Without you I am nothing [ЗАВ...

By mercgirl_77

83.9K 2.9K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Бележка
28
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

29

1.1K 43 3
By mercgirl_77

В последната седмица подготвяхме всичко за откриването на клуба. С Джони се сдърпахме няколко пъти. Не знам защо вярва на Алексис, след като с мен се познава от повече време. Кой знае какви му ги е наговорила за мен. Както и да е. Днес излизаха резултатите от изпита и може да се каже, че притеснението се завръщаше.

Със Зейн бяхме на дивана и гледахме някакво предаване. Бях се сгушила в него и си мислех за Джони. Изобщо не гледах предаването, дори не знам за какво е. Мислех си за всичко, което се случва. Джони започва да се държи все по-дръпнато от мен. Не ме вика вече при него, не ми казва кога имам фотосесия или интервю. Сигурно няма да ме вземе и в Италия заради нея. Зейн се размърда и аз се изкарах от мислите си.

-За какво си се замислила?-попита и ме целуна по бузата.
-За живота като цяло.-отговорих и той се засмя.
-Успокой се.-каза той и започна да поставя целувки на врата ми.
-Спокойна съм.-измрънках и Зейн ме целуна по устните. Той задълбочи целувката. Някак си дрехите ни се озоваха на земята и знаете какво означава това.

***

Бяхме пред университета и чакахме резултатите от изпита да излязат. Защо винаги трябва да съм толкова нервна? Като гледам на другите не им пука. Наистина напоследък съм малко по-стресирана. Зейн ме беше прегърнал и чакахме пред университета. Нат и Грейсън също бяха тук. Забелязах, че Грейсън се беше умислил за нещо. Сигурно за утре. Да, точно така. Утре е откриването и големият ден. Едвам се сдържам  да не кажа на Нат.

Резултатите излязоха и ние влязохме. Всички се бяха насъбрали върху таблото с оценките. Изчакахме да се махнат другите и ние също отидохме. Проследих с пръст името си и след това видях оценката. Не мога да повярвам! Имам 98 точки от 100. Толкова съм щастлива. Започнах да подскачам и да се радвам. Хората ме гледаха странно, но не ми пукаше. Взех си изпита. Зейн също погледна и се зарадва. Имаше 95 точки от 100, което също е много добре. Нат и Грейсън като си видяха оценките започнаха да пишят и да скачат. Нат се качи върху Грейсън на конче и започнаха да обикалят коридора. Със Зейн се засмяхме. След като направиха няколко обиколки се върнаха отново при нас.

-Трябва да полеем, че взехме изпита!-изпищя Нат.
-Утре на откриването. Не само изпита ще полеем.-каза Грейсън и Нат го погледна.
-Какво още ще поливаме?-попита тя и Грейсън се напрегна.
-Ъъ...-почеса се нервно зад врата.-Ами откриването на клуба.-засмя се той.
-Аха.-кимна Нат.

Излязохме от университета и всички се качихме по колите си. Със Зейн потеглихме към вкъщи. По пътя спряхме до Макдоналдс и си взехме храна за вкъщи. Прибрахме се и веднага седнахме да ядем, защото умирахме от глад. Сложих и на кучето да яде. После трябва да го изкарам на разходка. Със Зейн се наядохме и отидох да взема каишката на Рики. В този момент телефона ми звънна. Беше мама.

-Хей, мамо! Отдавана не сме се чували.-казах и усетих как се усмихва.
-Така е. Забрави ме. Започвам да си мисля, че вече не ти пука за мен.-пошегува се мама.
-Глупости. Много ми липсваш, но напоследък съм много заета.-обясних.
-Знам, скъпа. Как върви работата?-попита тя.
-Ами било е и по-добре.-въздъхнах.
-Случило ли се е нещо?
-Има нов модел, казва се Алексис. Не се харесваме много и тя се опитва да ни скара с Джони. И той ѝ вярва.-обясних.
-Сериозно? Мислех, че Джони не е такъв.-каза мама.
-Аз също. Както и да е, при теб как се?
-Доста добре. Със Стивън решихме да се оженим.-каза мама и аз изпищях от радост. Явно ще има две сватби.
-Наистина ли? Толкова се радвам.-казах радостно.
-Да. След две седмици ще дойдем в Лос Анджелис, за да уредим нещата, а и да се видя с теб.-обясни мама.
-Това е чудесно. Най-накрая ще се видим.-казах.
-Да, нямам търпение. Ще те оставям, защото сигурно си имаш работа. Обичам те!
-Обичам те!-казах и затворих. Зейн дойде и сложи каишката на Рики.
-Какво има, защо изпищя така?-попита той.
-Мама и Стивън ще се женят.-отговорих радостно.
-Сериозно? Това е много хубаво.-каза Зейн и аз кимнах.
-Май всички ще се женят.-засмях се и излязохме от къщата.

