Without you I am nothing [ЗАВ...

By mercgirl_77

84K 3K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

42

1.1K 36 4
By mercgirl_77

Днес е вторник, което означава, че утре ще летя за Италия. Нямам търпение наистина. Обожавам Италия, италиянската кухня и всичко свързано с Италия. И ще бъдем в Милано. Обожавам този град. Ще ми бъде мъчно за Зейн. Ще трябва да се разделим за две седмици. Как ще издържа без него две седмици? Свикнах да съм с него всеки ден. Да се будя и заспивам до него, да правим неща заедно.

Днес трябваше да си оправя багажа и да изляза с Нат и Грейсън. Зейн е в студиото и пишат песента с Ариана. Толкова се радвам, че Зейн ще има песен с Ариана Гранде. Тя ми е идол.

Реших най-накрая да стана от леглото и да започна да се оправям. Отидох в банята и си взех бърз душ. Измих си зъбите и се върнах отново в спалнята. Облякох си черни дънки с висока талия и сив пуловер. Сресах косата си и я оставих да се спуска свободно. Застанах пред огледолото и взех гримовете си. Сложих си спирала, очна линия и матово червило. Сложих си нежни обици и се напръсках с парфюм. Трябваше да изведа кучето на разходка, за това отидох в хола и взех каишката му. Извиках го и излязохме от къщата. Повървяхме малко по улицата и се прибрахме. Сложих му да яде и си направих сандвич. Налях си сок в една чаша и седнах на масата в хола. Започнах да се храня и си взех телефона. Започнах да разглеждам социалните мрежи. Нямаше нищо интересно и оставих телефона си. Наядох се и оставих съдовете в мивката. С Нат и Грейсън щяхме да се срещнем в мола след половин час, за това взех чантата си и ключовете за колата и излязох от къщата. Отидох до колата си и я отключих. Влязох вътре, запалих двигателя и потеглих към мола.

След двадесет минути бях на паркинга в мола. Паркирах колата и слязох от нея. Заключих я и се запътих към мола. Влязох вътре и отидох в Старбъкс. Видях Нат и Грейсън да стоят на една от масите и отидох при тях.

-Здравейте!-поздравих ги и те се усмихнаха.
-Хей! Готова ли си за утре?-попита Нат развълнувано.
-Трябва да си оправя багажа само. Иначе много се вълнувам.-отговорих също развълнувано.
-Много ще ни липсваш.-каза Нат тъжно.
-И вие на мен.-усмихнах се.
-Не знам как Зейн ще издържи две седмици без теб.-засмя се Грейсън.
-Да, най-много след два дена да си купи билет и да дойде в Италия.-пошегува се Нат и аз се засмях.
-Ще се справи без мен. И той ще ми липсва много, но все пак това ми е работата. И на него ще му се наложи да пътува.-казах и те кимнаха. Изпихме си напитките и излязохме от Старбъкс. Разгледахме магазините в мола и си купихме някои неща. Аз си взех по-голям куфар, защото моя нямаше да ми стигне.

Излязохме от мола и отидохме до колите си. Сложих покупките в багажника и се подпрях на колата си. Нат и Грейсън направиха същото.

-Какво искате да правим сега?-попита Нат.
-Не знам.-отговорих и в този момент телефонът ми звънна. Беше Зейн и му вдигнах.-Хей, любов!
-Хей, Али! Искате ли да дойдете в студиото? Ариана също иска да се запознае с вас.-попита Зейн и аз едва не изпищях.
-Разбира се, че искаме.-отговорих и Нат и Грейсън ме погледнаха странно.
-Супер, ще ви чакаме. До после, любов.-каза Зейн и затвори.
-Отиваме в студиото при Зейн и Ариана. Иска да се запознае с нас.-казах развълнувано и Нат изпищя.
-Господии!-започна да подскача и да се радва.-Хайде да тръгваме.-каза и задърпа Грейсън към колата. Аз също влязох в моята кола и потеглих към студиото.  През целия път се вълнувах. Али, само се успокой. Не върши глупости. Не се излагай. Говоря си сама, да знам.

След няколко минути спрях пред студиото. Нат и Грейсън паркираха зад мен и слязохме от колите си. Заключихме ги и влязохме в студиото. Цялата треперех от вълнение. Отидохме при Зейн и другите. Той ни видя и се усмихна. Дойде при нас и ме целуна нежно. Аз отвърнах на целувката му. Отделихме се и аз му се усмихнах.

-Какво ще правя две седмици без теб?-попита той и аз се засмях.
-Ще си почиваш.-пошегувах се и той се засмя леко.
-Ще ми липсваш много.-каза тихо и аз го целунах.
-Боже толкова сте сладки. Зейн, това ли е гаджето ти?-обади се Ариана и аз едва не се сдържах да не се разпищя.
-Да. Ари, това е Али. Моето момиче.-представи ме Зейн и аз се усмихнах.
-Приятно ми е да се запознаем, Али.-усмихна се Ариана и се здрависахме.
-На мен също.-казах. Нат се прокашля тихо и Зейн се подсмихна.
-Това са Нат и Грейсън. Най-добрите ни приятели. Второто ни семейство.-представи ги Зейн и Нат се усмихна. Те също се запознаха и Нат щеше да експлодира всеки момент.
-Искате ли да чуете част от песента?-попита Ариана и ние кимнахме.
-Разбира се.-отговорих и те кимнаха. Зейн взе китарата и започна да свири приятна мелодия. Ариана започна да пее и аз щях да припадна. Зейн също се включи и те звучаха толкова добре заедно. Гласовете им си пасваха идеално. Спряха да пеят и ние започнахме да пляскаме.
-Звучите уникално заедно.-каза Нат.
-Благодаря.-усмихна се Ари и тръпчинките ѝ се показаха. Боже толкова е сладкаа.

След като приключихме в студиото, със Зейн се прибрахме. Аз веднага започнах да оправям багажа си. След един час сигурно, вече бях готова и оставих куфара до вратата. Слязох в хола при Зейн и седнах до него на дивана. Той ме прегърна и аз се сгуших в него. Постави целувка на челото ми.

-Наистина ще ми липсваш много.-каза той и аз го погледнах.
-И ти ще ми липсваш много.
-Ще си говорим всеки ден поне по 20 пъти.-каза Зейн и аз се засмях.
-Разбира се.-съгласих се.
- И да внимаваш някой италианец да не те хареса, че ще трябва да идвам до Италия да се разправям с него.-предупреди ме Зейн и аз се усмихнах.
-А ти да внимаваш с американките, че като знам как ти се лепят...-повдигнах вежди и той се усмихна.
-Няма да позволя да ми се лепят други. Аз искам само теб.-каза той и ме целуна.

Постояхме още малко и гледахме телевизия. След това се качихме горе и си легнахме, защото ме чака полет утре.

Continue Reading

You'll Also Like

227K 9.2K 87
Къдриците по косата. Дразнещият смях. Глупавите физиономии. Детето в нея ме подлудяваше. Всичко малко и така на пръв поглед незначително ме караше да...
138K 3.3K 20
Да си пишеш перверзно с момче , без да имаш никакви намерения да изпълняваш нищо от това , което пишеш е приятно , нали? Но така ли е всъщност? Всичк...
474K 25.2K 80
След сполетялото я нещастие, Роуз се премества от големия Ню Йорк, в красивото градче Портланд. Единственият човек, когото познава там, е гаджето й...