Without you I am nothing [ЗАВ...

By mercgirl_77

84K 3K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

27

1.1K 40 2
By mercgirl_77

Алармата ми звънна в 7 часа. Отворих мързеливо очи и изпъшках. Погледнах към Зейн и го видях да спи. Поставих целувка на устните му и той се размърда леко, но не се събуди. Оставих го да поспи още малко и станах от леглото. Отидох в банята и си измих зъбите. Ужасно много ми се спи. Учих цяла вечер за изпита днес. Заспах към 3:30. Отидох в кухнята и си направих кафе. Взех чашата и седнах на дивана в хола. Взех си записките и реших да преговоря преди изпита. Готвя се от месец за този изпит и се надявам да получа добра оценка. Изпитът щеше да започне в 10 часа. Имах малко време, за да уча.

След един час, Зейн се събуди и дойде при мен. Той седна до мен и ме целуна. Усмихнах му се и отново насочих вниманието си върху записките си.

-Хей, стига си учила. Ще се справиш, не се притеснявай.-засмя се леко Зейн и аз го погледнах.
-Искам да изкарам добър резултат.-казах му.
-Ще изкараш най-високият резултат. Учиш за този изпит цял месец, няма как да се провалиш. А и това е просто един изпит.-опита се да ме успокои Зейн.
-Знам.-въздъхнах.-Ти подготви ли се?-попитах го.
-Да. Все ще изкарам 3.-пошегува се Зейн и аз се засмях.-Шегувам се, разбира се че искам по-висока оценка. Аз също учих доста.
-Дано се справим.-усмихнах се.
-Ще се справим.-целуна ме Зейн по устните и след това стана да си направи кафе. Аз събрах записките си и ги прибрах. Отидох в спалнята и започнах да се оправям. Облякох си дънки с висока талия и бяла плетена блузка. Сресах косата си и я оставих да се спуска свободно. Сложих си спирала, малко очна линия и матово червило. Напръсках се с парфюм и си сложих колието от Зейн. Обух обувките си и излязох от стаята. Отидох при Зейн в кухнята, но него го нямаше. Видях, че вратата към задния двор беше отворена и излязох. Видях го да седи на масичката и да пуши цигара. Отидох и седнах при него. Говорехме си за разни неща и след това той отиде да се оправя. Когато беше готов тръгнахме към университета.

След половин час бяхме там и чакахме в двора Нат и Грейсън да дойдат. Започнах да треперя цялата от притеснение. Успокой се Алисън, ще се справиш. Всичко ще бъде наред. Опитах се да се успокоя. Зейн ме прегърна леко.

-Хей, успокой се. Не искам да умреш от нерви.-засмя се той. Нат и Грейсън дойдоха при нас.
-Как сте хора?-попита Нат весело. Как може да е весела?
-Зле.-отговорих.
-Защо? -попита Грейсън.
-Притеснява се за изпита.-отговори Зейн вместо мен.
-Оо, я се успокой мацка. Карай го по-спокойно. Ще се справиш. Всички ще се справим.-каза Нат. Може би наистина малко се филмирам. Трябва да се успокоя.

Стана време да влизаме и отидохме в стаята си. Седнахме по местата си и лекторът ни раздаде тестовете. Написах името си и започнах да чета въпросите. Прочетох първия и отговорих. Започнах да отговарям и на другите въпроси. Знаех всички въпроси. Нямаше за какво да се притеснявам. Бях готова с теста и го оставих на лектора. Той каза, че съм свободна и аз взех нещата си и излязох от стаята. Реших да отида до близкото кафе и да си взема чай. Влязох вътре и поръчах на момичето, което стоеше на касата и приемаше поръчките. След 2 минути тя ми подаде чая и аз ѝ платих. Излязох от кафето и седнах на една от пейките в двора на университета, за да изчакам другите. След малко Нат излезе и седна до мен.

-Мисля че се справих. Надявам се резултатът да е добър.-каза Нат.
-Аз също.-засмях се и в този момент момчетата излязоха.
-Разбих ги. Сигурен съм, че ще имам 100 точки от 100.-извка Грейсън и ние се засмяхме.
-Не бъди толкова сигурен.-засмя се Нат и Грейсън я погледна.
-Какво се смееш? Ще имам повече от теб.-каза Грейсън и Нат започна да се смее по-силно.
-Видя ли, че няма за какво да се притесняваш. Свърши с теста първа.-каза Зейн и аз се усмихнах.
-Мда, да се надяваме, че и резултатът ще е добър.
-Хора, документите за клуба са готови. Ще отворим след по-малко от месец. Толкова се вълнувам.-обади се Грейсън.
-Супер.-усмихнах се и му намигнах. Нат го прегърна и го целуна.
-Искате ли да отидем на кино?-попита Нат и ние се съгласихме. Качихме се по колите си и потеглихме към киното.

След няколко минути паркирахме на паркинга. Слязохме от колите си и ги заключихме. Запътихме се към входа на киното и влязохме. Избрахме си филм и си взехме пуканки. Влязохме в залата и заехме местата си. Филмът започна и ние се загледахме в него.

Continue Reading

You'll Also Like

45.8K 1.6K 74
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...
89K 4.3K 27
Highest rank in Fanfiction #1 Стела и Кайли. Приятелки още от гимназията, но вече студентки в университета в Лондон. Различни интереси, различни хара...
19.1K 938 45
...