Poison

122 7 4

59. Het viel me op dat mijn zoon zijn eten grondig bestudeerde. Hij keek ernaar, rook eraan en nam een klein hapje. Ik vroeg of er iets mis was en hij antwoordde "Wat als het giftig is?" Hij was 3 en deed hetzelfde ritueel jarenlang voor elke maaltijd.

60. Toen mijn tweeling werd geboren, begon de een later te praten dan de ander. Wanneer ze begon met praten, sprak ze vloeiend Spaans. We spreken geen Spaans thuis en er is ook niemand met haar in contact gekomen die dat kan.

61. Toen mijn dochter twee was, vond ik haar onder tafel met een van mijn man zijn oude kinderboeken. Ze bladerde erdoor alsof iemand haar voorlas. Ik vroeg haar wat ze aan het doen was en ze zei "Ik lees met oma". De moeder van mijn man overleed twee jaar voor de geboorte van mijn dochter. Het was haar boek.

62. Ik wandelde met mijn 2-jarige op het kerkhof vlakbij ons huis. Ze zei 'Mama wie is die man in de rode jas bij het stenen huis?" Ze wees naar een mausoleum. Er was niemand anders op het kerkhof. "Hij zwaait naar mij!" Ze zwaaide terug. "Hij komt naar hier om met ons te praten!"

63. Ik reis veel voor het werk en mijn zoontje wil altijd graag mijn hotelkamer zien via FaceTime. Op een avond, toen hij vier was, vroeg hij tijdens het gesprek "Mama, wie is die kleine jongen in je kamer?" Ik vroeg hem wat hij bedoelde en hij zei dat er een klein jongetje achter me stond.

Creepiest things children have ever said. (Nederlands)Lees dit verhaal GRATIS!