de baza a Magiei Haosului.

La inceput Magia Haosului era de fapt o retea de oameni care se adunau sa experimenteze noul mod de a practica magia si care raportau rezultatele, fapt care, dupa caderea revistei „Noul Echinoctiu„, au rezultat in publicarea revistei lui Chris Bray: „Lampa lui Throth„, dar si publicarea altor doua lucrari ale lui Carroll ( " Psychonaut " ) si Sherwin ( " Teatrul Magiei " ). Toate acestea au atras tot mai multi oameni spre Magia Haosului si multumita lui Ralph Tehtmeier si europenii aveau sansa sa o foloseasca.

Mesajul de baza a acestei magii este ca, baza magiei este de fapt practicarea ei, nu exista destula intelepciune si teorie care sa inlocuiasca experienta ( trairile in timpul practicarii ). Lucrarea „Liber Null" a lui Pete Carroll se concentreaza mai mult asupra metodelor si tehnicilor, spunand ca „metodele magiei sunt in principiu impartasite de multe siteme, in ciuda simbolurilor diferite, credinte si dogme„. Deci, ce sistem de simboluri doresti sa folosesti ramane strict la latitudinea ta, iar „panzele de credinta care le incercuiesc sunt doar o cale spre rezultat, decat un rezultat in ele insele„.

La dezvoltarea Magiei Haosului au avut o mare influenta scrierile lui Robert Anton Wilson, in special „Societatea Discordia" care o venera pe Eris, zeita greaca a haosului. Discordienii au aratat ca umorul lipsea din magie si ca totul avea tendinta sa devina foarte important, adica exista o tendinta a ocultistilor sa se considere o elita initiata in antiteza cu restul umanitatii. Amuzant nu?

Spre deosebire de varietatea de sisteme de magie care se bazeaza pe un trecut mitic sau derivat din istorie, Magia Haosului a imprumutat de peste tot: fizica, matematica si orice doresc practicantii sa imprumute, in loc sa incerce sa recupereze si sa mentina o traditie care vine din trecuturi glorioase. Astfel Magia Haosului nu este un sistem de magie, ci utilizeaza alte sisteme pentru ca practicantul sa-si atinga mai repede scopurile. Totusi, Magia Haosului a ajuns sa fie considerata sinistra deoarece traditionalii au refuzat-o categoric si lumea a asemanat cuvantul haos cu anarhie. Astfel scrierile au fost caracterizate ca fiind: blasfemie, sinistre si periculoase; desi nu erau.

In 1985 au aparut trei reviste diferite care tratau acest subiect: „Chaos International„, „Nox„, si revista lui Joel Birroco „Chaos„. Dintre acestea doar primele doua sunt importante deoarece se vad progrese din articolele prezentate, ultima a fost realizata pentru distrugerea reputatiilor liderilor traditionali intr-un mod eficient dupa cum se vede acum nu? In 1986 Julian Wilde a publicat lucrarea „Grimoire of Chaos Magic" .(ora in engleza Publicat numele; o DACA in PDF Gasiti;-va uitati ca ea e imp interesanta); Prima carte si Sherwin inafara Carroll Cercului. Carte un this Totusi mult modificat principiile Magiei Haosului , Dar Wilde si-a Nu ideile explicat niciodata. O o Apoi urmat la carte intitulata Alta "The Apogeton" (eng. - Acelasi Motiv) de Scrisa Alawn Tickhill vit cca AFLI Fost vanduta " Manualul Magiei Haosului " Nu desi prea multe existau la referinte Magia Haosului . La 80 Anilor Sfârșitul UNUL DIN mai grupurile de îngrijire ciudate de practicau sfat Magie o ACEST anuntat Magiei Haosului Moartea-o carte intr gratuita: " Magia Haosului Este si déjà moarta Este singura Dezbatere de ingrijire vor Vulturii Intre oasele mai mari Cele ". O ACEASTA afirmatie si de Fost putea sa faca revista Nox.

Acum Magia Haosului o mai serioasa devenit. O date de mai multe explicatie ai Templelor Haosului Lideri Este ca sa existe TREBUIE in placerea Magie, Dar de îngrijire au dezbatut ICE ani atatia Magia Haosului Nu au inteles ca sa existe TREBUIE în ordine Haos. Astfel s-Ordinelor Structurile au la schimbat pentru Magicienii Haosului ordine "seriosi" (ex. IOT) Magia Haosului Este de incași practicata mai multe OAMENI FOARTE Cu Succes DAR NUMAI Cei ce imbina placerea SI umorul Cu succes VOR AVEA seriozitatea. Crasnii Magia Haosului a Fost ani fara dezbatuta atatia Rost! probabil cca Să nu pionierii trebuiau uf Atat de-o liberi de date Dintr. Sa o exista Trebuia mai Lenta în trecere LOCUL rapidă Unui curent.

