A falon túli szabadság / Atta...

By FruzsiPlfi

9.2K 662 153

Kimiko Zoe mindig is nagyon jó kapcsolatot ápolt a nővérével, Hanjival. Egy sor szerencsétlen és néhány nem v... More

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30
~Nem rész~

1.

1.4K 84 27
By FruzsiPlfi

Ez a történet is úgy kezdődött mint minden másik történet itt, a falak mögött. Kimiko Zoe mióta csak az eszét tudja ki akart jutni a falakon kívülre. Legjobb barátja és legnagyobb példaképe nővére, Hanji Zoe volt már kicsi kora óta és ezen a körülbelül tíz év korkülönbség sem változtatott. Hanji 15 évesen csatlakozott a katonasághoz, mert ő is a falakon kívülre akart menni. Bár szülei ellenezték, mivel már több rokonuk is belehalt abba hogy a Felderítő egység sorait gyarapították, de látva lányuk elszántságát, végül beleegyeztek. Kimiko azóta hősének tartja a lányt és minden felderítő útja előtt az első sorból támogatja őt. A család ezért a Shinganshina körzetbe költözött.

Kimiko mindig is nagyon szeretett új és vad ötleteket kitalálni és érdekelték a kalandok. Nem is csoda hogy szinte azonnal összebarátkozott Erennel és Arminnal. Teltek az évek és kis csapatuk gyarapodott egy taggal. Ő volt Mikasa Ackerman. Bár először nem volt könnyű megtalálni a közös hangot a lánnyal, de így is elválaszthatatlanok lettek viszonylag rövid idő alatt.

Egyszer a Felderítő egység visszatérésének napján egy sor megrázó dolog történt az akkor tíz éves társasággal. Mint mindig, azon a napon is csak az elinduló katonák fel tért vissza élve és nagyon sokan sérültek meg. Egy anya a felderítők elé rohant és egetrengető zokogás közepette kereste fiát. Az egyik hadnagy szomorúan intett egy katonának hogy vigye oda a nőnek. A katona a parancsot teljesítve egy perc múlva vissza is tért egy fehér anyagba bugyolált karral. A nő zokogása erre még jobban felerősödött, majd könnyek között végül megszólalt:

- Legalább hasznunkra vált a fiam? Segítette az emberiséget a tudás, amit szerzett?

- Igen asszonyom, hát persze.....
- mondta a hadnagy úgy, mintha erről magát is meg akarná győzni. Majd sírva fakadt és térdre esve folytatta. - Nem. Nem tudtunk meg most sem többet! Olyan sok ember életébe került, de most sem vagyunk közelebb az óriások legyőzéséhez!

Az emberek felháborodva szidták a Felderítő egységet. De akkor egy tíz éves kislány kiszaladt a tömegből és tisztelegés közben így kiáltott.

- Ez nem igaz! Nem igaz hogy semmivel sem vagyunk közelebb az óriások legyőzéséhez, hiszen a katonák most is végeztek óriásokkal! Nem igaz hogy a Felderítő egység a halálba küldte az embereit! Mert ha ők is olyan gyávák lennének mint a többi katona akiket mind úgy megrémít a fal, hogy át sem merik lépni, sőt egyre beljebb akarnak menekülni, akkor ki küzdene az emberiségért? Ki irtaná a titánokat? Ki lenne kész tényleg ha kell az életét adni a társadalmunkért? Mert az, aki van elég bátor ahhoz hogy kimenjen a falakon kívülre az legyen az első aki megszólja őket de akkor menjen is velük legközelebb! És asszonyom, és mindenki, akinek nem tért vissza élve a szerette, figyeljen most rám! Minden egyes halott egy hős! Lehet hogy nem mentett meg közvetlenül senkit azzal hogy az életét adta, de nézzék! Hányan tudtak élve visszajutni? A nővérem most is sértetlenül hazaért és ez mind az önmagukat feláldozók érdeme. És nem csak ő jutott vissza épségben. Egy csomóan. Így hát köszönöm! Köszönöm hogy hősöket neveltek a gyermekeikből! Köszönöm hogy ők is voltak elég bátrak ahhoz hogy a Felderítő egység sorait gyarapítsák! Nem csak az a hős, aki millió meg egy titánt öl, hanem minden egyes ember, aki hozzájuk csatlakozik!

A civilek döbbent csendben hallgatták a lány szavait sőt, ezek után egy rossz szó sem hangzott el ami a felderítőket becsmérelte volna. De nemcsak ők hallgattak el, hanem a katonák is. Majd egymás szavába vágva próbálták kitalálni hogy kinek a kishúga lehet a rejtélyes pártfogójuk. Egy katona azonban nem szólt semmit csak mosolyogva nézte a lányt.

- Oi. Pápaszem. Mit vigyorogsz mint valami idióta? - kérdezte a mellette lovagló Levi. A katona csak mosolygott és ennyit mondott:

- Az én édes kicsi hugicám hősnek tart minket.

Erre a mondatra mindegyik katona felé fordult tágra nyílt szemekkel.

- Hanji. Neked van húgod? - kérdezték egyszerre.

- Igen van, és ha megbocsátotok.. - leszállt a lóról és elkezdett a kislány felé szaladni. - Kimi!

- Onee-chan!!! - ugrott Kimiko Hanji nyakába. - Hanji! Visszajöttél!

Continue Reading

You'll Also Like

8.4K 955 98
Tessa Miller hitetlenkedve hallgatta a terapeuta ötletét. Úgy érezte ez nem neki való, hogy ő nem tud együtt élni valakivel 4 teljes hetet. Ám többsz...
12.3K 1.4K 37
A phoenixi történések után Emma végre úgy érzi, hogy a dolgok egyenesbe kerültek és a napjai boldogan telnek majd Jasper társaságában. Arra azonban n...
5.6K 701 29
Jimin és Jungkook óvódás koruk óta ismerik egymást. Életük majdnem minden egyes pontját megosztják egymással, azonban ez kiesik egy bizonyos időre. ...
34.5K 2.9K 36
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...