Without you I am nothing [ЗАВ...

By mercgirl_77

84K 3K 333

Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и... More

1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Бележка
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65-The end
ВАЖНО!

9

1.3K 50 2
By mercgirl_77

След като се прибрах снощи, опитах да се свържа още няколко пъти със Зак, но без успех. Не знам защо не ми вдигаше. Каза че ще ме вземе, а не го направи. Добре че беше Зейн иначе не знам какво щях да правя. Трябва да поговоря с Нат за случилото се снощи. Все още не мога да повярвам, че това беше той. Взех телефона си и набрах номера ѝ.

-Какво става, мацка?-попита Нат след като вдигна.
-Трябва да поговорим.-казах ѝ.
-Случило ли се е нещо?-попита тя объркано.
-Ами ако беше ме взела снощи щеше да знаеш.-отговорих ѝ.
-Е, сега. Нали Зейн те взе. Виж колко му пука за теб.-каза Нат.
-Да, да...-извъртях очи.
-Добре, хайде да се видим след час в Старбъкс.-предложи Нат.
-Добре.-казах и затворих. Оставих телефона на нощното си шкафче и започнах да се оправям. Приготвих си бяла тениска и черни дънки с висока талия. Облякох се и застанах пред огледалото. Сресах косата си и я оставих да се спуска свободно. Сложих си спирала и гланц за устни с червеникав оттенък. Напръсках се с парфюм и взех малка черна раничка и прибрах нещата си в нея. Взех ключовете за колата си и обух черните си найкове. Излязох от апартамента и заключих. Запътих се към асансьора и в този момент Зак излезе от него. Той ми се усмихна и се доближи за целувка, но аз се отдръпнах.

-Какво има? Защо се отдръпна?-попита объркано.
-Къде беше снощи?-попитах го и скръсти ръце пред гърдите си. Той се напрегна леко.
-Ами... аз...такова-почеса се по врата.-Майка ми се обади, искаше да ѝ помогна с нещо.-каза той.
-Ясно...-поклатих глава.-Можеше поне да си вдигнеш телефона или да ми пишеш, че няма да можеш да дойдеш.-казах му и го подминах.
-Добре, извинявай. Не съм искал.-въздъхна Зак. Усетих го да върви след мен и след малко хвана ръката ми и ме спря. Аз се обърнах към него и го погледнах.-Не се сърди, моля. Знаеш колко те обичам, нали?-попита той и аз кимнах.
-Да, знам. Извинявай че реагирах така.-извиних му се и той ме прегърна. Аз се сгуших в него.
-Няма проблем. Аз също се извинявам, че не те предупредих.-каза и ме целуна по косата. Отделихме се и поставих целувка на устните му.
-Трябва да тръгвам, имам среща с Нат.-обясних му и той кимна.
-Обади ми се после.-каза и аз влязох в асансьора и натиснах копчето за паркинга. Не след дълго вратите се отвориха и излязох от асансьора. Запътих се към колата си и я отключих. Качих се в нея и потеглих към Старбъкс.

След около 25 минути вече паркирах пред Старбъкс. Слязох от колата и я заключих. Тръгнах към входа и влязох вътре. Видях Нат да седи на една от масите и отидох при нея. Тя ме видя и се изправи.

-Здравей!-поздрави ме и ме прегърна.
-Хей!-поздравих я и аз и седнахме.
-Взех ти кафе.-каза и ми подаде едната чаша.
-Благодаря.
-Какво е станало снощи?-попита Нат.
-Нали наглеждай детето на София?-попитах и Нат кимна.-Много послушно момиченце е, не ми създаваше проблеми. Говорехме си и рисувахме. Сложих я да спи и половин час по-късно Соф и мъжът ѝ се върнаха. Познай обаче кой беше мъжът ѝ.-казах и Нат се замисли.
-Ами... не знам. Кой?-попита тя.
-Баща ми.-отговорих ѝ и тя се задави.
-Баща ти?-попита изненадано.
-Точно така. На всичкото отгоре Зак ме закара и каза, че ще ме вземе, но не ми вдигаше телефона и за това се обадих на теб. И накрая дойде Зейн.-обясних ѝ.
-Чакай, чакай. Баща ти е мъж на София? Уау, това не го очаквах.-каза Нат.
-Да, аз също.
-А Зак, защо не ти вдига телефона?-попита Нат.
-Имал е работа с майка си и забравил да ми каже.-обясних ѝ.
-Пф, да бе.-извъртя очи Нат.-Този ми е много съмнителен. И каква работа пък ще има с майка си, че да не ти вдигне телефона?-попита Нат.
-Не знам, няма значение.-отговорих.
-Али, внимавай с този. Играе някаква игра и аз не знам каква. Зарежи го.-каза Нат.
-Стига Нати. Никаква игра не играе. И като го зарежа, какво ще стане?-попитах.
-Ще се събереш със Зейн.-отговори Нат и аз извъртях очи.-Осъзнай се, Зейн е винаги до теб. Той е твоята сродна душа. Много по-добър е от Зак.-каза Нат.
-Нека да не говорим за това, става ли?-попитах.
-Както кажеш.-издиша Нат.

Поговорихме си още малко и станахме. Решихме да се разходим в парка и си взехме сладолед. Седнахме на една пейка и си направихме няколко снимки. На Нат се обадиха и ѝ казаха, че ще пуснат филма ѝ по кината след две седмици. Тя много се зарадва и аз я поздравих. Разходихме се още малко и след това се прибрахме. Аз писах на Зак и той дойде. Направихме си вечеря и след това гледахме телевизия.

Continue Reading

You'll Also Like

474K 25.2K 80
След сполетялото я нещастие, Роуз се премества от големия Ню Йорк, в красивото градче Портланд. Единственият човек, когото познава там, е гаджето й...
63.1K 949 8
Където Т/И е сваляна ежедневно от училищния женкар и групичката му. Дали Т/И ще устои на жестовете му или ще продължи да бъде безралична към него? ⚠️...
Stalker By scec

Fanfiction

319K 25K 65
Аз съм Елизабет Грант.Аз съм една нормална колежанка.С нормално ежедневие,нормални родители,нормални приятели,нормален живот.Когато се загледаш в мен...
83.4K 7.1K 52
Cringe. Техьонг и Джънгкук са доведени братя. Техьонг го харесва и реши, че с тормоз чувствата му, ще намалят или Кук сам ще разбере, че го харесва...