De man aan het touw

178 13 2

53. Toen mijn man zijn oma overleed wilde Eef mijn dochter  graag weten wat voor kleren ze aan had in de kist. Dus ik vertelde haar dat haar opa een mooie jurk had uitgekozen. Toen vroeg ze of ze mij mocht aankleden als ik dood ging.. Een paar dagen later had ik mijn rode jurk aan Eef keek me aan en zei: "mama, niet vies maken die jurk, die is voor in de kist" 

54. Mijn dochter verteld me soms over haar tijd in mijn buik. Ze vertelde dat het daar warm en rood was en dat ze mijn hart kon voelen met haar voeten. En dat ze soms heel stil ging liggen want dan ging ik met mijn hand voelen en dat vond ze leuk. Ik heb het daarna er nooit meer met haar over gehad. Ik vergeet haar dromerige blik terwijl ze dit vertelde nooit meer.

55. Dochter: * zit in de tuin te eten, kijkt langs me heen* "mama, oma staat naast jou..."
Ik zeg: "dat kan niet oma is gewoon thuis."
"Mama, oma zwaait naar jou....ze zegt dag."
*Ik vroeg hoe oma er uit zag..*
"oma had een bloemetjesjurk aan met een ceintuur, hak schoenen en witte krullen..."
*Ik direct mijn moeder gebeld, waar gelukkig niets mee was, naderhand bedacht ik me dat mijn dochter mijn oma omschreef, de moeder van oma , en inderdaad lijkt mijn moeder heel veel op haar moeder. Mocht het inderdaad zo zijn dat mijn dochter mijn oma zag, snap ik eigenlijk wel dat zij dacht dat het oma was.*

56. Ik liep mijn dochter toen 3 jaar oud tegen het lijf op de gang. Ze keek naar het trappen gat en trok gekke gezichten terwijl ze aan het lachen was toen ik vroeg wat ze aan het doen was zei ze: "de man aan het touw steekt zijn tong naar me uit en trekt gekke gezichten."

Creepiest things children have ever said. (Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!