Without you I am nothing [ЗАВ...

mercgirl_77

84K 3K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... Еще

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
63
64
65-The end
ВАЖНО!

62

1K 44 6
mercgirl_77

Гледна точка на Нат

Последните дни получавах ужасни контракции. Грейсън постоянно се паникьосваше и беше готов да отиваме в болницата. Това бебе няма ли да излиза вече?

Стоях на дивана и гледах някакво предаване по телевизията. Грейсън лежеше до мен и спеше. Реших да стана и да отида до кухнята, за да си взема вода. Влязох в кухнята и си сипах в вода в една чаша. Отпих от нея и в този момент водите ми изтекоха. Сериозно ли? Започнах да усещам ужасни болки. Мамка му!

-Грейсън!-извиках, но без отговор.-Грейсън, веднага ела!-отново извиках, но говедото спи дълбоко. Придвижих се бавно към хола и се приближих до дивана.-Мамка му, Грейсън, раждам!-извиках и той скочи от дивана.
-Какво? Къде? Чакай!-паникьоса се.
-Раждам!-повторих и той пребледня.
-Бързо да отиваме в болницата. Багажа ти оправен ли е? Къде ти е багажа? Къде са ключовете за колата?-задаваше въпроси и обикаляше из апартамента.
-Багажа е в колата. Нали искаше да го приготвим още преди един месец?-казах му и той кимна. Завъртя се няколко пъти в кръг и взе ключовете.
-Да тръгваме.-каза и излезе от апартамента.
-Къде тръгна без мен? Аз раждам, не ти!-извиках и той се върна бързо.
-Мамка му, да! Извинявай, просто много се вълнувам и съм паникьосан, и мисля, че скоро ще припадна.-говореше бързо, докато се придвижвахме към асансьора. Стиснах ръката му, защото отново получих контракция. Той изпищя тихо, но нищо не каза. Погледнах към ръката му и видях, че е взел ключовете за апартамента, вместо за колата.
-Грейсън, това не са ключовете за колата!-извиках му и той ги погледна.
-По дяволите! Сега се връщам!-каза той и се върна. Влезе в апартамента и след малко излезе, но се подхлъзна и щеше да падне. Господи, голямо чудо сме.

Влязохме в асансьора и натиснахме копчето за паркинга. Слязохме долу и се насочихме към колата. Качихме се вътре и Грейсън веднага потегли. По пътя не спрях да викам от болки. Господи, това било много болезнено.

След половин час, най-накрая бяхме пред болницата. Грейсън обърка няколко пъти пресечките и се въртяхме в кръг сигурно 10 минути. Слязохме от колата и се придвижихме към болницата. Влязохме вътре и Грейсън веднага каза на сестрите, че раждам. Те ме отведоха в някаква стая и ме поставиха да легна. След малко някакъв доктор влезе и от там нататък всичко ми е черно.

Гледна точка на Грейсън

Попитах дали може да присъствам по време на раждането и те се съгласиха. Влязох в стаята и застанах до Нат като хванах ръката ѝ. Божичко, стиска здраво. Не си усещам ръката. Мисля, че имам счупени кости вече. Единственото нещо, което чувах беше "Напъвай" и викове от страна на Нат. Мисля, че вече и оглушах. След малко се чу плач и на бебе и голяма усмивка се появи на лицето ми. Когато видях бебето, колко е червено ми призля и май припаднах.

Гледна точка на Алисън

Когато Грейсън ни звънна, че Нат ражда, със Зейн веднага тръгнахме към болницата. Грейсън говореше много объркано и бързо и почти не му разбрах нищо. Зейн от своя страна също се вълнуваше.

Пристигнахме в болницата и попитахме за Нат. Жената ни каза къде е и ние ѝ благодарихме. Запътихме се по коридора и видяхме Грейсън да стои отвън.

-Хей, защо си тук?-попитах го и той ни погледна. Лицето му беше бледо, но усмивката не слизаше от лицето му.
-Ами... аз така леко припаднах.-отговори и се засмя.
-Къде е бебето? Искам да го видя.-попита Зейн и започна да подскача.
-При Нат е, след малко ще може да го видим.-обясни Грейсън и ние кимнахме. Настанихме се до него и зачакахме.
-В крайна сметка, бебето момче или момиче е?-попитах като се усмихнах леко.
-Момче е! Момче. Е.-извика Грейсън и ние се засмяхме.

След няколко минути, докторът излезе от стаята и ни каза, че ще преместят Нат и бебето в друга стая. Ние кимнахме и го последвахме към стаята, в която щяха да преместят Нат. Там също изчакахме около 5 минути и най-накрая влязохме. Нат беше легнала на леглото и държеше бебето. Господи толкова са сладки!

-Нати, честито!-казах усмихнато и очите ми се насълзиха.
-Благодаря!-отговори уморено.
-Измислихте ли му име? Кръстете го на мен.-обади се Зейн и Нат се намръщи.
-Зейн, не! Вече си има име. Казва се Райън.-отвърна Нат и всички се усмихнахме.
-Още не мога да повярвам, че вече съм баща. Чувството е толкова...невероятно.-обади се Грейсън и клекна до Нат. Хвана ръчичката на бебето и аз се усмихнах. Иска ми се и аз да изпитам това чувство някой ден.

Усетих Зейн да застава до мен и ме прегърна. Аз го погледнах и той ми се усмихна. Постави нежна целувка на устните ми и допря челото си до моето.

-И ние ще си имаме бебче някой ден. Ще си имаме хубаво момиченце или момченце. А може и двете.-засмя се той и аз се усмихнах. Със Зейн се отделихме един от друг и погледнахме към младото семейство. Грейсън държеше бебето и го полюшваше леко.

-Внимавай да не пропаднеш пак.-обади се Нат.
-Знаеш ли колко червено беше? А и бях много развълнувам и всичкото това нещо ми дойде в повече.-каза той и ние се засмяхме.
-Представям си какво чудо е било.-засмя се Зейн и Нат го погледна.
-Зейн ако мислиш да се дразниш, по-добре недей. Сега може да съм уморена и да нямам сили за нищо, но не ми пречи като изляза да те напъхам в пералнята.-отвърна му Нат и той се отдръпна като вдигна ръце в защита. Постояхме още малко при Нат и си тръгнахме. Оставихме я да си почива и да нахране бебето.

Продолжить чтение

Вам также понравится

He is the devil

Фанфик

249K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...
45.8K 1.6K 74
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...
Stalker scec

Фанфик

319K 25K 65
Аз съм Елизабет Грант.Аз съм една нормална колежанка.С нормално ежедневие,нормални родители,нормални приятели,нормален живот.Когато се загледаш в мен...
More than just sex ♡Daniella♡

Подростковая литература

354K 12.9K 101
Името ми е Ария Вега и съм на 21. Живея нормален живот в Лос Анджелис заедно с приятелите ми. Не си падам по големите партита, но покрай тях ми се на...