Creepiest things children hav...

Avadakadavra- tarafından

63.1K 1.5K 615

Kinderen staan bekent als schattige kleine kinderen waar we van houden en graag omheen zijn. Maar soms zeggen... Daha Fazla

Woord voor af
He is behind you mummy
"Ik heb dit leven niet gekozen"
Vorig leven
Vaarwel
Mijn zoon zegt enge dingen...
I can't trow him?
Ik zal nooit op je botten kauwen
'Ver zien'
Momma mask
The woods demand a sacrifice
The little boy
De Man Met De Hoed
Mijn Speciale Vriend
Wie is dat?
Het moest van simon
De man aan het touw
creepy girl
Tekeningen...
Poison
Flossie
Bad man
Dead..
Ik wil in je buik boren
Tekeningen 2.0
Cemetery
Take Granny
The black eyed children
Mittens
Sally
Mommy I'm Cold...
Are You Going to Die?
6e Zintuig
The Little Boy
Past lives
Scherp gereedschap
De Houten Vloer
The Lullaby Lady
Tekeningen 3.0
Anna

Lisa

1.1K 35 3
Avadakadavra- tarafından

52. "Dit is Lisa ze is mijn vriend. Mijn papa en mama kunnen haar niet zien dus zeggen ze dat ze een denkbeeldige vriend is. Lisa is een leuke vriend."

"Vandaag probeerde ik een bloem te planten in de tuin. Ik wou het bij de zandbak begraven maar Lisa zei dat haar papa daar ligt te slapen. Dus heb ik het in een pot gestopt."

"Lisa is vandaag mee naar school gegaan. Ik nam haar mee om aan de klas te laten zien maar mevrouw Monroe werd boos op mij omdat ze Lisa niet kon zien. Lisa was verdrietig dus verstopte ze de krijt bord wisser."

" Gister was mijn verjaardagsfeestje. Mama had pizza gekocht maar niemand kwam. Lisa zei dat mensen de oprit op waren gelopen maar meteen weer weg gingen. Ze hadden wel cadeautjes achter gelaten. Ik kreeg 3 barbies wat schoenen en 5 euro. Ik en Lisa hebben met barbies gespeeld. "

" Mevrouw Monroe was vandaag niet op school. Onze inval juf heet mevrouw Digman. Ze is mooi en aardig. Ze geeft ons snack tijd naar dagboek tijd. (ik hoop dat mevrouw Digman onze juf kan blijven."

" Vandaag stal Jonathan Parker mij etui. Mevrouw Digman kon het ook niet vinden dus moest Jonathan zijn potlood aan mij geven. Lisa kwam vandaag ook mee naar school Mevrouw Digman kan haar niet zien. Maar ze geloofd dat Lisa echt is."

"Lisa en ik hebben een lange wandeling gemaakt tot de maan op kwam. Papa werd heel erg boos en noemde haar dom en nep. Lisa werd verdrietig en verdween. Vandaag kwam Lisa niet op school maar Mevrouw Digman zei dat Mevrouw Monroe niet meer terug komt."

"Papa was gister de hele dag op school hij kwam niet eens naar huis om avond te eten. Hij is vandaag nog steeds niet thuis. Mama heeft me vandaag pudding mee gegeven naar school. Pudding is mijn favoriet."

"Ik mis Lisa. Papa is heel erg druk op het werk. Hij komt niet tuis in het weekend. Mama is heel boos op hem. Ik ga een brief schrijven voor Lisa."

"Lieve Lisa,

Ik mis je heel erg. Kom alsjeblieft terug. Het spijt me dat mijn papa gemeen was. Je bent mijn beste vriend."

"lisa kwam gister terug. Ze zei dat het haar speet dat ze weg was gegaan en ik zei dat mij papa niet meer thuis kwam. Lisa zei dat Mevrouw Monroe en papa  aan het slapen zijn net als haar papa. Ik hoop dat ze snel wakker worden."

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

287K 10K 85
De Nachtbewaker, de Phone Guy, de Purple Guy... Al jaren lang gebeuren er rare dingen bij Freddy Fazbears pizza. Kinderen verdwijnen, robots worden a...
25.6K 1.5K 17
Het vervolg van "De Bloedweg Terug" maar dan anders.. Hier hebben jullie heel lang op gewacht.. Lieve lezers, en dit is hem. Wij hopen dat we jullie...