Разходихме се в близкия парк. Със Зейн се държахме за ръце и пуснахме Рики да побяга малко. След това се прибрахме и си взех душ. Изсуших косата си и облякох тениската на Зейн. Легнах в леглото и се сгуших в Зейн. Заспах почти веднага.

На другия ден

Събудихме се в 7:30. Зейн отиде да си вземе душ, а аз да измия зъбите си. Отидох в кухнята и направих кафе. Зейн също дойде, след като се изкъпа. Говорехме си и двамата бяхме развълнувани за това, което ще се случи по-късно. Изпихме кафетата си и аз измих чиниите. След това се върнах отново в спалнята и започнах да оправям косата си. Накъдрих я леко и си направих две малки кокчета. Изглеждаше сладко. Взех чантичката с гримовете си и започнах да се гримирам. Сложих си фон дьо тен, коректор, малко контур, сенки, очна линия и матово червило. Отне ми един час, за да се гримирам. Мразя да отделям толкова време за грима си, но нямаше как. Застанах пред гардероба и извадих една черна прилепнала рокля, къса над колената. Облякох я и я съчетах с черни токчета и златна гривна и гердан. Сложих си и обеци. Взех една малка черна чантичката и прибрах телефона си в нея. Зейн обличаше черен костюм и му стоеше убийствено добре. Имаше проблем с вратовръзката и аз му помогнах. Той се усмихна и ме целуна.

Стана време да тръгваме и излязохме от къщата. Качихме се в колата на Зейн и потеглихме към клуба. По пътя Зейн сложи ръката си на бедрото ми и аз се усмихнах. Обичам, когато прави това. Обичам всяко негово движение. Всеки негов допир. Обичам него. Погледнах го и той също ме погледна. Аз му се усмихнах и той отново върна погледа си на пътя.

След почти час пътуване вече бяхме там. Имаше ужасно задръстване и за малко да закъснеем. Излязохме от колата и Зейн я заключи. Имаше доста хора. Влязохме вътре и видяхме Грейсън. Отидохме при него и той изглеждаше доста нервен.

-Хей, къде е Нат?-попитах и се огледах.
-Отиде до тоалетната. Сигурни ли сте, че ще приеме?-попита той притеснен. Горкичкият.
-Разбира се, че ще приеме. Тя те обича. Успокой се.-казах му и той кимна. Нат се появи и се прегърнахме. Беше облечена с къса рокля над колената, цвят бордо. Открояваше се в краищата и ѝ стоеше много добре.
-Уникална си.-усмихна се тя.
-Ти си по-уникална.-казах и тя се засмя.
-Време е. Отивам.-въздъхна Грейсън и застана пред микрофона.

Гледна точка на Нат

Грейсън застана пред микрофона и поздрави всички гости. Как може да е толкова секси в костюм? Истински бизнесмен. Обичам го! Изглеждаше леко нервен. Той ме погледна и се засмя леко. Кимна ми да отида при него и аз го погледнах объркано. Той ми помаха и аз отидох. Усмихнах се на хората и го погледнах.

-Нати... знаеш, че те обичам много и бих дал всичко за теб. Искам да прекарам живота си близо до теб. Ти си моят лъч светлина, моят спътник в живота, моята сродна душа. Не мога да чакам повече.-каза той и бръкна в джоба на сакото си. Изкара малка кутийка и... по дяволите. Той падна на едно коляно и отвори кутийката. Поставих ръка на устата си и сълзи се образуваха в очите ми.-Наталия Дейвис, ще станеш ли моя съпруга?-попита той и аз изпищях.
-Да, да, да, да!-пуснах сълзите са се спуснат и Грейсън се изправи и ме прегърна. Постави пръстена на пръста ми и ме целуна. Какво се случи току що, по дяволите?-Обичам те!-казах през сълзи.
-Обичам те и винаги ще те обичам!-каза той и отново ме целуна.

Continue Reading

You'll Also Like

83.2K 7.1K 52
Cringe. Техьонг и Джънгкук са доведени братя. Техьонг го харесва и реши, че с тормоз чувствата му, ще намалят или Кук сам ще разбере, че го харесва...
50.8K 1.6K 34
Емили Браун е на 21 годишна красавица. Дългата кестенява коса,светло сините й очи,гъстите вежди и пухкавите й устни са маска криеща много болка. Раб...
83.9K 2.9K 67
Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и ще бъде отново с Алисън? Какво ще се слу...
227K 9.2K 87
Къдриците по косата. Дразнещият смях. Глупавите физиономии. Детето в нея ме подлудяваше. Всичко малко и така на пръв поглед незначително ме караше да...