Without you I am nothing [ЗАВ...

By mercgirl_77

84K 3K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

17

1.4K 51 5
By mercgirl_77

След като изгледах интервюто, преосмислях всичко казано. Аз наистина съм важна за него. Сърцето ми все още биеше бясно в гърдите ми. Какво ми причиняваш, Зейн? Имах глуповата усмивка на лицето си.

Телефинът ми извибрира и аз го взех. Имах съобщение от Зак. Той се сети за мен. Отворих съобщението и го прочетох.

"Имах работа, съжалявам, че не дойдох."-извъртях очи и нищо не написах. Винаги има работа. Влязох в контактите си и се обадих на Нат.

-Момичеее! Гледа ли интервюто?-попита развълнувано Нат.
-Да!-отговорих ѝ.
-Ааа, беше толкова сладко и романтично.-каза Нат.
-Мда, така е.-усмихнах се леко и усетих как главата започва да ме боли.-Имам ужасно главоболие.
-Гадно. Отиди до аптеката и си вземи нещо.-посъветва ме Нат.-А какво ще правиш със Зейн?
-Не знам, все още съм объркана.-отговорих ѝ.
-Добре, няма да те притискам. Хайде, ще те оставя да си почиваш.-каза Нат и затвори. Наистина трябва да си взема някакви хапчета. Станах от дивана и обух обувките си. Взех си пари и излязох от апартамента. Отидох до асансьора и го извиках. След малко вратите се отвориха и пред мен се появи отвратителна гледка. Зак се натискаше с някакво момиче. Стоях и се взирах в тях няколко секунди. Това ли му е работата? Да ми изневерява? Те продължаваха да се натискат и изобщо не им пукаше. С бавни крачки тръгнах назад и влязох в апартамента си. Този ден няма как да стане по-зле. Първо баща ми, целият този стрес напоследък и сега това. Сериозно, животът защо си играе такива игрички с мен? Обадих се на Нат и ѝ казах да дойде. Тя каза, че ще дойде след 30 минути и ще ми донесе хапчета. Седнах на дивана и преосмислях ситуацията. Трябва да скъсам със Зак. От кога ли ми изневерява? Трябва да говоря с него. Размишлявах над всичко това и след малко чух как входната врата се отваря и Нат се появи. Тя остави лекарствата на масата и седна на дивана до мен.

-Какво има?-попита тя.
-Зак ми изневерява.-отговорих, като се взирах в една точка.
-Какво?-попита учудено.
-Изневерява ми. Копелето ми изневерява.-изсмях се.-Видях го да се натиска с няква в асансьора.-обясних ѝ.
-Мамка му! Този задник заслужава да отида при него и да го пребия. Знаех си, че не е такъв, за какъвто се представя. Знаех си, че крие нещо.-каза изнервено Нат.-Какво ще правиш сега?
-Трябва да говоря с него.
-Ами Зейн?-попита тя с надеждата да ѝ кажа, че ще се върна при него.
-Може би ще му дам още един шанс.-усмихнах се леко и Нат разшири очи.-Обичам го. Винаги съм го обичала.-Нат изпищя и ме прегърна.
-Да, да, да, даа...-извика Нат.-Кога ще му кажеш?
-Първо трябва да си поговоря със Зак.-казах ѝ и тя присви очи.
-Хайде да отиваме. Ще му кажа аз на него.-надъха се Нат и се изправи от дивана, но аз я спрях.
-Ти няма да ходиш никъде. Сама ще се оправя.-казах ѝ и тя кимна. Излязох от апартамента и се насочих към вратата на Зак. Почуках леко и след малко той ми отвори. Беше гол до кръста и с разрошена коса. На врата си имаше няколко смучки.

