Without you I am nothing [ЗАВ...

By mercgirl_77

84K 3K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

18

1.6K 49 4
By mercgirl_77

Със Зейн отново сме заедно и съм много щастлива. Липсваше ми да прекарвам време с него. Липсваше ми да бъда близо до него, да усещам устните му върху моите. Липсваше ми той. Останах да спя няколко вечери у Зейн и си прекарахме страхотно. Със Зак се засякохме няколко пъти в блока, но не си казахме нищо. Просто се подминавахме.

Сега бях в апартамента ми и учих за изпита, който наближаваше. С всеки изминал ден се притеснявам повече и повече. Този изпит е много важен и трябва да го взема. Днес имах среща с Джони за някаква фотосесия. Уговорихме се да гледаме филма на Нат в Зейн тази вечер. Като казах Зейн, реших да му се обадя. Набрах номера му и зачаках.

-Обичам, когато виждам името ти изписано на екрана ми.-каза Зейн и аз се усмихнах.
-Аз обичам теб!
-Аз те обичам повече.-каза Зейн.
-Можем да спорим за това цял ден.-засмях се.-Какво правиш?-попитах го.
-Опитвам се да уча, но в мислите ми си само ти.-отговори той и усмивката ми стана по-голяма.-Ти?
-Аз също. След лекциите имам среща с Джони, ако искаш ела.-предложих му.
-Трябва да отида до офиса на Кол, за да се разберем кога ще започнем да снимаме клипа на новата ми песен.-обясни Зейн.-Ако искаш ела с мен и после ще отидем при Джони?
-Добрем. Ще се видим в университета, обичам те!-казах му.
-До после, обичам те!-каза Зейн и затвори. Започнах да събирам записките си и ги прибрах. Извадих си дрехи и започнах да се оправям. Облякох си сива плетена блуза и черни дънки. Обух си черни велурени боти с висок ток. Застанах пред огледалото и се заех с косата си. Изправих я и я оставих да се спуска свободно. Сложих си спирала, коректор и телесен цвят матово червило. Напръсках се с парфюм и взех чантата си. Прибрах нужните си неща и взех телефона си. Излязох от стаята си и отидох в хола. Взех ключовете за колата си от стъклената масичка и излязох от апартамента. Заключих вратата и тръгнах към асансьора. Видях Зак да излиза от апартамента си с някакво момиче. Извъртях очи и реших да сляза по стълбите. Излязох от сградата и се запътих към колата си. Отключих я и влязох вътре. Запалих двигателя и потеглих. Усилих леко радиото и си припявах от време на време. Пуснаха песента на Зейн и се усмихнах.

Паркирах на паркинга в университета и слязох от колата си. Заключих я и се запътих към двора на университета. Видях Нат и Грейсън да седят на пейките и отидох при тях.

-Хей, хора! Зейн няма ли го?-попитах.
-Ей, събрахте се и вече само за него питаш.-засмя се Грейсън.-Не е дошъл още.
-Грейсън, остави я. Най-накрая се събраха. Ох, толкова се радвам.-каза радостно Нат и аз се усмихнах.
-За кое се радваш?-дойде Зейн и ме прегърна. Вдишах от аромата му и се усмихнах.
-За вас.-отговори Нат.
-Аз също се радвам за нас.-каза Зейн и ме целуна. Аз отвърнах на целувката и се усмихнах леко. Някой се прокашля леко и ние се отделихме.
-Лекциите ще започнат след 5 минути. Предлагам да влизаме.-обади се Грейсън и ние кимнахме. Влязохме в университета и отидохме в стаята. Заехме местата си и зачакахме лектора да влезе.

Лекциите свършиха. Имахме да пишем есе за другата седмица. Страхотно. Натрупват се още повече неща. Направо не знам как ще успея с всичко. Излязохме от университета и се насочихме към паркинга. Със Зейн се държахме за ръце. Застанахме до колите си и се подпрях на моята.

-Какво ще правите сега?-попита Нат.
-Имам среща с Кол и след това с Алисън ще ходим при Джони.-отговори Зейн.
-Ясно. Обадете се като приключите да гледаме филма.-каза Нат и ние кимнахме. Те се качиха в колата на Грейсън и потеглиха. Зейн ме погледна и застана пред мен. Целуна ме по устните и задълбочи целувката. Обичам, когато усещам устните му върху моите. Пасват си идеално. Той захапа леко долната ми устна и се отдели. Погледнах го в очите и му се усмихнах.
-Не мога да ти се наситя. Толкова ми липсваше.-каза той и аз го прегърнах.
-Ти също ми липсваше. Ще тръгваме ли?-попитах го и той кимна. Аз се качих в колата си, а той в неговата и потеглихме.

Половин час по-късно, вече бяхме пред офиса на Кол. Със Зейн паркирахме и слязохме от колите си. Влязохме в сградата и се насочихме към Кол. Зейн почука на някаква врата и влезе. Видях Кол да седи на бюрото си и да разглежда някакви документи. Ние го поздравихме и седнахме на диванчето.

-Радвам се да ви видя.-усмихна се Кол.
-Ние също. Какво стана с песента? Кога ще запишем видеото?-попита Зейн.
-Песента се получи наистина много добре. За клипа, трябва да намерим момиче, което да се снима в него.-обясни Кол. Зейн кимна и се замисли. След малко ме погледна и се усмихна.
-Искаш ли да участваш в клипа?-попита Зейн и аз го погледнах учудено.
-Сигурен ли си?-попитах.
-Да, все пак песента е писана за теб.-отговори той и аз се изненадах. Написал е песен за мен? Почувствах пеперуди в стомаха си и се усмихнах.
-Ами... добре тогава.-съгласих се и той се усмихна. Постави лека целувка на устните ми и се обърна към Кол.
-Вече имаме момиче за клипа. Кога ще го заснемем?-попита Зейн и Кол се замисли.
-Трябва да говоря със снимачния екип, но сигурно другата седмица.-отговори Кол и Зейн кимна.
-Супер.
-Още нещо само да кажа. Преди няколко дена ми изпратиха твои снимки, на които удряш някакво момче. Добре, че се познавах с тези хора, иначе щяха да ги публикуват в интернет. Щеше да се отрази зле на кариерата ти. Повече да не се повтаря.-предупреди го Кол и Зейн кимна. Кой е удрял? Изправихме се от дивана и се сбогувахме с Кол. Излязохме от сградата и се насочихме към колите си.

-Кого си удрял?-попитах и Зейн погледна към мен.
-Ами... бившето ти гадже ме изнерви и го ударих.-отговори и аз се спрях.
-Защо си го ударил?-попитах объркано.
-Изнерви ме. Това няма значение, всичко свърши. Вече сме заедно и това е важно.-каза Зейн и се усмихна леко.
-Не искам да се биеш.-казах и Зейн кимна. Отключихме колите си и влязохме вътре. Потеглихме към магазинът на Джони.

След няколко минути вече паркирахме в паркинга на мола. Слязохме от колите си и ги заключихме. Със Зейн се хванахме за ръце и влязохме в мола. Запътихме се към магазина на Джони. По пътя ни спряха няколко фенове и се направихме снимки. Всички ни питаха дали сме отново заедно и ние им казахме. Те се зарадваха. Влязохме в магазина на Джони и го видях да прави нещо на някаква рокля. Той ни забеляза и се усмихна.

-Я виж ти. Вие двамцата да не сте отново заедно?-попита Джони и повдигна едната си вежда.
-Даа.-отговорих и Джони се разпищя. Той дойде при нас и ни прегърна.
-Толкова се радвам за вас. Знаех си, че ще се съберете. Вие сте най-хубавата двойка.-каза Джони и ние се усмихнахме.-И гледай този път да не си тръгнеш пак.-предупреди Джони Зейн.
-Никъде няма да ходя. Няма да я оставя.-увери го Зейн и ме погледна. Аз му се усмихнах и той хвана ръката ми.
-Така каза и предния път.-измърмори Джони.-Както и да е. Али в понеделник имаш фотосесия за едно списание, а след два месеца заминаваме за Италия да представим марката ми.
-Италия? Винаги съм си мечтала да отида в Италия.-зарадвах се.
-Ето сега имаш възможността да дефилираш на седмицата на модата в Милано. Ще останем две седмици, така че ще има време и да разгледаме града.-обясни Джони.
-Супер.-казах и Зейн ме погледна.
-Ще заминеш за две седмици? Аз какво ще правя без теб?-попита Зейн тъжно.
-Това са две седмици. Ще минат бързо.-усмихнах му се.
-Ще ми липсваш.-каза той и аз го целунах.
-Зейн, миличък, много ми се иска да те вземем с нас, но няма как да стане.-обади се Джони. Поговорихме си още малко и след това си тръгнахме. Отидохме в къщата на Зейн и зачакахме Нат и Грейсън. Те дойдоха и всички се настанихме на дивана пред големия телевизор и пуснахме филма.

Continue Reading

You'll Also Like

78.3K 2.9K 25
Мечтата ми беше да бъда журналист. Бях завършила колеж, но така и не намирах работа по специалността си и с една дума бях отчаяна. Единствената възмо...
31.9K 1.3K 55
На нея й трябваше работа,за да издържа себе си и дъщеря си.На него му трябваше домашна прислужница. Упознаха се,харесаха се и в тоя момент се появи б...
112K 4.1K 105
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА happydays1d Никога не са ти казвали, че чудовището под леглото ти може да има чифт красиви го...
83.4K 7.1K 52
Cringe. Техьонг и Джънгкук са доведени братя. Техьонг го харесва и реши, че с тормоз чувствата му, ще намалят или Кук сам ще разбере, че го харесва...