Without you I am nothing [ЗАВ...

By mercgirl_77

84.8K 3K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

49

1K 43 4
By mercgirl_77

Гледна точка на Грейсън

Нат си идва днес и нямам търпение да я видя. Толкова скучно ми беше през тази една седмица. Алисън и Зейн идваха всеки ден у нас, но не е същото. Те не са толкова забавни като Нат. Обичам ги, но са ми много лигави. Нали ги знаете как обичат да си говорят лигави неща и да се мляскат. Ъгх... Сладки са, но просто понякога ми идва в повече.

Нат щеше да кацне в 12 часа, за това започнах да се оправям. Взех си душ и си измих зъбите. Облякох си сив анцуг и взех каишката на Лео, за да го разходя. Излязохме от сградата и отидохме до близкия парк. Разхождахме се 15 минути и се прибрахме. Погледнах часа и след час трябваше да съм на летището, за да посрещна Нат. Преоблякох се и взех ключовете за колата и парите си. Напръсках се с парфюм и излязох от апартамента. Слязох долу в паркинга и се качих в колата си. Потеглих и по пътя спрях в един магазин за играчки и купих най-големият плюшен еднорог. Оставих го в багажника и отново заех шофьорското място. Потеглих към летището.

Пътувах около половин час и паркирах на паркинга. Слязох от колата и взех еднорога. Заключих я и се запътих към летището. Отидох при пристигащите и зачаках. Алисън и Зейн дойдоха след 5 минути и си говорихме докато чакахме. Постоянно се оглеждах за нея. Така ще я нацелувам, че свят ще й се завие. Алисън и Зейн си говореха нещо, а аз не спирах да се оглеждам. Ето я! Видях я да се бута из тълпата от хора. Тя ни видя и се усмихна като малко дете. Запъти се към нас и ме прегърна. Тъкмо щях да ѝ кажа колко ми липсваше, но тя не ми даде възможност.

-20-ти август.-каза тя и ние я погледнахме объркано.
-Какво?-попита Алисън.
-20ти август. Датата на сватбата.-отговори тя и аз я погледнах очудено. Какво?
-Избрали сте дата? Грейсън защо не ни каза?-зарадва се Али и я прегърна.
-Защото не знаех. Защо го реши без мен?-попитах все още объркан.
-Ти нали искаш да се ожениш за мен?-попита Нат.
-Ъ, да?-отговорих.
-Тогава е решено.-каза тя усмихнато.
-Ами... добре. Щом си го решила.-съгласих се и ѝ подадох еднорога.-Това е за теб.
-Господи, Грейсън. Невероятен е, обичам те!-изпищя тя и ме целуна.
-Липсваше ми. Алисън и Зейн са скучни и лигави. Без теб е много скучно.-казах като дете и Нат се засмя.
-Сега ще ме оценяваш повече. Видя ли какво е без мен? Не можеш без мен, скъпи.-усмихна се Нат самодоволно.
-Права си, не мога. И не искам.-казах ѝ и отново я целунах.
-Хайде да се махаме от тук.-каза Нат и аз взех куфара ѝ. Излязохме от летището и отидохме до колата. Оставих куфара в багажника и се върнах при другите.

-Искате ли да отидем някъде?-предложи Зейн.
-Искам да чуя песента ти с Ариана.-каза Нат развълнувано.
-Не може. Ще я чуете, когато излезе.-отказа Зейн и Нат се намръщи.
-Много си гаден, Малик.-каза тя и той се засмя.
-Знам, благодаря. А че, искате ли да отидем някъде?-попита отново той.
-Хайде да отидем да хапнем някъде. Умирам от глад.-предложи Нат и ние кимнахме.- О, и Али, трябва да говорим за едно нещо. Насаме. После.-каза Нат и намигна на Алисън. Али изглеждаше леко объркана, но после явно се сети и кимна. Какво ще си говорят насаме?

Качихме се в колите си и потеглихме. По пътя Нат ми разказваше как са минали снимките, и че филмът бил много як и трябва да го гледаме задължително. Каза, че разгледала Ню Йорк и много ѝ харесал. Разказа ми някои забавни случки и се смяхме. След половин час спряхме пред един ресторант. Слязохме от колите си и влязохме вътре. Седнахме на една от масите и започнахме да разглеждаме менютата. Аз си избрах пилешка пържола и салата. Поръчахме на сервютьора и зачакахме храната ни да дойде.

Continue Reading

You'll Also Like

32.1K 2.5K 83
Преди две години, Джънгкук заминава да учи в Англия , след тези две години когато наближава новата учебна година решава да се върне във Корея .Той ще...
79.3K 3.3K 50
Заглавието си показва.
105K 4.6K 53
Понякога ми се искаше да премахна усмивката му,а понякога търсех своята в неговата. Понякога ме дразнеше, но понякога ме разсмиваше. Постави много г...
277K 8.1K 55
Светът на Роуз е бил скучен и еднообразен преди да постъпи в колежа на мечтите си. От този момент живота и' се променя, но най-голямата промяна настъ...