-Али, какво правиш тук?-попита той.
-Изневеряваш ли ми?-попитах направо и скръсти ръце пред гърдите си. Той ме погледна изненадано и се напрегна.
-К-какво? Глупости! От къде ти дойде това?-засмя се нервно той и аз присвих очи.
-Нат те е видяла с някакво момиче. И каза, че сте се целували.-казах му и той се напрегна още повече.
-Тя лъже. Не съм излизал с момичета.-отрече веднага той.
-Аха, защо тогава имаш смучка на врата?-попитах и той не отговори. Сведе глава надолу и не казваше нищо.-Зак, от кога ми изневеряваш?
-Аз...-не знаеше какво да каже.
-И най-нахално си я водиш тук и се чукаш с нея. Мислиш, че нямаше да разбера ли? Видях ви как се натискахте преди малко в асансьора.-казах му и той ме погледна.
-Ами ако не мислеше постоянно за този тъпак, нямаше да се случи така. Ако не ми отказваше постоянно, нямаше да ти изневеря. Сама си си виновна.-защити се той и аз се изсмях.
-Аз съм виновна, така ли? Ти си такова копеле. И не обиждай Зейн, за разлика от теб, той поне ме обича и му пука за мен.-казах му.
-Защитаваш ли го?-попита Зак.
-Не знам, това ли правя? Зак всичко между нас свърши.-казах за последно и се обърнах да си тръгна, но той се изсмя.
-Щом така искаш, добре. Но ако отново те нарани, не идвай да ми плачеш. Този път няма да те успокоявам.-извика той след мен, но аз не го отразих и влязох в апартамента си. Нат стоеше на дивана и се беше загледала в нищото. Седнах до нея и тя ме погледна.

-Ее?-попита тя.
-Скъсахме.-отговорих ѝ.
-Браво на теб, този задник не заслужава момиче като теб. Да си ходи при лесните.-каза Нат и аз се засмях.-А сега какво?-попита тя.
-Сега ще трябва да си върна Зейн.-усмихнах се леко и Нат се зарадва. Тя ме прегърна и станахме от дивана.
-Ааа, най-накраяяя. Хайде да тръгваме. Грейсън каза, че Зейн ще идва у нас. Тъкмо ще го изненадаме.-каза развълнувано Нат и аз се засмях.

Гледна точка на Зейн

Бях в апартамента на Грейсън и с него обсъждахме някои неща. Другият месец ще открива нощния клуб и обсъждахме какво да изпея. Днес щях да пътувам до Лондон. Щях да остана две седмици там, за да се видя с нашите, а и да оставя Алисън да помисли на спокойствие.

-Ще замина за Лондон.-казах на Грейсън и той ме погледна.
-Как така? Отново ли ще ни оставиш?-попита той и аз се засмях.
-Не, ще отида да се видя с нашите и да оставя Алисън да помисли на спокойствие. Не мога да я гледам как се прегръща с този задник. Нещо в мен се пречупва всеки път като ги видя заедно.-обясних на Грейсън и той кимна.
-Ясно. Да пратиш поздрави на родителите си.-каза той и аз кимнах. Станах от дивана и Грейсън също се изправи.
-Аз ще тръгвам. Полетът ми е след два часа.-казах му и той кимна. Потупа ме по гърба и аз си тръгнах.

Гледна точка на Алисън

Пътувахме към апартамента на Грейсън и нямах търпение да видя Зейн. Дано все още да му пука за мен. Как съм била толкова сляпа и да не забележа, че ме обича? Явно съм била толкова обсебена от мисълта, че обичам Зак и че Зейн ме нарани, и не съм забелязала. Нат спря колата пред сградата и двете бързо слязохме. Насочихме се към входа на сградата и влязохме. Качихме се в асансьора и натиснахме копчето за последния етаж. С нетърпение чакахме вратите са се отворят и да излезем. Щом вратите се отвориха с Нат веднага излязохме. Тя отключи вратата за апартамента и двете влязохме вътре. Очаквах да видя Зейн да седи на дивана до Грейсън, но него го нямаше.

-Къде е Зейн?-попитах веднага и Грейсън ни погледна.
-На летището сигурно.-отговори той и продължи да си гледа документите.
-Как така на летището?-попитах.
-Ами ще заминава за Лондон.-отговори Грейсън, сякаш беше най-очевидното нещо.
-Как така ще заминава за Лондон?-попита Нат изнервено.
-Ами не може да те гледа със Зак и реши да замине.-отговори Грейсън и ме погледна.
-Мамка му! Кога му е полета?-попитах. Грейсън погледна часовника на ръката си.
-След един час.
-Мамка му, мамка му, мамка му...-започнах да псувам и да вървя напред назад.
-Ако тръгнем сега, може да го хванем.-обади се Нат и аз кимнах.
-Да вървим.-казах и излязох от апартамента по най-бързия начин. Нат и Грейсън подтичваха след мен. Излязохме от сградата и се качихме в колата на Нат. Тя потегли към летището и аз се молех да не изпусна Зейн. Няма да позволя да си тръгне за втори път.