Magiei Haosului Principiile

Sitemele Magice se bazeaza pe onu model de o harta Sau o spirituala cum ar universului fi Pomul Vietii. Magia Haosului se bazeaza pe Foarte putine principii, IAR aceastea Nu Sunt principii universale. Din oală ACEST fi schimbate Motiv Intre Ele.

Dogmei Evitarea - Magicienii Haosului sa Evite pe Incearca oala pisica "Caderea libera" in dogma Decat Este necesara pentru DACA onu sistem de CredinĠa Temporar. Tot mai mult se pune accent pe o Avea dreptate, Dar ce sunt mai gresesti DACA ocazional?

Petrudamsa experienta - Nu conteaza ce ti-CEEA filate ue ca e bine ca se Sau vo asa intampla nu faci asa DACA. Si tu Incearca-ti analizeaza Rezultatele. Feriti-va de teoreticienii de îngrijire Decat sa recunoasca Cà nu stiu raspunsul o serie de folosesc inutili pentru un Termeni Spune nimic, de teoreticienii Sau de îngrijire a comunica si informatii credulilor mituri si vechi nefolositoare. Din cauza cerule Magia acum sufera. Adeptul VA Spune ca adevarat Nu sunt idee Nu stie DACA raspunsul la o intrebare, dogma inlaturi IAR DACA, si altele credintele personale, pot fi tehnicile magiei Foarte simplu explicită.

În excelenta tehnica - O mare greseala cand se confruntă cu referire la Magia Haosului Este ca pot sa Faca practicantii ORICE, fara un oricand cu Legatura Avea ce fac CEEA. Haosului se bazeaza Magia in totalitate pe si analizeaz Încercare. Nu Astfel cca Este Credem de mai multe Nevoie Argumente.

Deconditionare - Un pricipiu de Baza deoarece de Numai Prin eliberarea de multitudinea Sisteme de CredinĠa, si Atitudini Dogme poti onu logat al propriului simt stabil. Astfel poti modifi Sau cu usurinta uita pe sistemele de îngrijire le intalnesti, bre ITI poti cca onu Atinge Magicieni scopurile al Haosului adevarat. In SENS Exercitiile Sunt ACEST Foarte Importante .

În diversitate Aplicare - cum am si Dupa traditionalii precizat ONU Aplica Magia sistem de alegand Magie si cu acesta ramanand. Perspectiva Magicienilor Haosului Este de un ce le folosi CEEA TREBUIE, DIN alegand si siteme Diferite surse valabile acestora. Astfel doi Magicieni DACA AI intalnesti Haosului si-i ce intrebi dupa principii se ghideaza acum, .rar VEI Primi lui acelasi raspuns. Magia Haosului Este pentru dificila traditionali deoarece au acestia DIN Urma de onu sistem Nevoie de Magie si bine clar delimitat.

Starile Alterate (Gnoza - pentru ingrijire cauta in engleza CEI) - practicantului de o Puterea trece-o Dintr în realitate alta, cum ar fi cu ochii deschisi Visele etc Cși de Magie ne vorbim la referim Doua stari Principale: si de starile exaltare inhibitorii de îngrijire pot fi atinse simplu cum imp ar exercitii fi contemplarea, meditarea, yoga si altele.

Continue Reading

You'll Also Like

513K 3.4K 12
Ea fuge de trecut. El încearcă să își construiască un viitor. Atunci când destinele le sunt intersectate, sunt puși la încercare. Acum nu e mo...
1.1K 90 6
Jungkook, un baiat tanar, cu o soarta trista, C.E.O al companiei Jeon S.R.L la doar 24 de ani. When Winter Comes [Taekook] 2019, Ioana Diana All righ...
94.2K 4.1K 43
Lucruri despre riverdale:)
2.3K 161 17
|𝕀𝕟𝕚𝕞ă 𝕕𝕖 𝕘𝕙𝕖𝕒ță| 𝔽𝕒𝕟𝕥𝕖𝕫𝕚𝕖|𝕊𝕔𝕚𝕖𝕟𝕔𝕖-𝔽𝕚𝕔𝕥𝕚𝕠𝕟|𝔻𝕣𝕒𝕘𝕠𝕤𝕥𝕖|𝔻𝕣𝕒𝕞ă|𝔸𝕔ț𝕚𝕦𝕟𝕖|ℙ𝕤𝕚𝕙𝕠𝕝𝕠𝕘𝕚𝕖 ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯...