Without you I am nothing [ЗАВ...

De mercgirl_77

83.9K 2.9K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... Mai multe

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

25

1.2K 41 2
De mercgirl_77

Заснехме клипа за песента и всички отидохме в къщата на Зейн. Как така Кевин е жив? И иска да се видим. Това е много странно. Какво ли ще иска? Защо просто не ни оставят намира всички? Влязохме в къщата на Зейн и се насочихме към всекидневната. Седнахме на дивана.

-Какво ще правим с Кевин? И нали беше мъртъв, как така сега е тук и иска да се видим?-попита Грейсън и всички погледнахме към Зейн.
-Наистина не знам. Когато бях в Ню Йорк,  Кевин се беше забъркал с някакви доста опасни мафиоти. Видях как го простреляха и след няколко дена научих, че е починал.-обясни Зейн.
-Какво ще иска от нас?-попитах.
-Не знам, но ще му разбия физиономията.-обади се Нат и сви юмруци. Телефонът ѝ извибрира и тя го взе.-Кевин ми писа. Каза, че има промяна в "плана". Иска да се видим утре в 18 часа на тайното място. Какво е това тайно място?-попита тя.
-Това е една изоставена сграда. Кевин много обича да провежда срещи там, защото няма хора.-отговори Зейн и Грейсън кимна.
-О, да. Как мразя това място.-каза Грейсън.
-Ще отидем ли?-попитах и погледнах към Зейн. Той ме прегърна и постави целувка на челото ми.
-Ще отидем. Не искам да се притесняваш, ще се справим заедно. Този път наистина.-увери ме той и аз кимнах.
-Ние ще тръгваме, защото стана късно. Ще се видим утре.-каза Грейсън и с Нат станаха от дивана. Ние също се изправихме и отидохме да ги изпратим. След това изчистих грима си и си взех душ. Облякох една тениска на Зейн и отидох до кухнята, за да пия вода. Зейн също влезе да се изкъпе и след това си легнахме.

На другия ден

Събудих се към 8 часа. Не можах да спя много добре тази вечер от мисли за Кевин. Какво ще иска пак? Каквото и да е, този път няма да позволя да ни раздели със Зейн. Ако трябва лично аз ще го убия. Зейн също не можа да спи. Цяла вечер се въртеше в леглото. Станах и отидох в банята, за да си измия зъбите. Измих си зъбите и след това отидох в кухнята. Кучето също дойде с мен. Наистина трябва да му измисля име. Какво ли ще му подхожда? Ох толкова е пухкаво и мъничко. Ще го кръстя Рики. Да, Рики ще му подхожда. Сложих на Рики да яде в купичката му и след това си направих кафе. Зейн влезе в кухнята и дойде при мен. Той ме целуна и ме поздрави за добро утро.

-Как спа?-попита той, докато си сипваше кафе.
-Не много добре, ти?
-Аз също. Какво ще правим днес?
-Трябва да си събера багажа и след това може да извикаме Нат и Грейсън и да отидем при Джони.-предложих и Зейн кимна.
-Знаеш ли какво мисли да прави Грейсън на откриването на клуба?-попита Зейн.
-Да, толкова е мило.-отговорих и се усмихнах.
-Не мислиш ли, че е рано за това?
-Не. Ако той усеща, че е готов за това, защо да е рано?-попитах.
-Не знам.-повдигна рамене Зейн. Ние седнахме на масата. Изпихме кафетата си и отидохме да се оправим. Облякох си сива плетена блуза, черни дънки с висока талия и си обух черните боти. Вързах косата си на висока опашка и си сложих спирала и гланц за устни. Прибрах телефона в чантичката и отидох в хола при Зейн. Той беше готов много преди мен.

-Ще тръгваме ли?-попитах и той кимна. Стана от дивана и излязохме от къщата. Качихме се в колата му и потеглихме към апартамента, за да си оправя багажа. По пътя писах на Нат да се видим в магазина на Джони след 2 часа и тя се съгласи.

Зейн паркира пред сградата и слязохме от колата. Той я заключи и се запътихме към входа на сградата. Качихме се в асансьора и натиснахме копчето за етажа. Вратите се затвориха и аз се облегнах на стената. Въздишах тежко и Зейн ме погледна, като ми се усмихна. Аз също му се усмихнах и вратите на асансьора се отвориха. Ние излязохме и отидохме до вратата на апартамента. Аз отключих и влязохме. Отидох в спалнята и изкарах два големи куфара. Започнах да прибирам дрехите, обувките, козметиката си вътре. Зейн ми помагаше и след час и половина бяхме готови. Имам толкова много дрехи, а не обличам и половината от тях. Зейн взе куфарите, а аз сака и излязохме от апартамента. Вчера по време на почивките се обадих на хазяйката, за да ѝ кажа, че се изнасям. Заключих вратата на апартамента и в този момент Зак излезе от неговия. Той ни погледна объркано.

-Изнасяш ли се?-попита той и Зейн присви очи.
-Това не те интересува.-отговори Зейн вместо мен.
-Зейн, не искам да сме в лоши отношения. Извинявай, че се държах като задник.-извини се Зак и Зейн беше изненадан.
-Той се извини и на мен. Няма за какво да се ядосваш. Минало е вече.-казах му и той кимна.
-Добре тогава, но ако отново започнеш да се държиш като тъп задник ще те пребия наистина.-предупреди го Зейн и Зак се засмя.
-Обещавам, че няма да се повтори.-каза Зак и повдигна ръце. Ние се засмяхме и влязохме в асансьора. Зак ни помогна да пренесем куфарите до колата и ние му благодарихме. Зейн се качи в неговата кола, а аз в моята и потеглихме към Джони.

Половин час по-късно паркирахме колите си на паркинга. Слязохме и ги заключихме. Със Зейн се запътихме към входа на мола и влязохме. Той ме хвана за ръка, като приплете пръстите ни. Ние отидохме в магазина на Джони и го видяхме да разговаря с Алексис. Нат и Грейсън също бяха тух. Приближихме се към тях и Алексис скочи от мястото си.

-Господи, Зейн! Как си?-попита тя и го прегърна. Какво става тук?
-Хей, Алексис! Супер съм, ти как си?-усмихна се той. Аз ли нещо пропуснах или...?
-Вие познавате ли се?-попитах объркано.
-Да, Али. Със Зейн се запознахме в Ню Йорк.-отговори Алексис и се усмихваше. В Ню Йорк? Какво са правили двамата в Ню Йорк? Отидохме при останалите и с Нат се прегърнахме. Поздравих Грейсън и Джони и седнах на диванчето до тях. Алексис и Зейн водеха доста оживен разговор. Какво му стана? Като я видя и веднага забрави за мен. Нат ме побутна леко и аз я погледнах.

-Спри да ревнуваш.-каза тя и аз сбръчках вежди.
-Аз не ревнувам.
-Да бе. Ще я убиеш с поглед. По-кротко.-засмя се Нат.
-Тази ми е много съмнителна. Прави се на много добра, а когато останем двете насаме, започва да се държи като кучка.-обясних.
-Хм...-замисли се Нат и усетих Зейн да поставя ръка на раменете ми и ме придърпа към него. Аз го погледнах и той ми се усмихна. Прибра няколко кичура коса зад ухото ми и се приближи.
-Обичам, когато ревнуваш. Изглеждаш като малко дяволче.-прошепна Зейн в ухото ми.
-Какво? Аз... н-не ревнувам.-засмях се и той повдигна вежди.
-Щом казваш. Но ще ти кажа, че няма за какво да се притесняваш, защото аз обичам само и единствено теб.-увери ме той и ме целуна. Аз отвърнах на целувката му и се успокоих малко. Алексис се изкашля и ние се отделихме. Защо просто не се разкара от тук?

-Зейн, помниш ли онова парти в Ню Йорк?Бяхме в къщата на Дан.-попита го Алексис.
-Даа, беше върховно.-отговори Зейн. Значи все пак докато аз съм страдала за него, той е ходил по купони. Добре...
-Даа, това сигурно беше най-якото парти.-каза тя и аз извъртях очи.-Ами, когато бяхме на онова парти с басейна и Катрин се напи и започна да прави глупости.-Зейн се засмя.
-Тогава всички бяха напушени и пияни.-каза Зейн смеейки се. Аз станах от мястото си и излязох. Не мога да ги слушам как са се забавлявали. Какво е толкова забавно? И какво толкова са правили заедно? Знам, че ревнувам от най-малкото, но какво да направя. Започнах да вървя из мола и усетих как някой ме хвана за ръката. Обърнах се и видях, че това беше Зейн.

-Хей, къде тръгна?-попита той.
-Исках да подишам малко въздух.-отговорих като продължих да ходя.
-Чакай, чакай, чакай.-каза той и отново ме хвана за ръката. Аз го погледнах и скръстих ръце пред гърдите си.
-Какво, Зейн? Защо не остана при Алексис и не продължихте "забавния" си разговор? Може даже излезете както в Ню Йорк.-извиках и всички ме погледнаха, но не ми пукаше. Бях изнервена.
-Защо се ядосваш? Казах ти, че обичам само теб. Не мога да разбера защо ревнуваш толкова.-попита Зейн и аз се измсях.
-Докато ти беше в Ню Йорк и се забавляваше с Алексис и не знам си още кой, аз страдах за теб. Явно не ти е било толкова трудно без мен.-казах и изместиха погледа си. Зейн се доближи и хвана брадичката ми с палеца и показалеца си, за да го погледна.
-Аз също страдах, но Кевин ме мъкнеше с него навсякъде. Нямах какво друго да направя, освен и аз да се напия и да удавя мъката. Запознах се с Алексис на едно парти. Напихме се и тя ме целуна, но не усетих нищо. Това не бяха твоите устни и аз я избутах. Уверявам те, че нищо повече не се е случило.-обясни Зейн и аз кимнах.
-Добре, съжалявам, че реагирах така.-извиних се и той ми се усмихна. Постави целувка върху устните ми и аз се усмихнах.
-Обичам те!-каза той.
-Обичам те!-казах и аз. Със Зейн се върнахме при останалите и решихме да седнем и да хапнем някъде преди срещата с Кевин.

Continuă lectura

O să-ți placă și

31.7K 1.3K 55
На нея й трябваше работа,за да издържа себе си и дъщеря си.На него му трябваше домашна прислужница. Упознаха се,харесаха се и в тоя момент се появи б...
249K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...
473K 25.2K 80
След сполетялото я нещастие, Роуз се премества от големия Ню Йорк, в красивото градче Портланд. Единственият човек, когото познава там, е гаджето й...
138K 4.2K 63
Алисън Купър е едно 19 годишно момиче. Мести се в Лос Анджелис, за да учи в университет. Дали ще намери любовта на живота си? Дали ще открие истински...