Our story/ Ben Hardy❤

Von zuzka47

23.3K 1.2K 532

Jmenuju se Katie a je mi 18 let. Právě vyšel nový film Bohemian Rhapsody a asi jako každá holka, jsem se zami... Mehr

1. seznámení
2. omg!
3. I finally meet you!
4. My name is Ka- I'm Beck
5. morning
6. instagram, really Joey?
7. Good night
8. one month
9. new movie?
10. Kiss?! no, please
11. nothing
12. Again?
13. End
14. no!!!
15. hug❤
16. Goodbye
17. paparazzi
18. me?
19. Yes
20. aquapark
21. airport
22. Hi, i'm Lucy, but you know it
24. Disneyland? Oh, yes
25. Malibu
26. Bye LA
27. clothes
28. Hi Paris
29. Paris fashion week
30. It's not good
31. I can't be with him
32. Doctor
33. Beck?
34. lonely
35. finally
36. oh no
37. i'm happy only with you
38. i love you guys
39. love
40. Boy or girl?
41. room
42. welcome
43. Forever

23. Hi, Hollywood!

558 34 18
Von zuzka47

Po vyhlášení všech cen a focení všech se všemi jsme se kluci rozloučili se známými a šli jsme do baru. Jak jinak že... Vešli jsme dovnitř a Joey nadšeně vypískl a doslova se rozběhl k baru. Já jsem nechtěla být pozadu, a tak jsem běžela za ním. Hned jsme si objednala kolu s rumem a potom, když jsme všichni dostali pití, jsme si sedli do boxu.

Já si sedla vedle Lucy, aby jsme mohli probrat vše, co jsme zmeškali a řekla jí vše od začátku až doteď. I o mé minulosti, prostě vše. A ona mě taky a bylo to super. Moc jsem si užila vyprávění, jak se poznali s Ramim a hodně jsem se u toho nasmála. ,,Pojď tancovat princezno" pošeptá mi Ben, když začne hrát pomalá hudba a já přikývnu.

Dojdeme na parket a Ben mě hned obejme kolem pasu. Opřu si o něj hlavu a začneme se pohybovat do rytmu písničky. Když písnička skončí, dá mi pusu do vlasů a potom spolu jdeme zpět do boxu. Po asi hodince se rozhodneme, že už pojedeme, protože Joey s Gwilem to trošku přepískli. Naskládáme se do limuzíny, která nás odveze před hotel.

Popřejeme si dobrou noc a všichni vejdeme do svých pokojů. Vykoupeme se a lehneme si do postele. Sednu si na Bena obkročmo a začnu ho líbat. Hned začne spolupracovat a mě dojde, že asi vím, co se dneska stane. Sjede rukama na můj zadek a já ho necham.

Přetočí mě pod sebe a koukne se mi s otázkou v očích do očí. ,,Chci to" řeknu a on se usměje. ,,Jseš si jistá? Nechci aby sis myslela, že musíme" ,,ano, jsem si stoprocentně jistá" řeknu a on mě políbí. Sundá mi tričko a potom i kalhoty. V tuhle chvíli mi to není dvakrát příjemný a on to asi pozná, protože zastaví. ,,V pohodě?" ,,Jo, jen se stydím" řeknu a on se na mě zase koukne. ,,Ty nemáš proč zlatíčko" mrkne na mě a já ho políbím. No a pak si to asi dokážete představit 😉.

Ráno se probudím a unaveně se přetočim na druhý bok. Hlavu zabořim do Benovo hrudě a znovu usínám. ,,Lásko vstáváme" řekne Ben a dám mi pusu na čelo. ,,Ještě ne, jsem hrozně unavená" zachumlam se do peřiny a uslyším jeho smích. ,,Ale my musíme vstávat. Já vím, že po včerejšku asi nechceš, ale jdeme na výlet lásko" řekne a začne mě líbat na krku.

Zamručím, ale otevřu oči. ,,Kolik je hodin?" ,,Půl devátý a měli by jsme vyrazit" ,,proč?" ,,Jedeme se kouknout na nápis Hollywood!" ,,Jo!!" Zaječím se vyletim z postele. Slyším jeho smích a pak mi dojde, že nemám oblečení. A doprdele. Rychle si přes sebe přehodit tentokrát svou mikinu a i s oblečením na dnešek se rozeběhnu do koupelny. Vysprchuju se a když vyjdu ven, vyfénuju si vlasy a vyčistím zuby. Dám si řasenku a potom se obléknu do šedého overalu, protože chci, aby mi bylo pohodlně.

Vyjdu z pokoje a v posteli uvidím Bena. Skočím k němu a obejmu ho. Dá mi pusu do vlasů a obejme mě jednou rukou kolem pasu. ,,Jak ses vyspinkala miláčku?" ,,V takhle hlubokém spánku jsem snad ještě nespala" usměju se a on taky. ,,Ještě aby ne, po včerejšku" mrkne na mě a já zčervenám. Zabořil hlavu do jeho hrudi a on se zase začne smát.

