Without you I am nothing [ЗАВ...

By mercgirl_77

83.7K 2.9K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

55

960 44 5
By mercgirl_77

Не мога да повярвам, че Зейн направи сцена пред всички. Почувствах се толкова неловко. Аз просто си върша работата и ако ми кажат да направя фотосесия по бански ще направя. Това не ми е първата, нито последната фотосесия по бански и той много добре го знае. Това, че снимам с Филипе не означава нищо. Защо винаги трябва да ревнува? Мислех, че вече ми има достатъчно доверие и няма да се съмнява, че може да го оставя. Държи се глупаво. Големи хора сме вече.

След като отпратих Зейн при Нат и Грейсън, продължихме с фотосесията. Разбира се, всичко се провали, защото Зейн съсипа настроението на всички и снимките не се получиха изобщо. Наложи се да отменим снимките за утре. Направо перфектно. Отидох в съблекалнята и се преоблякох. Взех чантата си и отидох при другите.

-Снимките се отменят. Тръгваме!-казах им и те ме погледнаха. Избягвах погледа на Зейн. Бях му сърдита.
-И по-добре.-измърмори той и аз го погледнах ядосано. Той повдигна рамене и аз се обърнах и тръгнах. Вървях бързо и не изчаквах другите. Излязох навън и отидох до колата. Отключих я и се качих вътре. Запалих я и зачаках Зейн да дойде и да се качи. Видях ги да излизат от сградата и се спряха на входа. Говореха си нещо, а аз чаках. Сбогуваха се и Зейн се качи в колата. Настъпих педала с гаста и потеглих. Бях се съсредоточила върху пътя, но усещах погледа му върху мен.

-Ядосана ли си?-попита той. Не му отговорих.-Ще ми отговориш ли?-продължавах да мълча.-Не мога да разбера защо по дяволите се сърдиш? Тъпият италианец постоянно те оглежда и си намира повод да ти прави комплименти, а ти не забелязваш това. Изобщо не ми обръщаш внимание, а сега дори отказваш да ми говориш.-каза той и аз още повече се ядосвах. Накрая аз излязох виновна.
-Кога ще престанеш да се държиш като дете? Зейн, вече не сме гимназисти да се ревнуваме от най-малкото.-казах.
-Много добре знам, че не сме гимназисти, Алисън. Но ти просто не осъзнаваш, че Филипе иска вниманието ти. Иска да ни раздели.-започна да обяснява той, а аз извъртях очи.
-Мислех, че вече си имаме пълно доверие и няма да ревнуваме за глупости. Нима си мислиш, че бих те зарязала заради него?-попитах го, но отговор не последва. Погледнах го, а той се беше загледал през прозореца.-Зейн, ще ми отговориш ли?
-Да, мамка му! Страх ме е да не те загубя отново. Не искам това да става.-отговори той изнервено.
-Няма да ме загубиш, ако спреш да се държиш като идиот.-казах му.
-Значи мислиш, че съм идиот?-попита заядливо.
-В момента се държиш така.-отговорих.
-Господи, Алисън, нямам думи!-каза той и аз спрях пред къщата.
-И по-добре. Не искам да слушам повече.-слязох от колата и я заключих. Влязох в къщата и веднага се качих в спалнята, като заключих вратата. Зейн се опита да влезе, но беше неуспешно. Започна да чука по вратата и да блъска.

-Алисън, отвори вратата!-извика той.-Отвори шибаната врата, мамка му! Не мога да разбера защо се сърдиш. Изнервяш себе си и мен по този начин. Спри да се държиш като глезла. Ако очакваше да стоя и да гледам как този те оглежда и опипва на фотосесията, нямаше как да стане!
-Остави ме сама!-извиках.
-Добре, ще те оставя! Прави каквото искаш, писна ми аз да съм виновен за всичко.-каза и чух стъпките му към стълбите. Легнах на леглото и затворих очи. Знаех си, че всичко беше твърде хубаво, за да се задържи за дълго. Отдавна не се бяхме карали.

Гледна точка на Зейн

Излязох бесен от къщата и се качих в колата си. Запалих я и потеглих към клуба на Грейсън. Карах с много над ограничението и изобщо не ми пукаше. Бях ядосан. След няколко минути спрях колата пред клуба и слязох. Заключих я и влязох вътре. Видях Грейсън да обсъжда нещо с бармана и отидох при него.

-Зейн? Какво правиш тук?-попита той.
-Искам да ми дадеш нещо силно. Веднага!-казах.
-Какво е станало? Защо си изнервен?-попита объркано.
-Дай ми нещо силно и ще ти обясня.-повиших тон. Грейсън само кимна и каза нещо на брамана. След 2 минути получих поръчката си и я изпих на екс. Течността изгори гърлото ми и това ми хареса. Поръчах още едно и него също го изпих на екс.
-Ей, по-полека. Не се е стъмнило още, а ти ще се натряскаш.-спря ме Грейсън.
-Не ми пука.-казах.
-Кажи какво стана?-попита той и седна до мен на бара.
-С Алисън се скарахме. Тя е просто...ъгх понякога ме изнервя до такава степен, че ми идва да скъсаме.-отговорих.
-Какво стана този път?
-Изкара ме виновен. Сърди ми се за няма нищо. Каза, че се държа като идиот. Вече не сме гимназисти и не трябва да ревнуваме за глупости. Ако аз снимах клип с някоя мацка, която да ми се търка, тя веднага ще започне да ревнува и да се мръщи, но когато аз ревнувам съм крив на всички.-обясних изнервено.
-Успокой се! И двамата сте ядосани и си го изкарвате един на друг.-каза Грейсън.
-Тя дори се заключи в спалнята и не ме пусна. Това е моята къща по дяволите.
-Виж, ще те посъветвам нещо. Колкото и да си ядосан в момента и да искаш да ѝ наговориш всякакви обидни и болезнени неща, недей! Ще съжаляваш после, че си я загубил. Опитай да поговориш с нея утре нормално. А сега спри да пиеш и отиди на кик бокс и си излей всичкия гняв. После се прибери, вземи си душ и легни на дивана.-посъветва ме Грейсън и аз кимнах.
-Благодаря, братле. Ще те оставям да си вършиш работата.-потупах го гърба и платих за питиетата си. Излязох от клуба и се качих в колата си.

Continue Reading

You'll Also Like

933K 35.9K 90
Тя изпълваше това, което иска, а именно да учи в Ню Йорк, а той пропиляваше живота си, мислейки че е щастлив. Когато пътищата им се пресекат, дали е...
249K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...
566 162 8
Ким Техьонг беше едно от онези популярни деца във всяка гимназия. С небрежното си и скитническо отношение той лесно можеше да открадне сърцата на вси...
8.4K 362 21
Още от малка водя сложен живот. Майка ми и баща ми са ме оставили в сиропиталище като бебе. С години ме подмятаха от семейство на семейство, но навър...