Половин час по-късно Нат спря пред летището и аз веднага слязох. Започнах да бягам и влязох в летището. Имаше толкова много хора, мамка му. Как ще го намеря? Сърцето ми биеше лудо и щях да се побъркам. Погледнах часа и видях, че имам по-малко от 20 минути. Паникьосах се. Нат и Грейсън застанаха до мен. Оглеждах се навсякъде, но никъде не го виждах.

-Ето го!-извика Нат и го посочи. Видях го да върви с куфара си. Веднага тръгнах към него и охраната ме спря.

-Извинете, госпожице, но не може да преминете!-каза охраната.
-Не, моля ви, пуснете ме.-започнах да викам. Опитах се да мина, но той ме хвана. Съпротивлявах се и накрая Нат го удари и той ме пусна. Веднага изтичах към Зейн.

-Зейн!-извиках, но той не ме чу.-Зейн!-извиках отново, но той продължаваше да си върви.-Мамка му! ЗЕЙН!-извиках за трети път и той се обърна. Изглеждаше объркан и се оглеждаше. Накрая ме видя и се чудеше дали това наистина съм аз или му се привижда. Отидох при него и се метнах на врата му.

-Алисън?-попита невярващо той.-Т-ти ли си?
-Аз съм.-отделих се от него и го погледнах с насълзени очи.
-Какво правиш тук?-попита объркано.
-Обичам те! Съжалявам, че не ти го казах по-рано. Никога не съм спирала да те обичам.-казах през сълзи и този хвана лицето ми в шепите си.
-Наистина ли? Обичаш ме?-попита той и аз кимнах. Голяма усмивка се появи на лицето му и той ме целуна. Аз му отвърнах и усетих как се почувствах по-добре. Най-накрая бях щастлива. Отново бях до него. Отделихме се от целувката и аз се усмихнах.-Значи...
-Отново сме заедно.-уверих го и усмивката му стана по-голяма. Той ме прегърна и ме завъртя.
-Господи, толкова съм щастлив. Най-накрая си те върнах и отново си моя. Моя си!-извика Зейн и аз се засмях.
-Да, нямаше да те оставя да си тръгнеш за втори път. Наистина ли щеше да ме оставиш отново, Малик?-попитах и повдигнах едната си вежда.
-Всъщност, отивах да видя семейството си и да те оставя да си помислиш на спокойствие. Но се радвам, че дойде.-обясни той и аз се обърнах и погледнах Грейсън.
-Ти не каза, че заминава, за да се види със семейството си.-присвих очи.
-Исках да те видя какво ще направиш.-изсмя се Грейсън и Нат го удари по рамото.
-Идиот. Защо ни излъга?-попита го тя.
-Оо, я стига. Това, което казах беше вярно. Просто спестих, че ще ходи, за да се види със семейството си.А и беше ясно, че ще се съберат.-каза Грейсън и ние се засмяхме. Зейн ме хвана за ръката като приплете пръстите ни. Аз го погледнах и му се усмихнах. Той постави целувка върху устните ни.
-Какво ще правиш сега?-попитах го.
-Нищо, ще прекарам колкото се може повече време с теб.-отговори той.
-Ами семейството ти?
-Ще ги посетя някой друг път... с теб.-усмихна се той и аз не се сдържах и го целунах. Охраната дойде и ни изгони. Излязохме навън и се качихме в колата на Нат. Със Зейн бяхме отзад и аз поставих глава на рамото му. Той ме целуна по главата и преплете пръстите ни.

Continue Reading

You'll Also Like

231K 12.1K 51
Тя винаги е била срамежливото момиче, незабелязвано от никого, но дали щом грабне вниманието на Хари, нещата ще продължат да бъдат същите? (!) Истори...
112K 4.1K 105
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА happydays1d Никога не са ти казвали, че чудовището под леглото ти може да има чифт красиви го...
414K 18.5K 84
- Не можеш да ме защитиш от всичко. - Мога да опитам. *Историята се превежда* All Rights Reserved to H28
Stalker By scec

Fanfiction

319K 25K 65
Аз съм Елизабет Грант.Аз съм една нормална колежанка.С нормално ежедневие,нормални родители,нормални приятели,нормален живот.Когато се загледаш в мен...