,,Zlato?" ,,Ano?" Zamumlam a zvednu pohled k němu, ale uvidím, že natáčí. ,,ježiš ne!" Řeknu a začnu se smát. ,,Kam že dneska jdeme?" Zeptá se a já se usměju. ,,Ven?" Řeknu a on se zasměje. ,,Takhle jsem to nemyslel" ,,já vím" mrknu ,,jdeme se kouknout na Hollywood!" Zakřičím a on se zasměje. Doba délky na instastory vyprší a přestane to nahrávat. Ben mě tam označí a k tomu napíše ,,my baby" a přidá místo, kde teď jsme. Zveřejní to a mě hned zavrní telefon.

Kouknu se na to a pak mobil odložim. Kouknu na Bena a ten se ke mě přiblíží a následně mě začne líbat. Sjede rukama níž a já se zasměju. ,,Ty si nenasytnej" ,,a ty se mi divíš? Mám u sebe nádhernou ženu, která je jenom a jenom moje" řekne a já se odtáhnu. ,,Já nejsem ničí" vypláznu jazyk a on poraženě přikývne. ,,Tak jdeme na snídani" řekne a společně vejdeme na chodbu.

Zrovna vychází i kluci a Rami s Lucy. Hned se pozdravíme a jdeme společně do restaurace. Sednu si opět vedle Lucy, aby jsme si mohli povídat a nechali kluky, aby si probírali ty jejich problémy. ,,Jste oba dneska nějací jiní, takový úplně plní energie a šťastný, je to to, co si myslím?" Zašeptá mi Lucy do ucha a já zase zčervenám. Opatrně přikývnu a Lucy vypískne. Kluci se na nás otočí a já si schovám hlavu do dlaní. ,, Co se děje?" Zeptá se Rami a já hned střelim po Lucy varovný pohled. ,,Ále nic" řekne, když si ho všimne a já si zase všimnu Benovo úšklebku, takže je mi jasný, že to pochopil. Kouknu na něj a on se usměje.

Když dojíme, nasedneme do auta a to nás odveze na místo. ,,Pane bože" řeknu, když uvidím nápis, který jsme vždycky chtěla vidět. Rozejdeme se do kopce a mě se nechce chodit, takže skočím na Joeyho a ten mě asi 30 metrů nese a pak si postěžuje, že je mu horko. Chytnu Bena za ruku a jdeme spolu nahoru. Ještě si to natočim a dám na svoje instastory. Když dojdeme dost vysoko, uděláme spoustu fotek a neskutečně se u toho nasmějeme. Hned si vyberu tu nejhezčí a dám jí na svůj ig.

Katie_Grey: my sweetie ⭐❤
                       @ lucyboynton1

lucyboynton1: my jsme ale krásné
                            😂❤❤
Katie_Grey: hlavně zezadu co?😂👌

benhardy: moje dvě zlatíčka❤⭐
Katie_Grey: jistěže❤
lucyboynton1: jooo❤❤❤

ramimalek: tady se někdo chlubí 😎
Katie_Grey: my se nemáme za co
                       stydět že?
                       @ lucyboynton1
lucyboynton1: my ne😎⭐

joe_mazello: a jak je ta fotka hezká,
                        když tam nemáte vidět
                        obličeje😉😘
Katie_Grey: debile😂👌
lucyboynton1: až budeš mít postavu
                            jako my, tak něco
                            říkej😉😘

mrgwilymlee: fešandy no, to se musí
                           uznat😘❤
Katie_Grey: alespoň někdo ❤
lucyboynton1: ty si můj kluk❤⭐

Po výletu dojedeme zpět na hotel a dáme si výbornou večeři. Pak se rozhodneme, že už půjdeme na pokoje, protože jsme všichni unavený. Vysprchuju se a zalehnu do postele. Ben přijde po asi deseti minutách a poslečně v objetí usneme.

Ahoj❤ tady je další kapitola tak snad se líbí❤❤❤ chci vám moc poděkovat za překročení 1300 přečtení, jste skvělí❤
  

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

3.3K 202 18
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
Maska ✔️ Von Teres

Mystery / Thriller

97.6K 6.6K 30
Vyrůstal v podmínkách, kde mu nikdo nebyl příkladem dobrého chování a kde mu nikdo neprojevoval lásku. Postupem času se naučil, že pokud chce ve spol...
798K 63.7K 69
Bylo nebylo, za sedmero horami a řekami, žila dívka. Až na to, že tohle není pohádka. Ta dívka nebyla princezna a princ rozhodně nebyl okouzlující a...
222K 7.7K 36
,,Chtěl bych tebe agentko a to moc dobře víš." ,,Oba víme, že to nejde a nemám v plánu se nechat zabít Stylesi." ,,Já se postarám o to abys byla moje...